Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Άφιξη 5 λεπτά νωρίτερα. Χτυπάω την πόρτα. "Μια στιγμή παρακαλώ" μου λέει. Και την ακούω να τρέχει πέρα-δώθε στο δωμάτιο. Μάλλον είχε βγει ή μόλις είχε φύγει ο προηγούμενος. Δεν ρώτησα. Μου ανοίγει. Πρώτη εντύπωση : το πρόσωπό της δεν μοιάζει με τις φωτογραφίες. Ήταν βέβαια αμακιγιάριστη. Το σώμα όμως ναι. Της αφήνω τα 250 (1 ώρα anal).



Ξεκινάμε με πολύ βαθύ DFK. Οι λάτρεις του είδους θα το ευχαριστηθούν. Χάδια στο υγρό γατάκι και δάκτυλο που το δέχεται αδιαμαρτύρητα. Μετά 69. Της λέω να ξεκινήσουμε. Πάει να μου βάλει κατευθείαν σκούφο. "OWO" την ρωτάω. Δέχεται απρόθυμα. "NO CIM" μου λέει και μου τον ψεκάζει με το ειδικό υγρό. "OK" της λέω. Έτσι και αλλιώς δεν αναφερόταν στα services. Και μου κάνει μια μέτρια πίπα.



Μόλις τελειώσαμε τα προκαταρκτικά και πάμε να ξεκινήσουμε κάποιος χτυπάει την πόρτα. Η κοπέλα πάει να ανοίξει και εγώ βάζω ένα μαξιλάρι στα α@@@ μου ενώ μετακινούμαι στη άκρη του κρεβατιού για να μην φαίνομαι από την πόρτα. Ήταν η καμαριέρα. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλάζουν τις πετσέτες 3 φορές την ημέρα !!!Τέλος πάντων φεύγει η καμαριέρα. Στο σεξ τώρα.



Ιεραποσρτολικό. Η κοπέλα ενώ συμμετείχε, κουνιόταν και με τραβούσε από την μέση για να μπαίνω πιο δυνατά, ήταν ανέκφραστη και αμίλητη. Ούτε ένα βογκητό έστω ψεύτικο παρόλο που με κοιτούσε συνεχώς στα μάτια. Την γυρίζω στα 4 για anal. Μπήκα άνετα. Ο κώλος καλοδουλεμένος. Τελειώνω. Διάλειμμα, μασάζ και κουβεντούλα. Της έκανε εντύπωση το ότι οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα.



"Ο Έλληνας", της εξηγώ, "θα κάνει το σκατό του παξιμάδι αλλά θα βρει λεφτά για να βγει". Έπαθε σοκ. "Στην Ρωσία αν δεν έχουμε λεφτά καθόμαστε σπίτια μας" μου λέει. "Εμείς εδώ πιστεύουμε ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση" της λέω. Η κουβέντα πήγε στα CT στο Παρίσι. "Εκεί" μου λέει "οι τιμές είναι πολύ πιο ακριβές απ'ότι εδώ. Ακόμα και το CT χρεώνεται 300 η ώρα και 100 το anal". Και αναρωτιέμαι : τελικά ήμαστε ή όχι ακριβή χώρα; Θα μου πεις οι Γάλλοι παίρνουν καλύτερους μισθούς. Τέλος πάντων.



Ξεκινάμε δεύτερο γύρο αλλά είχε περάσει η ώρα , ήμουν και κουρασμένος και δεν τελείωσα. Ήρθε και ο επόμενος συναγωνιστής νωρίτερα και χτυπούσε την πόρτα. Γενικά με τα λεφτά που έδωσα έμεινα ικανοποήμένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
zac123
Μέλος
Εγγραφή:
20 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
143
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού