Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπον review για την πιο πανω κορασιδα, ονοματι Στελλα.... φωτο εχετε δει απο τον Τρες.



Ωραιοτατο κομματι ετων 22, φοτο οπως βλεπετε απο τον Τρες, υψος περιπου στο 1,67.



Με το που ανοιξε την πορτα με κοιταγε ''μουδιασμενα'', να πω, ''φοβισμενα'' να πω κατι σαν να προσπαθουσε να καταλαβει αν ειμαι πελατης κανονικος ή κανας μπατσος και την μαζεψουν, συναμα και σαν να μου ελεγε οτι και καλα τι θες τωρα ρε γερο με μενα το μπουμπουκι. Αυτο μου εβγαλε το υφος της και αυτο καταθετω εδω.

Τελος παντων τα ειπαμε λιγο ψιλοκαταλαβε οτι ειναι ασφαλης μαζι μου και πηγα για ντουζ μιας και αυτη ειχε κανει, αφου ο προηγουμενος πελατης εφυγε κανα 10 λεπτο νωριτερα,

Στο δια ταυτα τωρα.

Φιλια δεν εχει, τα κραταει για τον εαυτο της :idiot: , συμμετοχη εχει και καλη μα παρα πολυ καλη πιπα που σωζει την κατασταση, με εξαιρετικο χειρισμο της γλωσσας, πιπα - γλυφαρχιδια με χερια, χωρις χερια βαθια και υγρη!!!

Πολυ ωραιο προσωπο και κορμι, φυσικο στητο νεανικο στηθος και ''ομορφο'' ξανθο με μια μικρη τουφα , μουνακι που χαιρεσε να το παιζεις.

Στη πρωτη προσπαθεια για χωσιμο δακτυλου αντεδρασε και μου τραβηξε το χερι αλλα της εδωσα να καταλαβει οτι τα πολλα ΜΗΝ δεν ειναι για αυτους που πλερωνουν και υποχωρησε, μου εκανε εντυπωση οτι πριν ακομα αρχισουμε στα καλα το παιγνιδι το μουνι της ηταν υγρο, που σημαινει οτι ειχε βαλει κρεμα απο πριν για να ειναι ετοιμη...... Κεφάλι σε τοίχο!

Ηταν φανερο οτι ηθελε να με τελειωσει με πιπα, που την κανει πολυ καλα επαναλαμβανω, αλλα λαθος καταλαβε το μωρο. Χαχαχα!

Μετα το πιπα 20αλεπτο βαλαμε σκουφο και ανεβηκε καβαλα και απλα γαμιωμαστε, ηταν απλα μια δουλεια που επρεπε να την τελειωσει.

Ετσι δεν γινοταν τιποτα και ειπα να ''αναλαβω'' την κατασταση γιατι ειναι κριμα αυτο το ωραιο μωρο να μην το απολαυσω οπως πρεπει!!!

Την αρχισα λοιπον στο γλυψιμο και βρηκα κατα τυχη ??? ;) το καλο σημειο της οπου απο εκει και υστερα η μικρη αλλαξε χαρακτηρα και αφεθηκε να το απολαυσει.

Παρακατω δεν εχει, μορτες, το ραντεβου εξελιχθηκε σε ενα πολυ καλο γαμησι με ενα πολυ ομορφο κοριτσι που το χαρηκε και το χαρηκα εξ ισου, εκει πανω στην καυλα της, πηρα και μερικα φιλια Ναι! Ναι!

Συμπερασμα: Γαμηθηκαμε πολυ καλα, τοσο που δεν βγηκα να της τα δωσω στο στομα αν και το ηθελα αλλα τελειωσα μεσα (με καποτα ρεεε..), τοσο καλα που ζητησα να γινει 2ωρο το ραντεβου αλλα της ειχαν βαλει κολλητα αλλο πελατη και τα πηρε στο κρανιο αφου μετα γουσταριζε την παρεα μου Χαχαχα! , με τσαντισε το γεγονος οτι ενω το εχει το αθλημα και ενω εγω πλερωνω και αυτη πρεπει να με φτιαξει, ''αναγκαστηκα'' να την φτιαξω πρωτα εγω αυτην, ωστε να περασω και εγω καλα μετα.

Αν θα την ξαναδω; Ισως μια ακομα φορα για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα επι του ολου θεματος.

Μου ειπε οτι συζητουν να μεινουν (μαζι με την φιλη της, τωρα που πηραν και διαφορετικα δωματια Χαχαχα! ) και την αλλη βδομαδα, οποτε μαλλον θα περασω παλι, η αρχικη εντυπωση του απομακρου και ''σου κανω χαρη παππου που σε δεχτηκα'' εφυγε τελειως μετα το τελος του ραντεβου ειτε γιατι περασε καλα με τον παππου ειτε γιατι καταλαβε οτι δεν εχει κατι να φοβηθει ειτε γιατι ετσι οπως της ξηγηθηκα στο μικρο διαλλειμα που ειχαμε ενοιωσε πλεον καλα μαζι μου.

Ξεκινησαμε για δευτερο γυρω με πιπα και μειναμε με το πουτσο στο χερι αφου χτυπησε η πορτα και κοιταζοντας το ρολοι ειχε περασει η ωρα μου Χαχαχα! Χαχαχα! και ειχε ερθει ο επομενος συναγωνιστης...... Του ειπε να ερθει σε λιγο εριξε και ενα βρισιδι στο πρακτορειο, και βγαινοντας τον χαιρετησα λεγοντας οτι τα εκανε σκατα το πρακτορειο χαχαχαχα, του εφαγα κανα 10 λεπτο του φιλαρακου αλλα ειπαμε αυτα ειναι οι μαλακιες των κολλητων ραντεβου.



Υ.Γ. 1. Αψογη συννενοηση με το γραφειο, κανενα προβλημα, επιβεβαιωση 1 ωρα πριν και δωματιο με το που ειπα οτι ειμαι στο οτελι ηρθε αμεσως, (Τρες εχει αλλαξει δωματιο ρε συ πηρε δικο της), Χαχαχα! Χαχαχα!

Υ.Γ. 2. Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θα την ξαναπαρω για ενα γυρο ακομα..... Αριμπαααα!!! Ναι! Ναι!



Φιλια Αδελφια!!!



Βαθμολογια:

Παρουσια: 8,5

Υπηρεσιες: 7,5



Εχω γινει πολυ απαιτητικος μορτες μου, ευτυχως για μενα , δυστυχως για τα μωρα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού