Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 21 10
Τσόντες 162982
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
8.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
Δ/Υ
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
8.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
8.0
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Η κριτική μου θα είναι λίγο διαφορετική, γιατί δεν έχει νόημα να γράψω όλα όσα έχουν ήδη γραφτεί από τους προηγούμενους. Λοιπόν, μέχρι σήμερα, η Sirina έδειχνε ότι ακολουθεί την τυπική πορεία του οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελλάδα, την οποία περιγράφει τέλεια ο στίχος "ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο"! Δηλαδή κάποιος αποφασίζει να ξεκινήσει μια επένδυση, σε οποιονδήποτε τομέα και αφού αρχίσει καλά και κάποιες φορές εντυπωσιακά, είτε επειδή βρίσκει δυσκολίες είτε επειδή παρασύρεται από το γενικό κλίμα, το γυρίζει στην ξεπέτα, στην αρπαχτή και στην κοροϊδία.

Το ίδιο φαινόταν ότι έκανε ως σήμερα και η Sirina, η οποία μετά τις πρώτες πολύ καλές ταινίες της (και εννοώ καλές πέρα από τα ελληνικά δεδομένα, έστω και με κάποιες φυσιολογικές για αρχή ελλείψεις και ατέλειες), μας είχε φλομώσει με απαράδεκτες "παραγωγές" τύπου Πετρούλας και Ντούβλη - όπου δεν έφταιγε τόσο η Ντούβλη, όσο το γενικότερο πνεύμα με το οποίο γυρίστηκε η ταινία της.

Η συγκεκριμένη όμως παραγωγή είναι μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί επαναφέρει τις ελπίδες ότι έστω και στον τομέα της...τσόντας μπορεί μια ελληνική επιχείρηση να παρουσιάσει κάτι σοβαρό και ισάξιο ή και καλύτερο των αντίστοιχων ξένων! Έτσι, η διάρκεια της ταινίας είναι αυτή που πρέπει, οι περισσότερες σκηνές είναι καλογυρισμένες και οι πρωταγωνίστριες από αρκετά ως πολύ καυλωτικές, με πρώτη και καλύτερη εννοείται τη Νικολέττα Ρωμανού.

Δεν είδα το έργο από την κανονική έκδοση, γιατί έπεσε στα χέρια μου μια άλλη, όμως αυτό που είδα με έκανε να υποσχεθώ στον εαυτό μου να αγοράσω και το ορίτζιναλ DVD - και αυτό είναι μια επιτυχία της Sirina, καθώς ακόμα και τα πειρατικά DVD λειτουργούν ως...διαφήμιση του ορίτζιναλ και σε κάνουν να θέλεις να το αποκτήσεις!

Κορυφαία σκηνή για μένα, εκείνη του "ημιβιασμού" μέσα στο δωμάτιο.

Συμπερασματικά: καλή ως πολύ καλή δουλειά. Μπράβο τους και εύχομαι να μην το ξαναρίξουνε στην αρπαχτή...
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού