Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 31 10
Τσόντες 78424
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Γυναίκες πορνοστάρ
 
3.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
2.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
1.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
7.0
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Ο Χριστός και η Παναγία!!!!

Την είδα στο fast πριν κανά εικοσάλεπτο και το νευρικό γέλιο δε λέει να κοπάσει. Η φάτσα του πρώτου τύπου μου φάνηκε απελπιστικά, ανεπανάληπτα, ανεπανόρθωτα μην πω και απαρέμφατα γελοία! Ο τύπος είναι σα να του έχουν κολήσει δέρμα στη φάτσα του. Έχει ψωλάρα αυτό είναι αλήθεια. Αλλά θα μπορούσαν να βάλουν ένα γάιδαρο να παίξει. Και πιο μεγάλο παπάρι κουβαλάει και στη μουτσούνα του είναι Τζωρτζ Κλούνεϊ μπροστά στο νόθο του Michael Jackson που έβαλαν να παίξει. Ο δεύτερος του μοιάζει πολύ, αλλά το γέλιο που μου προκάλεσε ο πρώτος δεν το έφτασε για κανένα λόγο.

Η γκόμενα είναι απλά απαράδεκτη. Δεν την ήξερα πριν, μιας και δεν παρακολουθώ μεσημεριανά και τέτοια. Αδύνατη μέχρι θανάτου. Σαν το λείψανο του αγίου Σπυρίδωνα ήταν. Το πως γαμιέται ούτε καν το πρόσεξα.

Το θέμα είναι αλλού.... Όπως λέω και στον τίτλο, είπαν της γριάς να χέσει κι αυτή ξεκωλιάστηκε. Ναι, γουστάρουμε τσόντες με Ελληνίδες. Ναι, γουστάρουμε να ακούμε "παρ'τα στη μάπα σου καριόλα...." και πάει λέγοντας. Αλλά αυτό παραπάει. Χίλιες φορές η ημιamateur "Ελληνίδες εν δράσει". Χίλιες φορές οι πρώτες μούσες του Σειρηνάκη που, ναι μεν να πηδηχτούν δεν ήξεραν, αλλά θύμιζαν κάτι από το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Όχι όμως αυτό το χάλι.

Το ζουμί για μένα είναι ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να έχει σωθεί εάν οι υπεύθυνοι, βλέποντας ότι το concept είναι μια μαλακία και μισή, το γυρνούσαν σε παρωδία της Τζουλιοτσόντας.

Ήταν όλα τόσο υπερβολικά που θα μπορούσαν να το κάνουν για πλάκα:

1. Η Τζούλια αδύνατη, αυτή λες κι έχει να φάει απ'τα βαφτήσια της.
2. Ο Scott ψωλαράς και μούρη άφαντη, ο πιτσιρικάς γαϊδουροψώλης και μούρη που δε βλέπεται.
3. Αν δοκίμαζαν να τραβήξουν και τους διαλόγους ακόμα παραπέρα θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι το πρωτότυπο που θα προκαλούσε τόνους γέλιου, και σίγουρα καλύτερες εντυπώσεις απ'ότι αυτό το αίσχος.

Φαντασία χρειάζεται μιας και τα υπόλοιπα τα είχαν αρχής εξ'αρχής.

Γούσταρες φιλέ μινιόν αλλά ο χασάπης είχε μόνο προβατίνα? Κάν'τη στα κάρβουνα ρε χριστιανέ και συνόδευσέ τη με κοκκινέλι και Έφη Θώδη. Μην την κόψεις φιλέτα και τη σερβίρεις για Αργεντίνικο γιατί θα γελάει ο κόσμος.....
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
4
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού