Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συνάντηση έγινε πριν αρκετό καιρό θα έλεγα γι' αυτό δε θυμάμαι ακριβώς το κόστος ούτε ημερομηνία.
Ας ξεκινήσουμε από εμφάνιση, αν πάρεις τις φωτό που έχει εδώ μέσα είσαι λίγο πιο κοντά, αυτές όμως που έχει στο εσκορτοσαϊτ (bianca 28) είναι καλλιτεχνικές φουλ και αν περιμένεις να δεις εκείνο το θέαμα θα ξενερώσεις. Εγώ όμως δε ξενέρωσα γιατί με έφτιαξε κατευθείαν η αύρα της και το γλυκομιλητό της.

Η bianca με το που μπήκα στο χώρο ήταν πολύ χαλαρή και φιλική και με έκανε να χαλαρώσω και να αισθανθώ άνετα αμέσως. Σαν μπήκαμε στα ενδότερα αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα που ενώ τα χείλη της είναι πειραγμένα, πράγμα που γενικά απεχθάνομαι, ήταν τα ομορφότερα γλωσσόφιλα της ζωής μου. Δε ξέρω πραγματικά τι έγινε, να ταιριάξανε οι γλώσσες μας , η χημεία που είχαμε, το ότι χειριζόταν άψογα τη δική της γλώσσα? Πάντως με άρπαξε αμέσως μέχρι που την συγκράτησα για να μπω πρώτα για ένα ντουζάκι(είχε ήδη βγάλει τον πούτσο μου έξω).

Βγαίνοντας αρχίσαμε πάλι τα γλωσίδια, μετά μου πήρε μια πίπα σεμινάριο, mouthfuck τρελό, deep deep deep, μόλις είδε ότι ήθελα να την ξεσκίσω έπιασε το προφυλακτικό αλλά εγώ την σταμάτησα για να γλείψω το πανέμορφο πεντακάθαρο νινάκι της και οι αντιδράσεις ήταν μαγικές μέχρι που τελείωσε με σπασμούς.

Ήρθε η ώρα του σεξ και ενώ πίστευα ότι επειδή είναι λίγο ψηλότερη μπορεί να ήταν και άχαρη, καμία σχέση τρελές επιδόσεις, μαγεία από πάνω, στα τέσσερα μεγάλες αντοχές και γενικά η κοπέλα ήταν πύραυλος. Αυτό όμως που λάτρεψα ήταν να τη γαμάω και να της πνίγω τις πανέμορφες κραυγούλες με ασταμάτητα φιλιά. Τελείωσα στο στόμα της και μετά ξαναεπαναλήφθηκαν πάλι όλα τα παραπάνω και πιστεύω ότι πραγματικά ερωτεύθηκε τον πούτσο μου γιατί τον κοιτούσε με μεγάλο θαυμασμό, μου είπε ότι ήταν τέλειος γι'αυτήν και ενθουσιάστηκε που δεν έπεφτε με τίποτα.

Η τύπισσα λατρεύει τον πούτσο, αν θέλετε υπηρεσίες δυνατές και μπορείτε να αφήσετε στην άκρη την τέλεια εμφάνιση και σώμα, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ: Μετάνιωσα που δεν πήρα την πίσω τρυπούλα, φαινόταν υπέροχη. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να ξαναπάω γιατί της το χρωστάω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kon_ntinos, eridon1877, olddog και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού