Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 7 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η ημερομηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική.

Η επικοινωνία έγινε με μηνύματα και λες και ήταν κρατικό μυστικό το σημείο συνάντησης. Συγκεκριμένα έγινε με 7 μηνύματα. Μου έδωσε οδό δίπλα από εκεί που ήταν. Έφτασα στην ώρα μου ακριβώς. Περίμενα σαν μαλάκας ένα τέταρτο να κατέβει τελικά η γκόμενα αγχωμένη με μια σακούλα σκουπίδια στα χέρια που πήγαινε να πετάξει, και αφού πέταξε τα σκουπίδια με ρώτησε αν είμαι εγώ που είχε κανονίσει. Εφόσον της είπα ναι, μου είπε ήρθες πιο νωρίς και της είπα πως ήρθα ακριβώς, αλλά κι έτσι να ναι θα φύγω πιο αργά δεν πειράζει. Κατευθείαν πήγε να βολιδοσκοπήσει για να δει πόσο δεκτικός είμαι κι από που θα με πρωτοφάει. Φορούσε μία φόρμα κι ένα μπουφάν να σημειωθεί οπότε σκέφτηκα θα φοράει από μέσα αυτά που ζήτησα, δεν θα μπορούσε σαφώς να βγει έτσι έξω.

Ανεβήκαμε επάνω στο διαμέρισμα όπου επικρατούσε μία κατάσταση όπως να ναι. Ένα στρώμα στο πάτωμα, κι ένα τραπέζι με διάφορα αντικείμενα επάνω και κάτι ρούχα πεταμένα πιο πέρα κι ο καναπές φυσικά με κάτι πεταμένα μαξιλάρια. Ο χώρος να τονίσω ότι είχε και 2 δωμάτια, όπου το ένα ήταν σε κάπως καλύτερη κατάσταση.

Μου ζήτησε τα χρήματα, και της απάντησα ότι συμφωνήσαμε να φοράς σέξυ εσώρουχα και γόβες. Ναι μου λέει θα βάλω, άλλα γόβες δεν βάζω γιατί ακούγεται κάτω όπως μου είπε να μη φωνάζουμε και πολύ για να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους στην οικοδομή. Βάλε της απάντησα κι εγώ ,πάρε τις γόβες στα χέρια και τις βάζεις μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, κι έλα να σου δώσω τα χρήματα, εδώ είμαι δεν φεύγω. Στραβομουτσούνιασε αλλά στα αρχίδια μας! Επίσης μου είπε ότι το έργο θα παιχτεί εδώ στο στρώμα πάλι για να μην ακουγόμαστε κλπ όπου της απάντησα ξέχασε το , κρεβάτι ή καναπέ, αν δεν γίνεται κρεβάτι. Επίσης συμπλήρωσα ότι δεν ήρθα σε εκκλησία αν είναι φεύγω δεν υπάρχει πρόβλημα. Όχι μου λέει ΟΚ έτσι συμφωνήσαμε. Εν τω μεταξύ δεν έχει πάρει φράγκο ακόμα κι εμένα άρχιζε να μου μυρίζει η φάση από την αρχή γι αυτό ήμουν κι επιφυλακτικός. Μου πρότεινε για μπάνιο, λέω έκανα δεν χρειάζεται, ε πως θα τρώει χρόνο η πουτάνα.

Έρχεται σαλόνι πράγματι με αυτά που συμφωνήσαμε να βάλει και τις γόβες στο χέρι. Της έδωσα τα χρήματα ακριβώς φυσικά πριν προλάβει να μου πει δεν έχω ρέστα. Μου λέει ακριβώς τα έχεις, για να την διευκόλυνσή σου απάντησα! Πήγε να γίνει μια ψιλοανάκριση να αγοράσει αλλά είδε ότι δεν.. κατευθείαν στο σεξ πήγα την κουβέντα, μου αρέσει να περνάω καλά κλπ.

Η τύπισσα είναι γύρω στα 40 κατά αρχήν, έχει παιδί ,σπασμένη στο πρόσωπο, ψιλοκοντή παλιά πουτάνα όπως την έκοψα στα τελευταία της καριέρας της γιατί σε λίγο δεν θα περνάει η μπογιά της. Οι φωτο στην αγγελία είναι όταν ήταν νέα. Πήγε να ξεκινήσει πίπα και μου είπε πριν , να με γαμήσεις πρώτα από κώλο αφού σου πάρω πίπα. Επίσης ο κώλος είναι για ένα χύσιμο ( πρόλογος φουλ) Χαχαχαχα ε βέβαια πως θα με τελειώσει μπαμ μπαμ? Της είπα βάλε τις γόβες σου πρώτα και βλέπουμε, στραβομουτσούνιασε πάλι ( πάλι στα αρχίδια μας!!) Μου είπε επίσης ότι έχει μια μελανιά στο πόδι γιατί κάτι έγινε με ένα άλλο ραντεβού δεν έδωσα σημασία, της είπα έχω κι εγώ τη μέση μου ( πρόλογος στον πρόλογο).Αφού έβαλε τις γόβες κι έχουμε συμφωνήσει ότι η φάση θα γίνει καναπέ την έβαλα στα γόνατα να γλείφει όχι για πολύ ώρα όμως( μανιωδώς να τελειώσω γρήγορα), πίπα διεκπαιρεωτική, μόλις ίσα ίσα με σήκωσε της είπα φτάνει μου λέει τι δεν σ αρέσει, θέλω το μουνάκι σου πρώτα, πήγε να καβαλήσει αλλά μπα...Δεν παίζει λέω από μέσα μου, εγώ σε πληρώνω εγώ θα σου πω πως θα σε γαμήσω όχι εσύ. Την έβαλα από κάτω ιεραποστολικό, όπου προσπαθούσε πάλι μανιωδώς να με τελειώσει αλλά μόλις πήγαινα να χύσω έκοβα. Για πολύ λίγο κράτησε αυτό όπου μετά την έστησα στα 4 και ξεκίνησα ένα βασανιστικό πρωκτικό με διακοπές.. Στα 4 την άνοιξα την κωλάρα της καλά, μπαινόβγαινα άνετα σφυροκόπημα και μετά πάλι κυκλικά την κωλοτρυπίδα, από αυτά που έλεγε μόνο το μπαστάρδο κατάλαβα. Φλόκιασα πάνω στα κωλομέρια της κι επάνω στην κωλοτρυπίδα της όπου μπήκαν και κάποια μέσα. Περίπου μισή ώρα κράτησε ο πρώτος γύρος. Άναψα τσιγάρο μου έφερε ένα ποτήρι για σταχτοδοχείο ( το περίεργο θα ήταν να είχε) ,την έβαλα να μου πάρει πίπα αραχτός στον καναπέ καθώς κάπνιζα, μου είπε καλά κατευθείαν καπάκι ενοούσε, ναι λέω έτσι θέλω . Ρουφούσε έγλειφε προσπαθούσε ( εκεί στην πίπα καριόλα σκεφτόμουν)μετά με δική μου προτροπή με καβάλησε για να ξαναχύσω. Το τέλος ήρθε με αυτήν από πάνω μέσα στο μουνί της (με καπότα φυσικά) μετά από κανένα μισάωρο επίσης. Ντυνόμουν να φύγω και μου είπε μπορείς να μου κατεβάσεις κάτι επάνω σε μια ντουλάπα είχε και δεν έφτανε, της είπα ναι καλά. Την αποχαιρέτησα λέγοντας αν με ξαναδείς γράψε μου!

Φυσικά δεν θα την ξανασυναντούσα με τίποτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
190
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
935
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 goldenbrown28, Constantinos27, Reznov και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2021
Η φωτο υπ αριθμον 5 τα λεει ολα νομιζω.
A
alitis_asf
review reaction 3 MarkosIoan
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1