Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 8 10
Τσόντες 29021
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Γυναίκες πορνοστάρ
 
4.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
5.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
3.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
7.0
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Η ταινία έχει διάρκεια γύρω στα 30 λεπτά και ουσιαστικά πρόκειται περισσότερο για μία ποδοφετιχιστική ταινία παρά για μία femdom όπως παρουσιάζεται καθώς το domination είναι πολύ light. Η ταινία ξεκινάει και το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν γιατί η Λάουρα τα μισά τα λέει στα αγγλικά και τα άλλα μισά στα ελληνικά (κάπου στη μέση της ταινίας κατάλαβα ότι η σκλάβα πρέπει να είναι ξένη καθώς μόνο σε αυτήν μιλάει αγγλικά. Αμέσως σκέφτηκα «μα καλά αυτό το πράμα το φέραν από έξω; Χάθηκαν οι ελληνίδες;». Να 'ταν ωραία να πάει στο διάολο, αλλά δεν είναι! Τεράστιος κώλος και μπούτια νταρντάνας, ευχαριστώ δεν θα πάρω).
Λοιπόν η Λάουρα βρίσκεται καθισμένη σε μία καρέκλα-θρόνο και οι δύο σκλάβοι (μια γυναίκα, ένας άντρας) της γλύφουν τα δύο πόδια, στην αρχή με τα ψηλοτάκουνα, μετά τους λέει να τα βγάλουν και συνεχίζουν στο γυμνό πόδι. Μετά η Λάουρα (εμφανώς βαρεμένη και καθόλου ψημένη στο ρόλο της αφέντρας), λέει στη σκλάβα να ανέβει πάνω στον σκλάβο και να του πάρει πίπα. Μετά από λίγο και αφού καβλώσει ο σκλάβος, διατάζει την σκλάβα να τον καβαλίσει και αρχίζουν και πηδιούνται (στην αρχή απλά τον καβαλάει και του κουνιέται, μετά πηδιούνται κανονικά). Σε αυτό το σημείο η Λάουρα εξαφανίζεται από την σκηνή και για μερικά λεπτά βλέπουμε μόνο τους δυο μασκοφορεμένους να πηδιούνται σε διάφορες στάσεις. Ο σκλάβος δεν χύνει. Η σκηνή κόβεται και τώρα βλέπουμε την Λάουρα ξανά στον θρόνο της και τον σκλάβο ξαπλωμένο να δέχεται τα πόδια της στο στήθος του, στο πρόσωπό του και στο τέλος στο πουλί του το οποίο αρχίζει να το ποδομαλακίζει (χάλια το κάνει, στο τέλος ο σκλάβος παίρνει τα πόδια της και σχεδόν της δείχνει πως να το κάνει...). Ξανακόβεται η σκηνή και τώρα βλέπουμε την Λάουρα όρθια και τον σκλάβο να τον παίζει μπροστά στα πόδια της. Κάποια στιγμή του λέει να χύσει σε 10 δευτερόλεπτα και αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση (πάλι στα αγγλικά, τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα!). Χύνει ο τύπος και εκεί τελειώνει και η ταινία.
Η Λάουρα μετριότατη στο ρόλο της αφέντρας, καθόλου σκληρή, ούτε ένα φτύσιμο, ένα χαστούκι, καμιά βρισιά κάτι ρε παιδί μου. Σχεδόν δεν μιλάει, δχεδόν δεν κουνιέται. Έχει μια βλακεία σαν μαστίγιο και ρίχνει που και που. Ε και τα πόδια της ντάξει ωραία φαίνονται αλλά όχι και τίποτα ιδιαίτερο. Επίσης θα προτειμούσα να μην υπήρχε καθόλου η σκλάβα.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
4.650
Πόντοι:
1.830
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού