Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 74 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Κάλως σας βρήκα συναγωνιστές !!! Αν και η Συνθια είναι η 4η escort που παίρνω είναι η πρώτη μου κριτική. Μέτα από ψάξιμο μεσώ κριτικών καταλήγω στην Συνθια ,επειδή ψάχνω pse με submisive καταστάσεις. Κλείνεται ραντεβού με μηνύματα, έρχεται σπίτι μου στην ώρα της, πρόσωπο μέτριο και ταλαιπωρημένο, σώμα αψεγάδιαστο, κώλος όνειρο, συμπεριφορά άψογη, πρέπει να είναι φοβρερο άτομο. Μέτα τα τυπικά μπαίνουμε στο ντους και αρχίζει ο πόλεμος, γλυφοκολια εκατέρωθεν δαχτυλιασματα εκατέρωθεν. σκαμπίλια στα κωλομέρια εκατέρωθεν. αφού σιγουρεύτηκα ότι βρήκα αυτό που ήθελα, την βάζω στα γόνατα και αρχίζει επικό mouthfuck προσπαθώντας να της φτάσω τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μπορώ, πέφτουν μαλιοτρβηγματα σφαλιάρες στο πρόσωπο και φτυσίματα,. Βγαίνουμε εκτός ντους και πάμε καναπέ, στάση για upsidedown throatfuck, και εκεί που την καρφώνω στο λαρύγγι με βια πετάγεται πάνω και μου λέει ΩΣ ΕΔΩ!!!! μου φάνηκε ότι πήγε να βάλει τα κλάματα, σταμάτησα αμέσως και προσπάθησα να την ηρεμήσω, άλλα την απόφαση της να φύγει στο τέταρτο την είχε πάρει!!! μου εξήγησε ότι πλέον δεν τα κάνει αυτά και τώρα κινητέ σε πιο gfe καταστάσεις!!! ακόμη και όταν της είπα ότι θέλω anal ζορίστηκε!!! αισθάνθηκα άθλια γιατί νόμιζα ότι γούσταρε αλλιώς θα είχα στραφεί σε άλλες επιλογές!!!! Προς τιμή της, μου ζήτησε 20 ευρώ για τον οδηγό, της έδωσα 50 άλλα τα πίρε με το ζόρι!!! Άπλα οποίος ψάχνει πλέον pse να ψάξει άλλου!!! υ.γ εάν διαβάζεις Συνθια, συγνώμη για την άγρια συμπεριφορά μου, είμαι σίγουρος ότι είσαι φοβερό τυπακι ,ελπίζω να τα ξανά πούμε !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2022
Κόστος συνάντησης
220
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ζαχος Δογκανος
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
198
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, Kakoslikos45, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2022
τι φάση?? πάμε καλά?? σε α΄φησε έτσι ξαφνικά? ενώ είχε ξεκινήσει ο πόλεμος??/ α καλάααα...τι δηλαδή?? θυμήθηκε ξαφνικά ότι είναι κυρία?? αει ρε με την κάθε τρελλή...
review reaction 3 review reaction 1 james034, greekarmy
09 Αυγούστου, 2022
Σφαλιάρες στο πρόσωπο φίλε ; Αυτό είναι PSE ; Αυτά γίνονται μόνο στις τσόντες ή με κάποια που της αρέσει, το ζητάει και το λέει καθαρά, συνήθως όχι με CG. Ξύλο για 150 ευρώ είναι μάλλον τραβηγμένο. Γιατί δεν αγοράζεις μια φουσκωτή και ένα σάκο του μποξ να γουστάρεις ; Θα γαμάς και θα δέρνεις !
review reaction 1 review reaction 3 kokoretsakias93, james034, sisax87 και 2 άλλα μέλη
09 Αυγούστου, 2022
σημερινή εγγραφή και κριτικήΧμμμ; , εμένα μου φαίνεται περισσότερο σαν εκδίκηση .
RMA
RMA
review reaction 1 buzzkill, koursaros66, Makis99 και 1 ακόμα μέλος
09 Αυγούστου, 2022
Δεν θα σχολιάσω για την κοπέλα, έχω καιρό να την συναντήσω, μπορεί να έχει κουραστεί. Αλλά με αφορμή τον τίτλο ήθελα να ρωτήσω. Έχεις πάει με κοπέλες πιο pse φάση από Cinzia; ρωτώ επειδή είναι η φάση μου κι εμένα άμα θες να μοιραστείς
09 Αυγούστου, 2022
Είναι υποκειμενικός ο όρος PSE. Πιστεύω όσοι επιλέξαμε την CINZIA το κάναμε ακριβώς λόγω του PSE που προσφέρει αλλά ακόμη και αυτό έχει τα όριά του. Αν δεν άντεξε η γυναίκα δεν άντεξε. Ιδίως αν τα μαλλιοτραβήματα και οι σφαλιάρες έπεφταν σωρηδόν. Πούτσα πάμε να ρίξουμε, όχι ξύλο.
review reaction 1 kokoretsakias93, james034, greekarmy και 3 άλλα μέλη
10 Αυγούστου, 2022
Ήθελα καιρό να κάνω εγγραφή, άλλα δεν έβρισκα τον λόγο γιατί δεν είχα κάτι σημαντικό να πω!!! πιστεύω ότι αυτό το σαιτ έχει φτιαχτεί για να αλληλοβοηθιομαστε στο απαιτητικό σπορ που έχουμε επιλέξει!!! όπως εγώ έχω βοηθηθεί αρκετά, έτσι κ εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου για να βοηθήσω!!! Εγώ προσωπικά ψάχνω να γαμήσω, δεν ψάχνω αγάπη κ έρωτα, αυτά τα έχω βρει!!! το ποστ μου δεν ήταν επουδενι εκδικητικό, ίσα ίσα που την εκθειάζω την Συνθια,το μόνο μου παράπονο είναι ότι με έκανε και ένοιωσα κωλόπαιδο!!! εξάλλου της είχα πει, επειδή έμενα στην καύλα μέσα με παίρνει η μπάλα, ότι δεν θέλει μου το λέει και το σταματάω επιτόπου!!!! πάνω από όλα η αξιοπρέπεια του ανθρώπου!!!
10 Αυγούστου, 2022
Κανείς δεν έγραψε για εκδικητική κριτική. Αλλά έχοντας γνώση του τι εστί CINZIA, σε τι επίπεδα μπορεί και παίζει το PSE, όλοι συμπεράναμε πως σαν να ξέφυγε λίγο η φάση. Άλλο PSE η Adriana Chechik και άλλο η Kaitlyn Katsaros.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7