Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο πιο κάτω συναγωνιστής αναφέρθηκε σε μένα, ας βάλω λοιπόν και εγώ κριτική και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Να πω από την αρχή ότι δεν έβαλα μέχρι σήμερα γιατί μου είναι δύσκολο να κριτικάρω "αγαπημένα έσκορτς" και η Sindy έχει μπει σε αυτή την ολιγομελή κατηγορία. Την πρωτοσυνάντησα από σπόντα πριν 2-3 μήνες (φίλη φίλης) και δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ μέχρι που την είδα με μαγιό σε παραλία του αλίμου όπου φόραγε τα υπολείματα από ένα ροζ μαγιουδάκι και που είχε σαν αποτέλεσμα να μου σηκωθεί στη παραλία - και δεν είμαι δεκαοχτάρης ε?

Μετά την εισαγωγή, απαραίτητη IMHO για να είμαι ξεκάθαρος ας βάλω τεχνοκρατικά τα + και -.

Τα (-):

- Εμφάνιση: αν τη δεις σε χλιδάτο club της παραλιακής θα τη ξεχωρίσεις από τις άλλες μόνο για τα μαλλιά. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι (οι φωτό είναι χάλια - στη πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη) αλλά μέχρι εκεί.

- Επικοινωνία: αγγλικά τα βασικά, χρειάζονται βελτίωση.

- Το PSE: Δεν μου βγήκε



Τα (+):

- Τα γλωσσόφιλα. Φιλάει υπέροχα, βαθειά χωρίς κανένα ενδοιασμό και σε συνδυασμό με την ανάσα της που την ακούω να αλλάζει μου δημιουργεί κάθε φορά μια ωραία αίσθηση.

- Η συμμετοχή και το GFE γενικά. Έχω αναφερθεί ήδη, δίνεται απλόχερα και μάλλον λόγω του ότι δεν είναι πολύ "καμμένη". Υγραίνεται και συμμετέχει σαν μια παλιά μου γκόμενα.

- Το anal. Επέμεινα και καλά έκανα! Με υπομονή και αφού χαλάρωσε τελικά φτάσαμε σε επίπεδα συμμετοχής σαν τα προαναφερθέντα Χαμόγελο το φχαριστηθήκαμε και οι δύο και είμαι σίγουρος ότι με το καιρό θα της αρέσει όλο και περισσότερο.



Για το τυπικό να πω ότι για μένα η πίπα δεν μπαίνει ούτε στα συν αλλά ούτε στα πλην. Μια χαρά είναι αλλά όχι για αστράκια.



Γενικά τη θεωρώ τίμια έως πολύ καλή (για GFEάκηδες) επιλογή, ίσως το 7.8-8 που βγαίνει στο Μέσο Όρο της βαθμολογίας μου να είναι λίγο αυστηρό αλλά και ο πήχυς όλο και ανεβαίνει Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
2
Πόντοι:
3.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού