Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Γυναίκες πορνοστάρ
 
5.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
4.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
5.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
6.0
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Είναι μια αντισυμβατική παραγωγή για πολύ ιδιαίτερα γούστα, όπου η Έλενα Χατζή αναλαμβάνει να βάλει τον νεόφερτο gay Γιώργο Μαλλιά (αναφέρεται μάλλον λανθασμένα και ως Γιάννης) στον κόσμο του πορνό και μάλιστα κατευθείαν στα βαθιά !

Μάλιστα το ξεκίνημα της ταινίας να μας δείχνει το ξεκίνημα του Γιώργου στο casting της Sugar babes με το γνωστό πάνελ που γνωρίσαμε και την περασμένη χρονιά.
Ξεκίνημα της σκηνής με Χατζή ξαπλωμένη στο καναπέ να παίζει φορώντας ένα στράπον το οποίο χαϊδεύει και έπειτα εμφανίζεται ο γυμνός πρωταγωνιστής στον οποίο βάζει αρχικά δάχτυλο και μετά τον σεξουαλίζει με στράπον σε διάφορες στάσεις !

Και αφού μεσολαβεί και ένα μικρό μαστίγωμα με λουρί η σκηνή μας επιφυλάσει για φινάλε την Έλενα να γλείφει ένα δονητή με τον οποίον έπειτα σεξουαλίζεται και την ίδια στιγμή ο Γιωργάκης αυνανίζεται καιη Έλενα τελιώνει με γούστο πάνω στο σώμα του !

Είπαμε ότι αναμφίβολα είναι τσόντα για λίγους και με πολύ ιδιαίτερα γούστα τη στιγμή που οι υπόλοιποι τσοντόβιοι μάλλον θα έχουν τάση προς εμετό...
pornliberal
Σπουδαίος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
8.702
Πόντοι:
2.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2023
ωραιες τσοντες βλεπεις ρε μλκ... Μπραβο Money Mouth
ζαλιζεις μπαλες με 200 συνεχομενα ποστ κατα των γκευ που και καλα "μισεις", και μετα καθεσαι και την παιζεις με τα στραπονιασματα της Χατζης Χαχαχα! Κλαιω μλκ, μαρτυρατε χωρις ξυλο Χαχαχα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1