Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είδα καλές φωτό, διάβασα καλές κριτικές, διάβασα και ιδίως μία που έλεγε για άψογο duo με Britney και λέω εδώ είμαστε... Δύσκολο στις μέρες μας το καλό ντούο, οπότε όρμα! Διευκρινίζω εξαρχής ότι έκλεισα εντελώς εκτός προγράμματός μου, μόνο και μόνο για το ντούο. Μία κοπέλλα μόνη της δεν θα έκλεινα.

Στέλνω λοιπόν χτες μηνυμα στο πρακτορείο για τις δύο δεσποινίδες λίγες ώρες αργότερα, μου απαντάει εντός λίγων δευτερολέπτων οκ. Συνεχίζουμε την επικοινωνία γιατί μου τα έλεγε λιγο ασυνάρτητα και του τα έβγαζα με το τσιγκέλι, τελικά μου λέει ξενοδοχείο, δωμάτιο, μου επιβεβαιώνει ώρα, όλα καλά...

Πάω, λοιπόν, σαν κύριος στην ώρα μου και βρίσκω την Nicole μοναχούλα της... "Σε ενημέρωσαν ότι η Britney δεν μπορεί;" με ρωτάει... Όχι της απαντάω φυσικά! Μην πολυλογώ, μου έδειξε τα μηνύματά της προς το πρακτορείο, κατάλαβα καλά ότι η μαλακία δεν ήταν των κοριτσιών αλλά 100% του γραφείου, μου είπε ευγενέστατα ότι αν δεν θέλω μπορώ να φύγω χωρίς καμία υποχρέωση. Το κορίτσι ήταν ΑΨΟΓΟ και ακριβώς γι΄αυτό (αλλά κι επειδή μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα) είπα να μείνω. Και δεν το μετάνιωσα!

"Να ξέρεις όμως ότι θα δουλέψεις για δύο" της είπα για πλάκα, αλλά το μωρό το πήρε στα σοβαρά και τα έδωσε όλα!

Αν μπορούσα θα έβαζα μεγαλύτερους βαθμούς στα πάντα. Μόνο πρόσωπο ίσως άφηνα το 7άρι γιατί δεν είνα ακριβώς όμορφο, αλλά είναι πάντως πολύ σέξι (γλυκό και πρόστυχο ταυτόχρονα). Σώμα φανταστικό, θα ήταν το απόλυτο 10 αν δεν είχε ψεύτικο βυζί (όχι κακό πάντως).

Στοματικό...ιδιόρρυθμο αλλά εντέλει καλό έως πολύ καλό θα έλεγα. Όπως το περιγράφει ένας συναγωνιστής που λέει ότι το πάει λίγο λίγο. Διάθεση στο σεξ τρομερή, απόλυτη συμμετοχή, ειλικρινά ένιωσα πως είχαμε άψογη χημεία. Μην σας τα περιγράφω τώρα, πάντως στα 2 συνολικά κανονάκια που έπαιξα, αλλάξαμε πολλές στάσεις και ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Σκεφτόμουν να τιμήσω και την άλλη τρυπούλα, αλλά...δεν μου έκανε καρδιά να αφήσω αυτήν που ήμουν! Μ' αυτά και μ' αυτά, έκατσα και 25' παραπάνω!

Γενικά η συμπεριφορά της ήταν άψογη και η επικοινωνία τέλεια γιατί μιλάει πολύ καλά Αγγλικά. Συνολικά, 110% value for money.

Για να μιλήσω με αριθμούς, αν δεν είχα ακόμα περιορισμούς στη βαθμολογία θα έβαζα πρόσωπο 7,5, σώμα 9, γενική συμπεριφορά 10, επικοινωνία 10, διάθεση στο σεξ 10 και σχέση απόδοσης/τιμής 10.

Κρίμα τέτοιο αστέρι να χαντακώνεται από την κακή συμπεριφορά του πρακτορείου...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού