Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, επαναφορα κριτικων μου…



Υ.Γ.2 Βαζω το κειμενο οπως το ειχα καταθεσει τοτε , μετα την μαλακια του πρακτορειου που οι παλιοτεροι θα θυμουνται Λύπη ...



Συναγωνιστές, μπορεί για την EWA να μην είχα γράψει τίποτα, όπως μου καταλογίζουν οι συναγωνιστές, αλλά όντως η βαθμολογία μου για την συμπεριφορά του γραφείου την πήρε σβάρνα. Επειδή έχω το θάρρος να αναγνωρίζω τα λάθη μου ζήτησα από τον Αντισθένη να σβήσει την παλιά κριτική μου και να βάλει την σωστή ολοκληρωμένη και δίκαια καινούργια κριτική μου μετά από την συνάντηση με την EWA.

Να σημειώσω ότι δε θα συναντούσα την EWA αν δεν μου έστηνε ένα κόλπο το ct αδέλφι μου ο Hantzos...

Το όλο σκηνικό στήθηκε από το διαβολεμένο μυαλό του ct αδελφού μου με το νικ Hantzos. Το μήνυμα που έλαβα στο κινητό μου είχε το όνομα του Οτέλ και τον αριθμό του δωματίου, με την σημείωση ‘’Σάββατο 28/6, ώρα ****, πήγαινε να πάρεις το δώρο των γενεθλίων σου’’!!!

Το αδέλφι σκέφτηκε να μου κάνει δώρο ένα κορίτσι αλλά δεν μου το έλεγε για να με φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος. Όπως ήταν φυσικό τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα ποια είναι η κυρία. Το μόνο που μου είπε είναι ΄΄ Μην με στενοχωρήσεις και δεν πας’’. Πήγα λοιπόν στο ραντεβού χτύπησα την πόρτα και έμεινα κάγκελο. Την αναγνώρισα αμέσως, αφού τόσος ντόρος είχε γίνει με την εν λόγο κυρία. Σωστά μαντέψατε το δώρο του Hantzos ήταν η EWA δεν το κατάλαβα ότι θα ήταν αυτή γιατί ήξερα ότι έμενε σε άλλο Οτέλι. Για το πώς είναι η κοπέλα σας παραπέμπω στα λόγια του Varnalis (του οποίου την γνώμη εκτιμώ), Και των άλλων συναγωνιστών που έχουν γράψει για αυτήν.

Μετά από την συζήτηση, (θέμα που δεν αφορά τον χώρο αυτό), και την αποκάλυψη πως ο Hantzos βρέθηκε να εκτιμήσει ότι αυτή η κοπέλα θα ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου ξεκίνησε το έργο.

Μάγκες η κύρια τα κάνει όλα με ευχαρίστηση με απόλυτη συμμέτοχη και με τρελή τέχνη.

Είναι εξαιρετική, φιλική και πρόστυχη, όμορφη , ήρεμη και αγρίμι, μάλλον τέλεια θα έλεγα με λίγα λόγια. Μακρόν η καλύτερη που μου έχει τύχη μέχρι τώρα.

Σε ένα θα διαφωνήσω με τον ΒΑΒΥ, δεν το ξέρει όλο το Κάμα – Σούτρα, σε δυο από τις πολλές στάσεις για A-Level την έπιασα αδιάβαστη, δεν τις ήξερε, έτσι μου είπε δηλαδή. Είναι η πρώτη φορά που είχα μια κατάθεση που κράτησε όμως 50 λεπτά. Έκατσα τελικά 1.30 ώρα γιατί δεν μπορούσα και δεν ήθελα να φύγω. Αν την είχα συναντήσει νωρίτερα θα ήμουν ακόμα εκεί. Τα είδα όλα!!!

Να είσαι καλά ρε Hantzos με την υπομονή και την επιμονή σου. Α και να μην το ξεχάσω, ο αλήτης ο Hantzos τα πέρασε πάρα πολύ καλά με την φίλη της EWA την ΑΝΝΑ !!!!!

Αυτά για την EWA, για το γραφείο τα έχετε διαβάσει , παραθέτω ένα κομμάτι για να μην ξεχνιόμαστε. Αφορά την ατζέντισα ΚΑΡΙΝΑ και μόνον.

Αφιερωμένο σε όλους εμάς που μας θεωρούν και πολύ κορόιδα...

Στις 14/6 κλείνω εγώ ΕWA και το ct αδέλφι μου ο Hantzos την ΑΝΝΑ από Avantgarde Escort για Δευτέρα 23/6. Όλα καλά και ωραία και επιπλέον επειδή μένω εκτός Αθηνών ζήτησα να μου πουν τουλάχιστον το ξενοδοχείο ώστε να κανονίσω την ώρα μου, όπως κάνω πάντα.

Έτσι και έγινε μου έστειλαν το Οτελι και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου έπρεπε να ξοδέψω περίπου 2 ώρες μέχρι να φτάσω εκεί. Μου είπε λοιπόν η μαλάκω η ΚΑΡΙΝΑ, που νομίζει ότι κάνει σωστή διαχείριση των κοριτσιών, να κάνω την προηγούμενη της συνάντησης reconfirm το ραντεβού και θα μου στείλει με sms τον αριθμό του δωματίου. Έγινε και αυτό την Κυριακή αλλά απάντηση καμία ούτε σε μένα ούτε στον Hantzo.

Σε επικοινωνία με τον Hantzo του είπα ότι ακύρωσα αλλά αυτός επέμενε, για να εισπράξει την ειρωνεία της κυρίας ότι δεν είναι ΣΟΒΑΡΟΣ.

Προσέξτε συμπεριφορά, δεν είναι σοβαρός ο καταθέτης και είναι σοβαρή η τσατσά, εκεί φτάσαμε μάγκες να μας περνάνε για ΤΟΣΟ μαλάκες, για ΤΟΣΟ κορόιδα που τα χώνουμε ότι μαλακία κι αν μας κάνουν οι βλαχοατζέντιδες…………

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού