Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η κριτική έχει μερικά κομμάτια αντιγραφή από την κριτική του Ανναπούρνα για την Μάσα, όταν την διάβασα ένιωσα ότι έγραφε γι'αυτό που βίωσα εγώ με την Λόλα! Εύχομαι να μην με παρεξηγήσεις!

Ημερομηνία και κόστος...ενδεικτικά!

Λίγα λόγια για την Λόλα λοιπόν γιατί εγώ...δεν θέλω να πάω και για ύπνο. Ναι!

Την Λόλα την είχα στοχοποιήσει εδώ και καιρό.

Ντυμένη είναι αρκετά όμορφη και θα έλεγα εντυπωσιακή. Ωραία ρούχα και φανταστικές γοβές-εσώρουχα, μες την καύλα!

Τραβάει βλέμματα και δεν περνάει απαρατήρητη.

Μαυρισμένη και κομψή.

Μόνο στήθη φτιαγμένα, καλή δουλειά!

Αυτό που βλέπετε στις νέες φωτογραφίες στο ΕΝ... 100% αυτό θα πάρετε! Δεν ξέρω ποιός τις αλλάζει αλλά καλό είναι να αλλαχτούν και εδώ στο μπου.
Είναι πλέον "φέτες" από τρελή γυμναστική όπως μου είπε...

Έμπειρη γυναίκα.

Γυμνή χάνει λίγο καθώς η απώλεια βάρους (είναι εμφανής απ'τη σύγκριση των νέων με τις παλιές φωτό) έχει προκαλέσει μικρή χαλάρωση κ πτώση στον πωπό και στα γόνατα. Αυτά τα σημεία θέλουν πολύ δουλειά στο γυμναστήριο!

Οι ρώγες της όμως με εντυπωσίασαν. Φανταστικές...

Στο κρεβάτι ευτυχώς όλα αυτά εξαφανίζονται.

Φιλιά φούλ.

Έχει και κάτι χειλάρες για ρούφηγμα Παναγιά βοήθεια.

Κάποια στιγμή κόντεψα να τις ξεκολλήσω από το πρόσωπο.

Στοματικό εξαιρετικό, ΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...ρουμανικής σχολής που πρέπει να διδάσκεται....καθόλου δόντι, χειλαρες να γλείφουν, βαθειά, υγρή...όπως πρέπει να είναι!

Θα την άφηνα ώρες να με ρουφάει.

Γλείφει (με "ει" από το γλειφίτζουρι και όχι με "υ" του γλύπτη) και αρχιδια.

Ευτυχώς τα είχα ξουρίσει ...

Την έβαλα κάτω και την πήδηξα ιεραποστολικά, κάο και από πίσω...βιαία.
Αυτό που γράφει στην σελίδα της για την "nasty" πλευρά του εαυτού της, την βίωσα και την επεδίωξα! Αντέχει σε αγριάδες...

Πλυθήκαμε, ντυθήκαμε και λίγα κοινωνικά λογάκια πριν την αποχώρησή μου, δεν ανέφερα ότι το ραντεβού έγινε στο διαμέρισμα της.

Πάντως συνίσταται η κυρία Λόλα.

Της αρέσει το (βιαίο-σκληρό) σέξ. Θα επαναλάβω την συνάντηση μου, για να την ωθήσω πιο πολύ στα όρια της και να ανακαλύψω με ακρίβεια την "ανώμαλη" πλευρά του εαυτού της. Αν ταυτιστεί με την δικιά μου, μπορεί να γίνει στάνταρ μου!

Και κάτι για το τέλος...

Επιλέγω συνήθως ανεξάρτητες ή κοπέλες που είμαι σίγουρος για το τι θα συναντήσω!
Και για την Βίκυ Σολ (υπάρχει κριτική στην σελίδα της στο φόρουμ), και για την Λόλα που συνάντησα...ήξερα τι θα δω και δεν απογοητεύτηκα ούτε χιλιοστό όταν τις είδα!
Τα γραφεία απ΄την άλλη το έχουν παρακάνει με το φωτοσοπ και για μένα είναι ανασταλτικός παράγοντας να ψωνίζω από αυτά τα μαγαζιά!

Ταυτόχρονα, ο ρόλος του σάιτ (που είναι "ιερός") έχει στην ουσία ανασταλεί με τόσους προμότορες κ "νεκροθάφτες" που πλέον εμένα δεν με βοηθάει! Γραφω εδώ για να βοηθήσω αλλά δεν αισθάνομαι ότι βοηθιέμαι από κανέναν σας...
Ο ένας βάζει 10 σε ένα κορίτσι κ την επόμενη άλλος βγαίνει κ την θάβει...Σε εμένα προσωπικά το αποτέλεσμα είναι υπέρ αυτού που δημιουργεί τις αμφιβολίες, γιατί ταυτόχρονα ξέρω, βλέπω, καταλαβαίνω την φωτοσοπιά που έχει πέσει! Έλεος + ήμαρτον + αμάν ρε παιδιά και ρε γραφεία!!!

Και κάτι ακόμα (για τα γραφεία)...
Γράφετε:
-150€ / 1 ώρα
-300€ / 2 ώρες
-450€ / 3 ώρες
Σας είπε κανείς ότι δεν ξέρουμε πολλαπλασιασμό? Γράψτε απλά 150€/ώρα!
Και εν πάσει περιπτώσει, μια κοπέλα που θα κάτσει 3 ώρες με έναν πελάτη και δεν θα δαπανήσει χρόνο στους δρόμους και στις αλλαγές (σε 3 ώρες ας πούμε με τα πηγαινέλα θα έβγαζε 2 ραντεβού, 2χ150€ και όχι 450€ που χρεώνετε) ενώ ταυτόχρονα εσείς δεν θα δαπανήσετε βενζίνες κ λοιπά έξοδα, δεν θεωρείτε σωστό κ σκόπιμο να χρεώνετε τις 2 ώρες λιγότερο, τις 3 ώρες ακόμα λίγοτερο κ.ο.κ. Τι μαλακία???? Ήμαρτον + έλεος + αμάν 2η φορά!!!

Ουφφφφ...τα είπα κ ξαλάφρωσα!!!

ΥΓ: η κριτική δεν ξέρω αν βγήκε καλή και κατανοητή με τα κόπι πέιστ γιατί περισσότερο ήθελα να πώ τα τελευταία παρά για τα της συνάντησης! Ζητώ συγνώμη αν δεν είναι "όπως πρέπει"!!
ΥΓ2: για να δώσω την κατακλείδα μου λοιπόν (και είναι κ αυτό που απασχολεί εμένα περισσότερο) η Λόλα είναι μια Γυναίκα, όχι πιπίνι, που ξέρει να γαμιέται καλά, κάνει απίθανη πίπα, δεν έχει do's and dont's (!!!) και έχει μια άγρια πλευρά μάλλον πολύ ανώμαλη, που αν σε εμπιστευτεί και αφεθεί θα είναι τρέλα! Δεν ξέρω από που είναι, αλλά δεν νομίζω να είναι Ιταλίδα...έριξα κάτι Ιταλικά στα οποία απάντησε, αλλά σχεδόν όλες οι Ρουμάνες μιλούν Ιταλικά καθώς είναι λατινική η βάση της γλώσσας τους! Επίσης, θυμάμαι παλιά ότι έγραφε στο ΕΝ ότι είναι Ρουμάνα και το άλλαξε, αυτή την αίσθηση έχω!
Το πως γάμησα, πλαγιαστά, καθιστά, στα 4, έχυσα στα μούτρα ή στο στόμα, αν ο πούτσος μου έγινε 100% πέτρα ή 98% και οι λοιπές λεπτομέρειες της συνουσίας...δεν με απασχολούν ιδιαίτερα πια γιατί η συναντήσεις μας με τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα είναι κ θέμα μέρας, χημείας, διάθεσης!
Αυτό που με απασχολεί πααααάρα πολύ είναι να συναντήσω την κοπέλα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες των αγγελιών τους!

Συγνώμη αν κούρασα!!

Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2021
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
9.548
Πόντοι:
7.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, maradona7, company of heroes tho και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2021
α) Ἐν πάσῃ περιπτώσει, β) προσοχή καί σέ ἄλλα πληκτρολογικά λάθη, γ) καί καλά τά λές γιά τὰ οἰκονομικά! Δυστυχῶς κάποιοι δέν ξέρουν ἀπό πολλαπλασιασμό καί ζητοῦν ἐξηγήσεις!
review reaction 1 Yatoputso, Constantinos27, james034 και 1 ακόμα μέλος
11 Αυγούστου, 2021
Σου έδωσε κόλο τζάμπα!
11 Αυγούστου, 2021
Να σου πω οτι μ' αρεσε η κριτικη σου..... ψεμματα θα πω.
review reaction 1 james034, hornyasfuck
11 Αυγούστου, 2021
Πως την βρίσκουμε την κοπέλα;
11 Αυγούστου, 2021
Μια χαρά τα είπες !!! Ματάκι
Αυτός ο Ανναπούρνας καλός π@π@ρας είναι ... Χεχε!
Καπέλο
review reaction 3 review reaction 1 Yatoputso, Constantinos27, james034 και 2 άλλα μέλη
11 Αυγούστου, 2021
Κάτι λάθος παίζει εδώ, η έβαλες καταλάθος ότι γάμησες κωλο(+100 το έχει) η εβαλες λάθος την διάρκεια(1 ώρα αντί για 2). Επειδη το πακέτο με κωλο κανονικά βγαίνει 450€ , επίσης η γκόμενα ζητάει ένα 50αρι έξτρα για αγριαδες , δεν μιλάμε για bdsm αλλά για light slave γαμησι ,τυπου μαλλιοτραβιγμα , σφαλιάρες, φτυσιματα , μέτριο αγριάδες δηλαδή. Πραγμα απαράδεκτο αφού τις υπηρεσίες γραφει PSE.
review reaction 1 roughfucker
11 Αυγούστου, 2021
@hornyasfuck α)πρωτοδεσμίτης γαρ...δικαιολογούμαι πιστεύω! Δεν ήμουν κ καλός στην έκθεση... β) υ ηπερβωλικί σηγουρηά κ η ταχίτειτα προκαλούν πλοίκτρολωγικά λάθει! ελπίζω ξανά να με δικεολογύσεται αγαπιτέ! Η αλήθεια είναι ότι έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη ορισμένοι εδώ και είναι πολύ δύσκολο να σας πλησιάσουμε (δεν το λέω ειρωνικά και ανάμεσα σε αυτούς είστε κ εσείς αγαπητέ!). γ)ευχαριστώ...γενικά πιστεύω ότι τα λέω καλά! Ναι!

@srek7 όχι βλεβαια, αλλά όπως είπα είναι ενδεικτικά ο χρόνος της συνάντησης κ η διάρκεια της...έβαλα ένα νούμερο στο περίπου, δεν υπάρχει λόγος να προκαλώ με τέτοια κρίση!

@Tonnino το ξέρω, ούτε εμένα μου άρεσε...δεν έχει συνέχεια! Γι'αυτό και απολογήθηκα στο τέλος!

@Annapurna καλός είναι μωρέ, μην τον κατηγορείς! Καπέλο
review reaction 3 review reaction 1 911-Toninno, hornyasfuck, Annapurna και 1 ακόμα μέλος
12 Αυγούστου, 2021
@jason155 αφού ξέρεις τον τιμοκατάλογο της, τον ξέρω κι εγώ...τον έχει αναρτημένο στο ΕΝ!
Εξήγησα πιο πάνω ότι σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς ίσως να είναι προκλητικό να γράψω πόσα χάλασα! Έβαλα το βασικό κόστος του 2ωρου και αν κάποιος διαβάσει αναλυτικά την κριτική μου θα συνειδητοποιήσει τις ανακολουθίες σε αυτό το κομμάτι...όχι όλοι!
Εσύ το κοινοποίησες σε όλους με την εμμονή σου στην λεπτομέρεια, μην διυλίζεις τον κώνωπα κ καταπίνεις την κάμηλον! Κοινώς...το αντίτιμο που πλήρωσα μπορεί να το υπολογίσει ο καθένας στην αγγελία της, δεν έχει σημασία!! Το σημαντικό στην ενημέρωση όμως είναι οι υπηρεσίες της κ η εμφάνιση της!

Αυτά και χαιρετώ! Καπέλο
review reaction 1 Annapurna, hornyasfuck
12 Αυγούστου, 2021
Εντ μεταξύ υπάρχει η επιλογή να μην βαλει καν κόστος άρα το αν έχω κόλλημα(που σχολίασα πριν απαντησεις ότι η τιμή είναι ενδεικτική) είναι παντελώς άσχετο.
Και επειδή μιλάμε για ανεξάρτητη(υποτίθεται) υψηλού κασε κοπέλα το ακριβές κόστος έχει σημαντική σημασία σε μια κριτική
review reaction 1 srek7, james034
13 Αυγούστου, 2021
@jason155 είπα ότι η υπηρεσίες της είναι σαφείς κ αναρτημένες στην αγγελία της, δεν θα προσφέρω τπτ στην ενημέρωση αν γράψω πόσα πλήρωσα! Παρόλα αυτά έχεις δίκιο, θα μπορούα να το αφήσω κενό...παρόλο που, δεν έχει κ πολύ σημασία το κασέ της (κατά την γνώμη μου!!!) αλλά η εμφάνιση κ οι υπηρεσίες της! Αυτά, χαιρετώ κ δεν επανέρχομαι! Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10