Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Από το Greece Escorts Services πήρα το Σάββατο 8 Αυγούστου σε duo τις πιτσιρίκες Tina και Hellen (ναι! είχα βγει πάλι για να ανακαλύψω νέα ταλέντα) κι αποδείχτηκαν πράγματι κρυφά ταλέντα.

Εικοσάχρονα πουτανάκια από την Αγία Πετρούπολη με τρέλα αλά Αννίτα Πάνια, ιδίως η ξανθιά, η Τίνα, που είναι τετραπέρατη (γνωρίζει και άριστα αγγλικά).

Από εμφάνιση καμία σχέση με τις μεμονωμένες φωτογραφίες, αλλά ως προς το σώμα είναι περίπου αυτή που βλέπετε (όχι στο πρόσωπο, αφού είναι θολωμένο) μόνο στις φωτογραφίες του πρακτορείου που αφορούν το duo. Ύψος 1,65 περίπου. Σώμα νεανικό, σφιχτό, λεπτό με κωλαράκι περίφημο (δεν δίνει όμως με τίποτα κώλο) και μου..κι σφιχτό, ζουμερό και μυρωδάτο (τα νιάτα γαρ).

Βυζάκια μικρά, στητά, σφιχτά και κάτοχος απίστευτων ρογών, όσες το μισό μου δάχτυλο, τις έλιωσα στο πιπίλισμα. Ηλικίας 20 με 22 ετών. Πρόσωπο όμορφο με ρώσικα χαρακτηριστικά, ξανθιά με γαλάζια μάτια, έξυπνη φάτσα - διαόλου κάλτσα.

Με υποδέχτηκαν με χαχανητά στο μισοσκόταδο με αρωματικά κεριά αναμένα. Μου ζήτησαν (η Τίνα) να τους αφεθώ κι αφού ξάπλωσα με πασάλειψαν με λάδι κί άρχισαν ένα αισθησιακό μασάζ, πρώτα με τα χέρια τους και κατόπιν με τα σώματα, τα βυζάκια και τα μουνάκια τους κι έτσι όλοι κολήσαμε σαν τα χέλια και στριφογυρίζαμε σε ένα αισθησιακό τρίο, όπου έχασα τη μπάλα ποιά γλύφω, ποια με γλύφει και ποιά γλύφει ποιά μεταξύ τους! Σκέτη πανδαισία. Κατόπιν μου φόρεσαν προφυλακτικό κι αφού περιέλαβα την Ελεν αρχικά στα τέσσερα στη συνέχεια μπήκε στην παρέα και η Τίνα που με παρακάλεσε να χύσω μέσα της (με σκουφάκι φυσικά) γιατί είχε περάσει η μία ώρα (ούτε που το κατάλαβα), που είχα κλείσει διερευνητικά φυσικά και γιατί χωρίς καμία πληροφόρηση για δαύτες και στα τυφλά δεν κλείνεις τρίωρο με την πρώτη.

Κόστος εκκίνησης 400 ευρώ (εγώ έδωσα 500), αλλά αν θέλετε εξτρά τα πληρώνετε αδρά, είναι στυγνοί φραγκοφονιάδες τα κορίτσια. Δηλαδή στα συν κάποια ευρώ επιπλέον και το ακάποτο και το CIM και το λεσβιακό show, με τίποτα δεν προσφέρουν anal.

Η Τίνα κάποιες φορές γίνεται αυταρχική και μιλάει παραπάνω, οπότε θέλει οπωσδήποτε να της πάρετε από την αρχή τον αέρα.

Πάντως αυτές οι δύο έχουν σίγουρα απίστευτο συγχρονισμό για duo κι αξίζει κανείς να το δοκιμάσει (όπως και για τα τρελά τους νιάτα) αλλά μεμονωμένα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ιδιαίτερο διότι (όσο πρόλαβα να εκτιμήσω στην μία ώρα) κατά μόνας δεν πρόσφεραν κάτι το εξαιρετικό.

Εγώ πάντως πέρασα καλά και θα τις τιμήσω για ένα δίωρο (απαραίτητο για να προλάβεις να τις χαρείς) ακόμα μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα μείνουν στην Αθήνα αν και είναι πολύ ακριβές τελικά με τα εξτρά που ζητάνε και το δίωρο για 750 ευρώ μάλλον θα το παζαρέψω για έκπτωση.

Ξενοδοχείο καλό στην Μιχαλακοπούλου.

Συνεννόηση με πρακτορείο άμεση και ακριβής.



Μετά τιμής

VARNALIS





Η γυναίκα θα ήταν πιο γοητευτική αν μπορούσε κανένας να πέφτει στην αγκαλιά της, χωρίς να πέφτει στα χέρια της.

Α. Μπηρς

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
279
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gauguin, OUROBOROS, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού