Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 32 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, επαναφορα κριτικων μου...





Τελικά κατάφερα να βρω χρόνο και πέρασα από την Λολίτα. Παραθέτω τα γεγονότα με τη σειρά που έγιναν.

Κατ’ αρχήν με παίδεψε ο χώρος συνάντησης γιατί εκτός του δρόμου που έπρεπε να κάνω, έφαγα και όλη την κίνηση στο κέντρο, πάρκαρα αρκετά μακριά από το Οτελι και αναγκαστικά περπάτησα μέρα μεσημέρι με θερμοκρασία αρκετά υψηλή, για να φτάσω στο ραντεβού μου μούσκεμα στον ιδρώτα….

Κτυπώ την πόρτα του βοριά και μου ανοίγει μια ξανθιαααααααά ΚαραΜουνάραααα. «Καλημέρα είμαι…», πήγα να συστηθώ, ‘’Ξέρω ποιος είσαι έχουμε συναντηθεί πάλι’’ με έκοψε ο Μούναρος, γιατί με θυμόταν από μια μικρή συνάντηση γνωριμίας που είχαμε κάνει σε ανύποπτο χρόνο και που δεν ενδιαφέρει το παρόν ‘’άρθρο’’!!!

‘’Έλα βγάλε το πουκάμισο σου να το απλώσω να στεγνώσει και κάνε ένα ντουζ να συνέρθεις’’ μου λέει ο κορίτσαρος μέσα στη γλύκα. Έτσι έγινε και πάμε στο ψητό. Με ρώτησε τι θέλω και της είπα ένα γύρο κομπλέ, χωρίς τζατζίκι αλλά με σος που θα τη βάλω εγώ!!!

Από εμφάνιση το κορίτσι είναι Μούναρος όπως το έχουν πει οι προηγούμενοι επισκέπτες, όποτε δεν τα ξαναλέω και από υπηρεσίες όλα τα κάνω όλα τα σφάζω. Το ματς ξεκίνησε με μια παράκληση (;) που μου έκανε εντύπωση, μου ζήτησε να είμαι ‘’κύριος’’ κάτι στο οποίο δεν έδωσα σημασία αφού οι αναφορές ήταν ότι παίζει άγρια και δεν κωλώνει σε τίποτα.

Βουρ λοιπόν στο ψητό και πάνω στην πίπα της χώνω το Μάρκο τέρμα στο όμορφο λαιμουδάκι της, κίνηση που την έκανε να πεταχτεί πάνω μάλλον θυμωμένη, με πέταξε στο κρεβάτι και μου είπε ‘’ μην είσαι άγριος, εγώ κάνω κουμάντο’’, ‘’ δεν κατάλαβες μωρό μου, εδώ εγώ είμαι το αφεντικό’’ της είπα αφού παίξαμε λίγο Ελληνορωμαϊκή με μερικές φάπες και κουλουριάσματα για το ποιος θα είναι από πάνω, επανήλθαμε στο ρουφογαλητό!!! Ξαναέκανα την κίνηση και μου είπε ‘’ άμα συνεχίσεις έτσι θα σταματήσω’’.

Είπα για μια στιγμή να την κάνω αλλά που να αφήσω τον Μούναρο αγάμητο, έτσι το γυρίσαμε στο GFE με εκπληκτικά αποτελέσματα, με απίθανες στάσεις και εξαιρετικές επιδόσεις εκατέρωθεν. Η κυρία το κατέχει το άθλημα, δίνει και παίρνει , ζητεί και απαιτεί να την περιποιηθείς και φυσικά στο ανταποδίδει.

Τέλος πάντων τα κάναμε όλα, δοκίμασα όλες τις τρύπες και έμεινα στο όμορφο πεντακάθαρο κωλί της την περισσότερη ώρα. Αποκορύφωμα της καύλας μου το αλύπητο σφυροκόπημα για περίπου 45 λεπτά , ώσπου στο τέλος - δέκα (10) , λεπτά πριν τελειώσει η ώρα μου - μου λέει,’’ δεν μπορώ άλλο έλα να τελειώσεις στο κωλί μου’’ .

‘’ Έλα μωρό μου είναι ώρα να τελειώσω αλλά είπαμε η σος μην πάει χαμένη, δώσε μου το στοματάκι σου να σε χαρώ’’, της είπα και έτσι έγινε, όπου ξεφόρτωσα όλα τα βάσανα και τους καημούς από την Μικρασιατική Καταστροφή ………………………….

Μπάνιο και κουβέντα αφού είχε ελεύθερη ώρα, δεν βιάστηκε καθόλου να με διώξει, και εκεί έμαθα τον λόγο που το παίξαμε GFE ,( παρόλο που είχα τις πληροφορίες μου ότι ήταν κομμάτια από έμπιστο συνάδελφο), καθώς κάποιος συναγωνιστής την είχε όλο το βράδυ (μάλλον όλα τα βράδια), ξεκολιάσει και ήταν κομμάτια.

Ήμουν δε και το πρώτο ραντεβού της μετά το βραδινό ξεφάντωμα και όπως είδα μετά στο φως της ημέρας ήταν εμφανή τα σημάδια από την κούραση της, της πονούσε και ο λαιμός για αυτό πετάχτηκε στη βαθιά πίπα, μάλλον δηλαδή. ‘’Πρέπει να ξεκουραστώ’’ μου είπε στο τέλος και εγώ συμφώνησα απόλυτα μαζί της.

Ρε συ παίδαρε μην την ξενυχτάς κάθε βράδυ, άσε να κάνουμε και εμείς παιχνίδι, ψυχούλα έχουμε και εμείς ρε αλάνι. (Μεταξύ μας αν είχα τον χρόνο και εγώ το ίδιο θα έκανα).

Συμπέρασμα: Από τα κορυφαία ct που έχουν έρθει στην Ελλάδα, σε όλα είναι κορυφαία και αν δεν παίρνει το 10αρι είναι μόνο και μόνο από την σχέση τιμής - απόδοσης που ίσως για κάποιους να μην μετράει, αλλά για τους περισσότερους νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Πιστεύω ότι στην επομένη συνάντηση μας τα πράγματα θα είναι καλύτερα αφού σκοπεύω να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί της και βέβαια όχι πρωινές ώρες και όχι προς το τέλος του τουρ της, άπλα και μόνο γιατί το κορίτσι αξίζει και ας είναι ακριβή!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού