Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 28 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Γυναίκες πορνοστάρ
 
5.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
Δ/Υ
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
1.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
7.0
Γενική βαθμολογία
 
4.0
1. Βούλα: ο διάλογος 'Είμαι παρθένα. Σώωωπα' είναι η σύνοψη σε ότι θα θελα να γράψω. Στην ουσία 3/10 μόνο για την προσπάθεια.
2. Τζούλια: Η ξανθιά που έλεγε συνέχεια βλακείες με 4 στρώσεις μέικ απ ήταν η Τζούλια; Δεν την κατάλαβα ρε σορρυ! Γιατί πήρε μόνο πίπα στον έναν δεν κατάλαβα. Ο άλλος στο πηγάδι κατούρησε; Στη μία τσόντα τελειώνει μόνο ο ένας παρτενέρ και στην άλλη παίρνει πίπα μόνο στον ένα. Τι να πω! Επιλεκτικό νινί! 4/10 για το σώμα της και μόνο. Κατά τα άλλα τσόντα δεν ήταν με τίποτα.
3. Αν η Ηλέκτρα έβαζε και λίγο γλώσσα μέσα της μπορεί και να φτιαχνόμουνα. 5/10 για την προσπάθεια και σαφώς καλύτερη από την αποτυχία Τζούλια.

Συμπέρασμα. Άνευ σεναρίου, αλλά χαζές ατάκες που ξενερώνουν. Ωραίες γκόμενες που δεν ξέρουν για ποιο λόγο τις βάλαν μπροστά στην κάμερα. Απουσία σκηνοθέτη, ο οποίος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να υπαγορεύσει στους συμμετέχοντες τι να κάνουν. Εν τέλει. Καλό πορνό, είναι κάτι περισσότερο από 3 γυμνές γυναίκες που πηδιούνται. Θέλει δουλειά το πράγμα ακόμα.
Και κάτι ακόμα! Όχι ξανά τη Τζούλια σε ταινία. Στα κανάλια της τηλεόρασης δείχνει πιο αισθησιακή!


sugardadis
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
585
Πόντοι:
4.245
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού