Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, επαναφορα κριτικων μου....



Απολύτως προσωπική εκτίμηση άρα υποκειμενική αλλά σε σύγκριση με την μέχρι τώρα πορεία μου στον χώρο.

Την τύπισσα την είχα κλείσει από τους πρώτους μετά από προτροπή του ΒΑΒΥ αφού τελικά τα γούστα μας φαίνετε να ταιριάζουν. Την ετοίμαζα για τις 10/5 και επειδή αργε ναρθει κεινη ήμερα….. την έκλεισα για σήμερα 8/5 όπου και έγινε το Date.

Παραθέτω τα γεγονότα όπως συνέβησαν χωρίς να αποκρύψω κάτι.

Ακριβώς στην ώρα μου κτυπώ την πόρτα του βοριά και μου ανοίγει η Vanessa με ένα κορσεδάκι και ένα στριγκάκι με φιογκάκι, όλα σε – ακι , εκτός από το μουνί που είναι μουναραράκι !!!

Το κοριτσόπουλο είναι περίπου 1.70 χωρίς κάλτσες, όμορφο λεπτό και καυλιάρικο.Μετά τις συστάσεις και τα χαιρετίσματα από τα κωλόπαιδα που είχαν πάει πριν χε χε χε , ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να παίρνει πόζες όλο νάζι.

Ωπα λέω μαλακίες έλεγαν οι προηγούμενοι, τούτη πάει να μου φάει την ώρα με καμώματα και όπως ήταν ξαπλωμένη της λέω ''Για come to δώθε μανάριζα'', ''What you say'' λέει το μικρό αφού που να καταλάβει τα τσοπαν English!!! ''Δεν καταλαβαίνεις ε, τότε θα έρθω εγώ’’ και πήγα ντυμένος και ξάπλωσα δίπλα της. Να κάτι φιλάκια να κάτι χαδάκια παπάρια δηλαδή και εγώ να λέω μόρτη μου την πατήσαμε. Δεν βαριέσαι άντε να δούμε τι θα γίνει και της χώνω ένα δυνατό σχεδόν βίαιο φιλί. Σαν να την τσίμπησε μέλισσα ρε αλάνια, μεταμορφώθηκε σε αγριοκάτσικο που του βάλανε παλούκι στον κώλο, έπεσε να με φάει. Βάστα ρε πουλάκι μου να κάνω ένα ντουζάκι να φρεσκάρω τον Μάρκο, (εκ του Μαρκούτσι), και επιστρέφω. Μετά το ντουζ ξεκίνησε το ντέρμπι με πίπα βαθειά χωρίς χέρια μπαλάκια και κοιλιακοί δεν ξέφυγαν την περιποίηση της γλυκοπουτανίτσας. Αλλά καρντάσια και εγώ το περιποιήθηκα το κορίτσι, Α!! όλα κι όλα το περιποιήθηκα δεόντως.

Μάγκες συνεχίσαμε με ιερέα –απόστολο, μετά με σκυλί που γουργουρίζει εκεί με χάλασε λίγο όταν πήγα για πίσω πόρτα και μου είπε 100 ακόμα αλλά της έχωσα δάκτυλο που θα το θυμάται, ανέβηκε για ιππασία και εκεί τα είδα δύσκολα τα πράγματα ερχόταν το τέλος οπότε εκεί που τελείωνα τον άρπαξε στο στόμα της και με άδειασε, ούτε σταγόνα δεν της ξέφυγε.

Μέσα σε ένα 20αλεπτο τέζα ο τσοπάνος (εγώ).

Τι έγινε ρε μάγκα μου λέω, 300 για 20 λεπτά, μιας και η 2η φορά είχε καιρό να μου συμβεί. Δεν γαμιέται ξαναλέω αφού το χάρηκα το ξεκωλο ας είναι μόνο για 20 λεπτά.

Έτσι καθίσαμε μετά το ντουζακι – η κοπέλα μετά το σεξ κάνει ντουζ, είναι πεντακάθαρη – αγκαλίτσα να τελειώσω την ώρα μου και να πάω στο καλό. Τα είπαμε λιγάκι – ο Μάρκος είχε μαζευτεί στο καβούκι του – τα ξαναείπαμε ξαναμανά λιγουλάκι, αλλά η κυρία όλο και με γαργάλαγε όλο και με έγλυφε όλο και με έπαιζε, εγώ μέσα μου έλεγα τσάμπα την προσπάθεια κοπέλα μου, όμως μετά από λίγο ο Μάρκος πήρε την ανηφόρα ρε μορτές, ναι σας λέω ανάσταση αναστασάρα !!!

Έλα όμως που είχαν μείνει 10 λεπτά μονάχα οπότε το μόνο που έγινε ήταν ένα ακόμα τελείωμα στο στόμα. Ξανά στο μπάνιο ξανά ντουζακι , να καμάρι ο παππούς που ξηγειθηκε και 2η φορά να και η ατάκα.’’ Πρέπει να ντυθείς για να συμμαζέψω λίγο ώστε σε ένα τέταρτο που θα έρθει το άλλο μου ραντεβού να μην χρειαστεί να του ανοίξεις εσύ όπως έγινε χθες με τον ΒΑΒΥ’’ !!!

Ξεραθήκαμε στα γέλια την φίλησα την ευχαρίστησα και την έκανα με ένα τεράστιο χαμόγελο στη μούρη μου.

Συναγωνιστές και μόνο που με έφτιαξε για 2η φορά μέσα σε μια ώρα είναι αρκετό για να την έχω σε υψηλή εκτίμηση (λέμε τώρα), παρόλα αυτά θα την βαθμολογήσω με ψυχραιμία για να μην μας πάρει τον αέρα... Καθαρά προσωπικό το θέμα.

Στα γρήγορα θα πω – μιας και τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι - ότι από service σκίζει η κυρία, δεν θα συμφωνήσω με τον ΒΑΒΥ για την χαλαρή πίπα, αφού με ρούφαγε μέχρι πάτο χωρίς χέρια σχεδόν με λατρεία. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι αποπνέει μια φινέτσα πολυτελείας σαν Γαλλίδα αριστοκράτισσα κάτι που έμενα προσωπικά με απογείωσε. Πράγματι το μικρό στήθος είναι μειονέκτημα το οποίο θα διορθωθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο που θα μας επισκεφτεί πάλι το κορίτσι με 2αρια στήθη.

Ρε αλάνια άμα είχα φράγκα – για πολλά φράγκα μιλάμε τώρα - Δεν θα γέρναγα ποτέ ρε σεις με τέτοια μουνάκια που τριγυρίζουν!!!!

Βαθμολογία :

10 = Απολύτως Εξαιρετικό

9= Άριστο

8= Πολύ καλό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού