Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 4 10
Citytours 6572
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ποτε ξανα στα μερη μας..!!!εχω κλεισει παρα πολλες φορες κοπελες που ερχονται στη χωρα μας αλλα τετοια ξεφτιλα ρε παιδια δεν εχω δει σε κανενα πρακτορειο!!!!2 η ωρα το ραντεβου και ειμαι ακριβως στην ωρα μου εκει.την στιγμη που κατευθυνομαι στο δωματιο της ειναι μαζι και ο φιλος μου που εχει κλεισει στο ιδιο χοτελ αλλη κοπελα σε αλλο οροφο.εκεινη την στιγμη βγαινει η φιλη της αππο διπλα μπαινει στο δωματιο τησ ευας και απο πισω παω εγω!!και ομως δεν ανοιξαν ποτε την πορτα προφανως γιατι βαριοντουσαν!!!!!ο δε φιλοσ μου μετα απο30"" ειχε φυγει για το δωματιο της αλλης κοπελας.και ομως αυτεσ λεγανε στο πρακτορειο οτι ειμαστε 2 ατομα εξω περιμενοντας και φοβουνται να ανοιξουν!!!!!!ελεος!!!!ασε που απο το συγκεκριμενο πρακτορειο εχω παρει πολλες φορες!!αν δεν να δουλεψουν και θελουν διακοπες ας μας το πουν και να μην μας ζαλιζου τα καθε λογης πεινασμενα μπαζα!!!!και το καλυτερο μου λεν οτι θα φωναξουν την ασφαλεια του ξενοδοχειου!!!!ο φιλοσ μου δουλευει στην ασφαλεια του ξενοδοχειου!!!!!!ελεος!!!καλα θα κανει η ευα να μαζεψει τις βαλιτσουλες τις και να παει απο εκει που μας ηρθε!!!!!και το πρακτορειο....αλλοι για τον τσοπου και αυτοι!!!!000000000000 σε ολα!!και επειδη ειδα και την ευα και την μελαχρινη του ιδιου γραφειου καμια σχεση με τις φωτο!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών