Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Να ευχαριστήσω καταρχήν τους συναγωνιστές που με τις κριτικές τους με οδήγησαν να γευτώ και εγώ το συγκεκριμένο κορίτσι!

Ήταν ένα γρήγορο ραντεβού μιας και η περίοδος είναι δύσκολη για να βρω χρόνο για «εξορμήσεις». Συνεννόηση με το πρακτορείο εύκολη (αυτή τη φορά) και γρήγορη. Ήμουν το 1ο ραντεβού της κοπέλας που σήμερα ήρθε Ελλάδα. Είναι το 2ο tour της ever, από ότι μου είπε είχε ξανάρθει πριν 15 μέρες Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Ξενοδοχείο πολύ καλό κεντρικότατο, δωμάτιο όμως μέτριο με μικρό μπάνιο.

Η κοπέλα με υποδέχτηκε με ένα όμορφο πράσινο σέξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα. Προσωπικά την βρίσκω πολύ όμορφη και σέξι, οι φωτό είναι αρκετά αντιπροσωπευτικές αν και θα έλεγα ότι είναι ομορφότερη. Είναι περίπου 1.70, μελαχρινή, με μακριά μαύρα μαλλιά. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και αρκετά καλό και φυσικό κορμί. Έχει μικρό αλλά όμορφο στήθος και χάνει λίγο στη μέση (που δεν είναι δαχτυλίδι) άλλα γενικά είναι λεπτή και σφιχτή. Έχει ένα tattoo σκορπιό στην πλάτη και ένα piercing στο φρύδι. Είναι νέα (23 λέει), δηλαδή όχι πιπίνι, αλλά γυναίκα για κρεβάτι! Τα αγγλικά της είναι άριστα γιατί τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο. Στα μείον ότι δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό της, και μετά βίας μου είπε δυο πράγματα για αυτήν (φυσικά αυτό δεν είναι πραγματικό μείον, γιατί μένει χρόνος για άλλα πιο χρήσιμα).

Και τώρα στο δια ταύτα : με δυο λόγια το κορίτσι με πήδηξε! Μου βγήκε PSE εκεί που δεν το περίμενα. Αρχικά με ρώτησε πόσες μέρες είχα να κάνω σεξ, απαντώντας μου ότι αυτή είχε 10 μέρες! Καλά αρχίσαμε λέω! Τώρα για να μην μακρηγορώ στα φιλιά είναι μεν καλή αλλά όχι DFK, αυτό το ξεπερνάω γιατί καπνίζει κιόλας οπότε δεν ενθουσιάζομαι για περισσότερα. Η κοπέλα κάνει πολύ καλό στοματικό (όχι τέλειο) και γενικά γλύφει πολύ την περιοχή. Επειδή προσωπικά μου άρεσε πολύ ως πρόσωπο (ανατολής original), και επειδή έχει μπάσα φωνή (λόγω τσιγάρου) είναι πολύ καλή στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Κάτω ήταν ξυρισμένη και πεντακάθαρη, και της αρέσει πολύ η περιποίηση με την γλώσσα και τα δάχτυλα. Έκανα ένα από τα καλύτερα γλειψίματα! Η κοπέλα το καταευχαριστήθηκε γιατί γρήγορα «σπάσανε τα νερά». Στην πράξη πολύ καλή (παίρνει και ένα ψιλο-άγριο ύφος, με έβαλε κάτω με δύναμη και με την μπάσα φωνή της με τρέλανε στο “let’s fuck baby”. Συμμετέχει και την αρέσουν τα hard, και κάποιες στιγμές είχε ρυθμό πύραυλο! Επεδίωκε να τελειώσει ξανά, και έτσι σύντομα «ξανά-σπάσανε τα νερά». Πολύ πάθος και δύναμη η πιτσιρίκα συναγωνιστές! Ειλικρινά είναι σπάνια περίπτωση στο χώρο γιατί είναι νέα και όμορφη, κατέχει την τέχνη αρκετά καλά, παίρνει πρωτοβουλίες (αν και πρέπει εμείς να κάνουμε το πρώτο-πρώτο βήμα, μετά παίρνει αυτή τον πρώτο ρόλο) και θέλει και εμείς να περάσουμε καλά, αλλά και αυτή να το ευχαριστηθεί. Πολύ καλό VFM, και σίγουρα θα την ξαναδώ στην επόμενη επίσκεψή της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού