Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 12 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Γυναίκες πορνοστάρ
 
7.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
2.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
5.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
3.0
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Να πω πρώτα ότι το DVD περιλαμβάνει 2 ταινίες.
Η μια είναι επαγγελματική ιταλικής παραγωγής 90λεπτη με αρκετά καλά μουνάκια και πολλές σκηνές anal.
Το ερασιτεχνικό της Sirina είναι με πρωταγωνίστρια το γνωστό call girl Eva22.Χαμόγελο
Πρόκειται για 2 γυρίσματα που έγιναν σε διαφορετικά δωμάτια, ένα 15λεπτο και ένα 30λεπτο.
Το μοντάζ είναι λίγο περίεργο, στην αρχή βλέπουμε μια σκηνή masturbation με χρήση δονητή και αμέσως μετά σαν να ξαναξεκινά η ταινία καθώς η Εύα είναι ντυμένη σε άλλο δωμάτιο και ο Αχιλλέας την προκαλεί.
Το teasing είναι καλό, η φωνή της Εύας καυλιάρικη, πιπώνει και γαμιέται σε αρκετές στάσεις με το anal να έχει σημαντικό μέρος του πηδήματος που ολοκληρώνεται με facial.
Αμέσως μετά είναι το υπόλοιπο του πρώτου γυρίσματος, που δείχνει την πίπα, footjob για λίγο, doggy και cow girl πριν η Εύα τα πάρει στο στόμα.
Γνωρίζοντας την Εύα, μου φάνηκε παράξενο όταν φίλος μου είπε ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια στο κυριακάτικο ερασιτεχνικό της Sirina.
Η μάσκα έλυσε το πρόβλημα γιατί άλλο να είσαι το πρωί «φοιτήτρια» το βράδυ «καθηγήτρια» στην πίπα και άλλο να γίνεις δακτυλοδεικτούμενη.
Στην πρώτη περίπτωση στην καφετέρια της Γλυφάδας σε αναγνωρίζουν οι λίγοι που σε πλήρωσαν, ενώ στην δεύτερη έκτος απ’ αυτούς που την έπαιξαν για πάρτη σου σε έχουν μάθει και τα τραπέζια.Εμμμμ
Δεν ξέρω το λόγο που το’ κανε η Εύα αλλά όσο να’ναι το βιντεάκι θα βοηθήσει την προσέλκυση νέων πελατών.
Λύνει επίσης και πολλές απορίες σχετικά με το πόσο «ζουμερή» είναι και πόσο μικρά είναι τα βυζιά της. Όσοι δεν την ξέρουν και ενδιαφέρονται έχουν σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη και για την εμφάνιση και για τις επιδόσεις στο sex.
O παρτενέρ της νομίζω ότι ήταν «λίγος». Δεν ξέρω αν έχει εκπαιδευτεί να γαμά κρατώντας κάμερα, αλλά η μπυροκοιλιά δεν ταιριάζει σε επαγγελματία.
Ο φωτισμός των δωματίων στο fuck hotel δεν ήταν αρκετός για τέτοια δουλειά και η μάσκα ασφαλώς χαλά λίγο το πράγμα. Παρόλα αυτά για POV το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό και συγκρινόμενο με τα προηγούμενα έξι της ερασιτεχνικής σειράς, μάλλον είναι το καλύτερο.
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού