Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν παρά πολύ εύκολη. έστειλα μήνυμα την προηγουμένη μέρα από το ραντεβού όπου και κανονίσαμε , το ξενοδοχείο με το νούμερο του δωμάτιο τα έμαθα την ημέρα του ραντεβού 8 ώρες πριν.

Η κοπέλα εμφανισιακά είναι όπως την περιγράφει ο φίλος στη προηγουμένη κριτική και επίσης να πω ότι την πίπα την έχει βελτιώσει σε σχέση με ότι έχει γράψει.

Όσο αφορά στη δική μου συνάντηση, μετά τις καθιερωμένες συστάσεις , και τη πληρωμή πήγα για το κλασικό ντουζακι, βγαίνοντας με περίμενε στο κρεβάτι οπού πάω και εγώ και κατευθείαν με αρχίζει στα γλωσσόφιλα και αρχίζει ένα χαμούρεμα άνευ προηγουμένου, στη συνεχεία πίπα μετά της λέω για 69 οπού συνεχίσαμε, αφού είχα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και είχα ευχαριστηθεί την πίπα αλλά και το ωραίο μουνάκι της ήρθε η ώρα για να πάμε παρακάτω, πρώτα ιεραποστολικό μετά την έβαλα στα 4 και στο τέλος εκείνη από πάνω οπού και τελείωσε ο 1 γύρος. Το ωραίο είναι ότι στο ντουζακι ήρθε και εκείνη οπού έγινε και εκεί παιχνίδι.

Όταν τελειώσαμε το ντουζακι ήθελα να κάνω τσιγάρο οπού η κοπέλα δεν είχε διάθεση για κουβέντα αλλά δεν με ενόχλησε αυτό αφού μόλις τελείωσα το τσιγάρο αρχίσαμε το 2 γύρο με μεγάλη διάθεση από τη μεριά της και αφού τελείωσαν τα προκαταρκτικά είχε έρθει η ώρα για anal την έβαλα στα 4 και σφυροκόπησα όσο πιο πολύ μπορούσα χωρίς το παραμικρό δισανασχετισμο από τη μεριά της και έτσι τελείωσε ο 2 γύρος, μετά ντουζακι οπού ήρθε και εκείνη!

Έπειτα ήθελα λίγες ανάσες για να προσπαθήσω για 3 γύρο και αφού τις πήρα και μετά από το παιχνίδι για να φτάσω στο επιθημιτο σημείο κατάφερα για άλλη μια φορά να τελειώσω σε ιεραποστολικό!

Για μένα ήταν το καλύτερο city tour που έχω πάρει αφού δεν έχω ξαναπετύχει τόση μεγάλη συμμετοχή και διάθεση χωρίς να κοιτάει να λουφάρει και όπως έχει γράψει ήδη ο lethalweapon γενικά η κοπέλα είναι χαμογελαστή και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με κάθε τρόπο. Αντέχει γερό σφυροκόπημα χωρίς παράπονο. Τιμά τα λεφτά της και δεν λουφάρει. Εγώ θα την ξανασυναντούσα σίγουρα.

Η βαθμολογία δεν είναι αυτή που θα έβαζα λόγω περιορισμών. Εγώ θα έβαζα



Εμφάνιση (πρόσωπο) 7

Εμφάνιση (σώμα) 8

Γενική συμπεριφορά 9

Επικοινωνία 8

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9

Σχέση απόδοσης/τιμής 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 19, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
43
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού