Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, επαναφορα κριτικων μου…





Επισκέφτηκα την Lassie και έχω να πω ορισμένα πραγματάκια για το εν λόγο κορίτσι. Καταρχάς πρόκειται για ένα πολύ όμορφο μωρό, είναι ψηλή γύρω στο 1,77 λεπτή με σφιχτό σώμα και αρκετά στενή.

Οι φωτογραφίες της είναι 100% αληθινές και η συμπεριφορά και η συμμετοχή της – σε μένα τουλάχιστον - εξαιρετική. Πέρασα δυο ώρες πάρα πολύ ωραία με δυο καταθέσεις αρκετή κουβέντα και άφθονο γέλιο .

Να σημειώσω ότι μου επέτρεψε τα πάντα αγγίγματα αγκαλιές φιλιά και δάχτυλα ,ακόμα και στο κωλαράκι της που δεν το δίνει πράγμα που το γράφει στο προφίλ της, επίσης να πω ότι για την δεύτερη φορά εκείνη επέμενε και έκανε πράγματι φιλότιμες προσπάθειες που τελικά απέδωσαν!!!

Ίσως να φανεί παράξενο αλλά σε τίποτα δεν μου είπε ''μη και όχι'' ούτε με κράτησε σε απόσταση , ίσως επειδή έχω σαν αρχή να σέβομαι τις κοπέλες για την δουλειά που κάνουν, ίσως επειδή προσπαθώ να τις κάνω να νοιώσουν καλά, ή τέλος πάντων ίσως επειδή δεν μου έχει τύχει ακόμα η στραβή.



Από υπηρεσίες είναι σε αρχικό στάδιο και αυτό με έφτιαξε καθώς νόμιζα ότι είχα στο κρεβάτι μια άβγαλτη κοπελίτσα που ψάρεψα στο μπαρ, η πίπα της είναι λίγη σε σχέση με της μαστόρισσες που έχουμε συναντήσει και η μη προσφορά CIM, κάτι το οποίο γράφεται στο προφίλ της επίσης, της αφαιρεί βαθμούς.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να ξεχάσω ότι είχα πάνω στον Μάρκο ένα πιπίνι που χτυπιόταν σαν να το ζούσε πραγματικά, ένα όμορφο κορίτσι 22 ετών με πάρα πολύ ωραίο κορμί. Και μόνο αυτή η φάση είναι αρκετή για να με κάνει να την κατατάσσω στις πολύ καλές επιλογές μου.

Πιστεύω ότι αν συνεχίσει σε αυτό τον χώρο σε λίγο καιρό θα είναι ένα από τα κορυφαία ct. Αυτά τα λίγα και συγκρατημένα για την Lassie, παρόλο που είπα να μην ξαναγράψω κριτική, μετά από την αδικαιολόγητη σιωπή των συναθλητών που δοκίμασαν την Gia και δεν είπαν τίποτα.



Υ.Γ. Κριμα που σταματησε, αν και απο τοτε δεν το ηθελε αυτο που εκανε.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 14, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
380
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού