Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 21 10
Τσόντες 162980
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
8.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
8.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
7.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
10.0
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Θα γίνω κουραστικός...Λύπη
Μακράν η καλύτερη.Μεγάλο χαμόγελο

Πρόκειται για μια σκέτη διαφήμιση της Ρωμανού. Πληθωρικό κορμί, με τις κατάλληλες καμπύλες.Η γκόμενα και τίποτα να μην πήρε {ναι σιγά, σίγουρα θα έκανε καλό συμβόλαιο Κουλ}, θα τα βγάλει από την άνοδο των τιμών της στα private session.

Η Βαβάτση επιμένει στην ίδια μέτρια απόδοση στο sex, κομπλαρισμένη στις "ατάκες" της, φανερά επιτηδευμένη στην "εκτός μάχης ηθοποιία"...Λύπη
Κορυφαία φάση το a~level της, όπου λείπει το κλασικό συνεφάκι πάνω στο μυαλό της "Τελικά αυτό πονάει... Θα'πρεπε να ζητησω περισσότερα χρήματα".Money Mouth

Το εισαγωγικό lesbian Βούλας/Νικόλ αρκετά καλό, αλλά μόνο η Νικόλ φαίνεται να το εννοεί... Ειδικά με ένα strapon~άκι θα την κανόνιζε μια χαρά κόντρα στον τοίχο και θα μας χάριζε την κορυφαία φάσηΓλώσσα.

Ερεθιστική σκηνή silent fetish masturbation και πίπα by Nicole, με cim/cif και πρώτο πλάνο φάτσα "γυαλιστερή" για πολύ σεξΓλώσσα.

O "μπαμπάς" είναι cult φιγούρα. Η σκηνή του light~rape, είναι καλή, αλλά η Νικόλ δυσκολεύετεαι να "σερβίρει" και τους δυο ταυτόχρονα, οπότε ο καθένας με το χαρτάκι του, περιμένει τη σειρά του. Cif αρχοντικό ο "φίλος", cim βιαστικό ο "μπαμπάς". Κρίμα, το διπλό cif απουσιάζειMoney Mouth. Η Νικόλ με το ίδιο, πολλά υποσχόμενο, βλέμμα και την ενασχόληση με τα πλούσια υγρά και μετά την κατάθεση Γλώσσα.

Στο κουαρτέτο, η Ηλέκτρα δίνει ένα καλό γλύψιμο και δαχτύλιασμα στο καλοσχηματισμένο νινί της "μαμάς" {εξαιρετική περίπτωση!~όποιος έχει info ας στείλει πμ. ενδιαφέρομαι πολύ Γλώσσα}, διατηρώντας το ντεκαβλέ, δήθεν προστακτικό attitude απέναντι στους τύπους που παίρνουν μάτι.

Στην αλλαγή των ζευγαριών η Ηλέκτρα συνεχίζει να είναι φανερά "εκτός κλίματος" Θυμός {μετά την κορυφαία σκηνή της "Αγρότισσας" με το squirt, το'χει χάσει εντελώς, και συνεχώς κινείται στα δικά της γνώριμα BDSM πλαίσια}, η "μαμά" το δίνει όλα κάνοντας μούσκεμα τις μαλαπέρδες που αχόρταγα παλινδρομούν στν νινί της Γλώσσα. Η προσπάθεια για DP είναι ικανοποιητική, δίνοντας μια νέα οπτική του ήπιου ερεθισμού της περιοχής που δεν χρειάζεται αναγκαστικά να λειτουργεί ως υποκατάστατο της μπροστά πόρτας. Τα 45" πλήρους διείσδυσης είναι αρκετά... Σπασίκλας

Ένα τελέιωμα στο κωλαράκι της "μαμάς" Γλώσσα, και αποτυχημένη προσπάθεια της Ηλέκτρας για squirt, που δεν έρχεται ποτέ Money Mouth. Στο τέλος ρίχνει και ένα πατούσιασμα στη φάτσα του τύπου {fetish expert} για όσους γουστάρουνε Εμμμμ.

Στα backstage πλάνα η Ρωμανού συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ πουτανιάς και έντονου ερεθισμού. Γλώσσα

Πάντα τέτοια.
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού