Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 31 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι εμένα προσωπικά δε μ' ενδιαφέρει μόνο το καλό σεξ, αλλά θέλω να γνωρίσω κ νέες εμπειρίες κ μ' αρέσει η ποικιλία..!

Άλλωστε, όπως λέει κ το γνωστό τραγούδι: "Το πουλί για να τραφεί πρέπει ν' αλλάζεις την τροφή, δε θέλει μόνο καναβούρι,καναβούρι..!".

Αν ήθελα μόνο καλό σεξ θα διάλεγα κ πάλι τη Λολίτα, που 'ναι δοκιμασμένη λύση κ βρίσκεται στην πόλη μου αυτές τις μέρες..!

Αλλά την Κίμπερλυ, είναι πάρα πολύ καιρός που την έχω σταμπάρει, σχεδόν από τότε που γινα μέλος στο σάϊτ στις αρχές του χρόνου, κ μου 'χε γίνει απωθημενο να τη γνωρίσω κ από κοντά..!

Είχα ξαναπροσπαθήσει να την κλείσω στο παρελθόν, αλλά μου τ' αρνήθηκαν γιατί ήμουν νέος πελάτης...

Το ίδιο πάνω-κάτω έγινε κ αυτή τη φορά, μόνο που αυτή τη φορά επέμεινα περισσότερο, κ αφού άλλαξα τα στοιχεία μου κ το mail μου, κατάφερα να κλείσω για αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, κ ενώ αρχικά είχα ζητήσει ένα δίωρο για τις 8, αλλά είδα ότι κ πάλι προτίμησαν να το δώσουν σε δυο μονόωρα.. Οπότε σκέφτηκα να τους ζητήσω ένα ραντεβού για αργά, που λογικά δε θα μπορούσαν να χωρέσουν δυο μονόωρα..!

Έτσι λίγο πριν απ' τα μεσάνυχτα βρίσκομαι σε κεντρικό ξενοδοχείο, μου στέλνουν το νούμερο, χτυπάω την πόρτα, αλλά δεν παίρνω απάντηση..!

Τους στέλνω μην κ ενώ περιμένω απάντηση κάνοντας βόλτα στο διάδρομο, ακούω μια φωνή απ' το παραδιπλανό δωμάτιο να μιλά στ' αγγλικά (με ρουμάνικη προφορά) στο τηλ για λεφτά..! Αν αναγνώρισα σωστά τη φωνή της απ' τις ταινίες της, αυτή λογικά πρέπει να 'ταν η Black Angelika που δεν είχε δουλεία, κ τελικά μας άφησε πρόωρα την επομένη μαζί με τη φίλη της Λούσι..! Αυτά παθαίνεις, αν την ώρα που σε πηδάνε, εσύ παρακολουθείς τηλεόραση, κ ζητάς κ 300 ευρώ την ώρα από πάνω..!

Κρίμα γιατί στις ταινίες της είναι καλή, κ μπήκα στον πειρασμό να χτυπήσω για λίγο, κ να ζητήσω ένα αυτόγραφο κ να τη δω κ από κοντά..

Αλλά εκείνη την ώρα μου 'ρθε το μην, κ η Κίμπερλυ άνοιξε τελικά..!

Επειδή κ εγώ δεν έχω 400 ευρώ για πέταμα, είχα πει στον εαυτό μου, ότι αν έχει μεγάλη διαφορά απ' τις φωτο της θα βρισκα μια δικαιολογία κ θα φευγα..! Κ δεν μπορώ να πω ότι με το που άνοιξε την πόρτα ενθουσιάστηκα, όχι ότι φαινόταν πολλή σπασμένη λόγω ηλικίας, που όπως φαίνεται σε μια απ' τις φωτογραφήσεις για το CKM πρέπει να 'ναι 30, όπως φοβόμουνα, αλλά μάλλον λόγω κούρασης απ' την ώρα...

Ούτως ή άλλως δε θα 'λεγα ότι έχει κάποια εξωπραγματική ομορφιά, αλλά πιο πολύ μοιάζει με το κορίτσι της διπλανής πόρτας.. Εμένα προσωπικά μου θύμισε μια ξαδέρφη μου, αλλά τέτοια κορμάρα σαν αυτή δε βρίσκεις κάθε μέρα, κ δεν έκανα όλο αυτό το ταξίδι από Σαλονίκη τζάμπα, οπότε μπήκα τελικά..!

Για να συνοψίσω σχετικά με την εμφάνισή της κ επειδή γίνεται πολύς λόγος, θα λεγα ότι όσον αφορά το πρόσωπο, οι φωτο της για τα περιοδικά απέχουν πολλή απ' την πραγματικότητα, αλλά οι φωτο στο σάϊτ του Ζουζανα κ το βίντεο είναι αρκετά κοντά.. Εμένα μου άρεσαν πάντως τα καστανά μάτια κ τα σαρκώδη χείλη της..! Αλλά το σώμα της είναι ακριβώς όπως στις φωτο..!

1,79 ύψος, ευτυχώς που δε φορούσε γόβες κ ήμασταν στα ίσα..,

σφιχτό σώμα μ' ωραία τατού, λεπτή μεσούλα κ ένα απλά θεϊκό στήθος..!

Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο στήθος, που να 'ναι τόσο καλοσχηματισμένο..! Απλά θεϊκό..!

Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια πλαστική, πάντως το αποτέλεσμα κι η αίσθηση είναι απόλυτα φυσική..!

Όσοι είναι λάτρεις του μεγάλου κ καλοφτιαγμένου στήθους νομίζω θα το εκτιμήσουν δεόντως..!

Για μένα αυτό το σώμα είναι οπωσδήποτε για 10αρι! Αν δεν πάρει αυτή 10, ποιά θα πάρει..;

Τώρα στα της συνάντησης...

Αρχικά να πω ότι στη συμπεριφορά της είναι πολύ απλό κορίτσι, δεν είναι καθόλου ψωνισμένη..!

Κ γενικά δίνει την εντύπωση ότι είναι μικρότερη απ' την ηλικία της, τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό..

Για μένα είναι καλό γιατί κ εγώ φαίνομαι κ συμπεριφέρομαι σαν μικρότερότερος απ' ότι είμαι..!

Ίσως σε μερικούς να φαίνεται κ λίγο αφελής μ' αυτά τα χαρακτηριστικά γελάκια της, αλλά νομίζω ότι είναι τα περιορισμένα αγγλικά της, που την κάνουν να φαίνεται έτσι..!

Προσπαθεί πάντως να τα βελτιώσει γιατί είδα κ ένα λεξικό αγγλικών στο κομοδίνο της...

Σχετικά με το κατά πόσο είναι κ αυτή κομοδίνο, να υπενθυμίσω ότι η ώρα ήταν περασμένα μεσάνυχτα κ ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας κ φαινόταν ήδη πολύ κουρασμένη, όπως ήμουν κ εγώ απ' το ταξίδι απ'τη Σαλονίκη..!

Γενικά περάσαμε ένα πολύ χαλαρό δίωρο GFE με πολλή κουβεντούλα, φιλάκια κ χαδάκια..! Που μ' άρεσε πάρα πολύ με μια τέτοια κορμάρα δίπλα μου..!

Ειδικά δε χόρταινα να βυζαίνω τους τεράστιους βύζους της, που 'ναι ακριβώς όπως στη φωτο του Ζουζάνα, όπου η Κιμ είναι γυρισμένη προφιλ κι ο φακός κάνει κοντινό ζουμ στο στήθος της..!

Κάναμε κ για αρκετή ώρα στοματικό, ειδικά στη στάση 69..! Κατά τη γνώμη μου η πίπα της είναι αρκετά καλή, χωρίς να βάζει ιδαίτερα τα χέρια..!

Ασχολήθηκα κ 'γω για πολλή ώρα με το γατάκι της, αν κι όντως οι τρίχες της τσιμπούσαν λίγο..! Φάνηκε να το ευχαριστιέται αρκετά, πάντως υγράθηκε αρκετά..!

Κ μετά ανέβηκε από πάνω μου,όπου πάλι η θέα ήταν υπέροχη κ αυτή έδειχνε να της αρέσει..!

Παρατήρησα ότι ήταν τόσο κουρασμένη κ νυσταγμένη, που τα μάτια της είχαν γίνει κόκκινα..! Έτσι αφού τελείωσα για δεύτερη φορά δεν την πίεσα περισσότερο...

Μου το είπε κ αυτή, ότι 6-7 συναντήσεις την ημέρα γι' αυτήν είναι πολλές, κ ότι δεν είχε χορτάσει ύπνο γιατί είχε ξυπνήσει απ' τις 8 αφού θα ξεκινούσε τα ραντεβού στις 10...

Όταν την ρώτησα γιατί κάνει αυτή τη δουλειά, μ' απάντησε ότι το κάνει για να βγάλει μερικά χρήματα για να πληρώνει τα έξοδα για τις σπουδές της κτλ, κ όχι γιατί της αρέσει...

Κ γενικά ότι είναι δύσκολο να 'ρθει σ' οργασμό όταν δουλεύει...

Αυτό ίσως ν' απαντά σ' αυτούς που την κατηγορούν ως παγοκολώνα κτλ...

Το κορίτσι όντως δεν απολαμβάνει τόσο πολύ αυτό που κάνει, ειδικά όταν είναι ξεθεωμένη στην κούραση απ' τα πολλά ραντεβού κ κυρίως το κάνει για τα χρήματα..!

Όποιος ψάχνει για μια πιο αλανιάρα γκόμενα, μάλλον θα πρέπει να ψάξει αλλού..!

Σίγουρα αν τη συγκρίνεις με τη Λολίτα πχ. στο σεξ, δεν υπάρχει σχέση..! Αλλά έχει κ η Κιμ της χάρες της..!

Κ η Λολίτα έχει το δίωρο 500, όσο η Κιμ το τρίωρο..!

Εμένα μου άρεσε ότι ήταν τόσο απλή κ ευγενική, χωρίς καθόλου τουπέ κ ύφος, που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα σα να 'ναι η γκόμενα σου..!

Κ να σημειώσω για ένα φίλο που έγραψε ότι σκέφτεται τον γκόμενο στη Βουδαπέστη, ότι αυτό δεν ισχύει πλέον...

Απ' ότι μου 'πε είναι μόνη της αυτόν τον καιρό, γιατί κανείς δε θ' άντεχε τη δουλειά που κάνει..!

Κρίμα τέτοιος κορίτσαρος κ να 'ναι μόνη..!

Συμπερασματικά για κάποιον που θέλει να πραγματοποιήσει μια φαντασίωση να βρεθεί με μια τέτοια γκομενάρα κ να έχει μια όμορφη GFE τ΄αξίζει τα λεφτά της!

Για όποιον θέλει έντονο κ άγριο σεξ, μάλλον θα μείνει ανικανοποιήτος...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού