Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, επαναφερω τις κριτικες μου για να εχουν συνδεση με το νικ μου...



Τονίζω ότι η συνάντηση έγινε σε μια μέρα που δεν ήμουν και στα καλύτερα μου, αρκετά κουρασμένος, μεσημέρι με την θερμοκρασία στα ύψη.



Μετά το κάζο που έπαθα με την αρχιμάλακω την ΚΑΡΙΝΑ από το avantgarde είπα να το ρίξω στην τύχη και έκλεισα την Suzi για μια ώρα. Παρόλο που είναι πρώτη φορά που παίρνω από αυτό το πρακτορείο η συνεννόηση ήταν τέλεια.Νάμε λοιπόν μεσημεριάτικα να ανηφορίζω για τη συνάντηση. Για να λέμε την αλήθεια δεν περίμενα να βρω αυτό που δείχνουν οι φωτώ στο προφίλ της γιατί πάντα έχω τις αμφιβολίες μου, όπως όλοι φαντάζομαι.

Με το που ανοίγει η πόρτα βλέπω ένα πανύψηλο κορίτσι που έμοιαζε στις φωτώ αλλά τουλάχιστον 3-4 χρόνια μεγαλύτερο, να με καλωσορίζει με μπλε μάτια και ξανθά μακριά μαλλιά.



Κοίταξα κάτω να δω πόσους πόντους τακούνι φορεί, αλλά ούτε κάλτσες δεν φόραγε. Καλά πάμε λέω, για να δούμε και τα υπόλοιπα. Πάμε στο στήθος που είδα να το υποστηρίζει με ενισχυμένο σουτιέν και με ζώσαμε τα φίδια, άντε πάλι, λέω θα έχει κρεμάσει μπουγάδα στο στήθος και θα φτάνει στον αφαλό. Λάθος μέγα, το κορίτσι έχει ένα από τα καλύτερα φυσικά στήθη που έχω ανταμώσει.



Κατέβασα το βλέμμα στην κοιλιά και στην περιφέρεια και εκεί τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει. Η κοπέλα έχει τα πιασίματα της δεν είναι δηλαδή το κοκαλιάρικο μοντέλο αλλά μια καθώς πρέπει γυναίκα. Έκατσα λοιπόν και ξεκινήσαμε τον ημιτελικό, δυστυχώς στο 10 λεπτό δέχτηκα γκολ και τέλειωσα στο στόμα της χωρίς να το καταλάβω.



Καλό και βαθύ το στοματικό , όχι τέλειο αλλά καλό, σε συνδυασμό με το μπλε μάτια και το μακρύ ξανθό μαλλί έδιναν στην όλη φάση μια καυλωτική χροιά, (τι γράφω ο άνθρωπος!!!).



Ντουζάκι κουβεντούλα, εξαιρετικά Αγγλικά, και πάλι από την αρχή, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα ο Μάρκος χτυπούσε τα αντίπαλα γκολπόστ αλύπητα χωρίς να τελειώνει. Τα απανωτά τέρματα που δεχόταν η αντίπαλη εστία και η προσπάθεια που έκανε η άμυνα να αποκρούσει την επίθεση, έκαναν τον ιδρώτα να τρέχει ασταμάτητα, (το κλιματιστικό μάλλον ήταν χαλασμένο), συνέπεια αυτής της ενέργειας ήταν η αλλαγή στάσεων και η μετακίνηση σε όλο το πλάτος και μήκος του γηπέδου (κρεβατιού), για να πάρουμε λίγο δροσιά από τα στεγνά , όπου υπήρχαν σεντόνια.



Τελικά έληξε το ματς μετά από πεντάλεπτη παράταση, με τη δεύτερη κατάθεση και την παραδοχή της ισοπαλίας αφού στο πρώτο ημίχρονο με τέλειωσε και στο δεύτερο την πέθανα, όπως μου είπε γελώντας.



Συμπερασματικά λέω ότι είναι μια κοπέλα με πιασίματα, μεγαλύτερη από ότι λέει στο προφίλ της, ευγενική και φιλική με καλή συμμέτοχη αφού ναι μεν δεν αρνείται κάτι αλλά θέλει καθοδήγηση, ψήλη – έπαιζε βόλεϊ στη Λιθουανία – όμορφη και νταρντάνα που γεμίζει το κρεβάτι και την αγκαλιά σου, με πολύ όμορφο φυσικό 2 – 2,5 στήθος.



Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην χώρα μας και μου έκανε κομπλιμέντα για το πόσο ωραίοι τύποι ήμαστε.



Αρνητικά: είναι αρκετά ανοιχτή, με πιασίματα όπως είπα άρα δεν κάνει για όσους έχουν συνηθίσει τις λεπτές – αδύνατες κοπέλες και για άλλη μια φόρα ενώ γράφει στις υπηρεσίες της ότι δίνει κώλο, κάνει επιλογή αν και πότε θα τον δώσει και ας είναι +100. Πάλι δεν πήρα – και γιατί δεν ήθελα αλλά και γιατί δεν θα έδινα +100 – αλλά σε δοκιμαστική που έκανα μου είπε όχι γιατί είμαι μεγάλος, (κοντεύω να το πιστέψω παίδες!!!).



Νομίζω αξίζει μιας δοκιμής από κάποιον άλλο συναγωνιστή ώστε να διαμορφώσουμε πιο …. αντικειμενική γνώμη, όσο γίνετε δηλαδή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού