Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 28 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Γυναίκες πορνοστάρ
 
6.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
3.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
4.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
8.0
Γενική βαθμολογία
 
5.0

Αν και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναασχοληθω ειδικα με τη Τζουλια, και γενικοτερα με ελληνικες τσοντες, τελικα δεν μπορεσα να αντισταθω στη δυναμη της μαζας..."Ρινοκερος" του Ιονεσκο εγινα και παλι! Και χειροτερα
Τελικως βεβαια, δεν το μετανιωσα γιατι μπορω να πω οτι δυσκολα κανεις να εξασφαλιζει τοσο αφθονο γελιο στους δυσκολους καιρους που διανυουμε! Μιλαμε για τσοντα-φιασκο απο την αρχη ως το τελος, που μονο ως parody μπορει να αντιμετωπιστει και να αξιολογηθει.

Η πρωτη τυπισσα(Βαβατση),απλα δεν το 'χει...Πηγαινε να εκστομισει κατι επιτηδευμενες ατακες-ουτε αυτες τις εβγαιναν παρα τις προβες που υποθετω θα ειχε κανει λιγο πριν μπροστα στον καθρεφτη- και γενικα τα εκανε ολα νευρικα, βιαστικα, προσποιητα...Κριμα γιατι την ειχα για φυντανακι μετα την τσοντα με τον υπουργο. Δεν περιμενα να με ξενερωσει τοσο. Η δευετρη...Τζουλια. Τελειως ξενερωτη μεν, με καυλωσε δε για καποιον αδιευκρινιστο λογο...Ισως επειδη με καυλωνει γενικα το πουτανακι(μοιαζει με μιλφ πλεον, αν και δεν ειναι ουτε 25).Ισως επειδη ηταν μπροστα σε 2 ερασιτεχνες,και μπορουσα να κανω αυτοματα την προσομοιωση οτι εγω ειμαι στη θεση τους! Τι να πω...Παμε παρακατω!
Η τριτη (Ηλεκτρα νομιζω) ηταν τουλαχιστον γαματη. Το μοναδικο highlight απο ολη την τσοντα. Καυλιαρα, σεξυ, και γενικα με πολυ ορεξη γι αυτο που κανει. Βεβαια, εχω καποιες ενστασεις για το σωμα της (πχ μου φαινεται οτι ή ειναι υπερβολικα κοντουλα,ή απλα εχει κοντα ποδια), αλλα ολα αυτα ειναι λεπτομερειες...Εγω μια χαρα μαλακειες βαρεσα οσο πρωταγωνιστουσε!

Και περναω στους αντρες πρωταγωνιστες(εξαιρουμενων των 2 μαυρων απο την προηγουμενη τσοντα της Τζουλιας)....Εκει μιλαμε για το γελιο της αρκουδας! Μηδαμινες και συντομες στυσεις- κι αυτες με τα χιλια ζορια- και αγνοια της τεχνης του γαμησιου. Καλο κονσεπτ να βαλουν ερασιτεχνες, απο την αποψη οτι μπορεις να ταυτιστεις, και να μπεις περισσοτερο στο πνευμα της ταινιας, αλλα δυστυχως οι συγκεκριμενοι αδυνατουσαν να κανουν το ο,τιδηποτε on camera.Αυτος που εσωσε την παρτιδα στο '90, ηταν ο τελευταιος τυπος με την Ηλεκτρα, που ειχε και μεγαλο πουτσο, πηγε και εξ αρχης καυλωμενος, και κουτσα-στραβα κατι εκανε...Ηταν ο μονος που κρατησε τη σημαια για το αντρικο φυλο.Οι αλλοι ολοι για κλαματα!
Ενας φουκαρας μαλιστα ματαιως προσπαθουσε να καβλωσει επι μιση ωρα, και μετα απο αλλεπαλληλες πιπες και ποδομαλακειες της γκομενας. Εγω εν τω μεταξυ ειχα βαρεσει καμια 20αρια μαλακειες, και σκεφτομουνα..."ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΑΝΥΡΩΠΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??Θυμός Ακομα και καμερες,και συνεργειο ολοκληρο να εχεις απο πανω σου, αμα η γκομενα σου κανει αυτα τα κολπα θα γινει απο μονο του καποια στιγμη!!! Ελεος δηλαδη!!!" Τελοσπαντων,στα πλαισια του parody καλο ητανε κι αυτο. Γελασαμε...

Η ποιοτητα εικονας/ηχου καλη, και το κονσεπτ με το καστινγκ καλο- ασχετα αν δεν υλοποιηθηκε με τον καλυτερο τροπο. Αλλα ειλικρινα υποσχομαι να μην ξαναακουμπησω Σειρηνακη εκτος ειδικων περιπτωσεων (δηλαδη αν βγαλει στο κλαρι καμια Μπαστα ή καμια Φαρμακη...) Εχει παρατραβηξει το αστειο!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.821
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού