Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 25 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...



Χαιρετώ όλους. Πρώτη μου κριτική (αλλά όχι πρώτο μου ct). Διαβάζω γενικά και αποφάσισα να γίνω πιο...ενεργός για να βοηθήσω κι άλλους, όπως γενικά οι κριτικές σας έχουν βοηθήσει εμένα.

Είπα να γράψω για την Έλενα γιατί τώρα είδα ότι η κοπέλα έχει έρθει πάλι. Η κριτική μου αφορά συναντήσεις που ειχα μαζί της τις προηγούμενες φορές που είχε έρθει Αθήνα.

Λοιπόν, βλέπω ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, αλλά όχι...100%. Η κατάσταση για μένα έχει ως εξής: Το κορίτσι είναι όντως πάρα πολύ όμορφο στο πρόσωπο. Από σώμα, αν και κοντούλα είναι 110% στα γούστα μου, με φανταστικό δερμα και με ΤΡΟΜΕΡΟ κωλαράκι, αλλά έχει κάνει το ΕΓΚΛΗΜΑ να βάλει βυζιά. Καλή δουλειά είναι, αλλά βλέπω τα παλιά της φυσικά βυζάκια στις φωτο και τα βίντεο και κλαίω που δεν προλαβα να τα χαρώ... Απορώ ποιος εγκληματίας την παρέσυρε να το κάνει.

Πάμε στις υπηρεσίες: Την πρώτη φορά που τη συνάντησα, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν πήρα βέβαια αυτά που περίμενα από μια σχετικά γνωστή πορνσταρ, αλλά έκανα πολύ καλό σεξ με ένα πολύ όμορφο και συμπαθητικό κορίτσι, με ικανοποιητικότατη συμμετοχή. Τη δεύτερη φορά όμως, τον περασμένο Απρίλιο, όπως γράφουν όλοι η κατάσταση είχε αλλάξει... Στυλάκι χαμογελαστό μεν αλλά στην πραγματικότητα τραβάτε με κι ας κλαίω, πολύ μικρότερη συμμετοχη και διάθεση, τελείως διαφορετική εικόνα γενικά. Κατανοώ απόλυτα ότι και οι τουρίστριες...άνθρωποι είναι και έχουν μεταπτώσεις στη συμπεριφορά τους. Αλλά εδώ μιλάμε για τη νμέρα με τη νύχτα.

Το αποκορύφωμα για μένα ήταν ότι ενώ με παρότρυνε (με την...καλή έννοια) να τελειώσω γρήγορα, μετά όταν πήγα για 2ο γύρο άρχισε να μου λέει ότι "ξέρεις, δεν γίνεται 2η φορά σε 1 ώρα" και τέτοια... Της είπα ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, γενικά δεν την αγρίεψα αλλά την πήρα στην πλάκα και τελικά...συνεργάστηκε απόλυτα, δεν μπορώ να πω. Αλλά το όλο στυλάκι έβγαλε μια κουτοπονηριά που με χάλασε.

Συμπέρασμα; Δεν μπορώ να πω ότι δεν το έχει, γιατί απλούστατα, την πρώτη φορά που τη συνάντησα το είχε και το παραείχε! Αλλά μπορώ με σιγουριά να πω ότι δυστυχώς βαρέθηκε... Ή έστω ότι την περασμένη φορά που ήρθε Αθήνα βαριόταν και πολύ μάλιστα.

Η βαθμολογία μου αναγκαστικα βασίζεται στη 2η φορά και όχι στην 1η, ούτε καν σε μέσο όρο. Και μπορώ να πω ότι κι αν δεν ειχα περιορισμούς λόγω του ότι είναι η πρώτη μου κριτική, πάλι τους ίδιους βαθμούς θα έβαζα. (εκτός από εμφάνιση, όπου θα έβαζα σίγουρα 9 στο πρόσωπο και ίσως 8 στο σώμα -τώρα το κατέβασα κι αυτό στο 7 για να φαίνεται η διαφορά με πρόσωπο).

Αυτή τη φορά δεν την έκλεισα. Περιμένω να δω αν θα την ταρακουνήσουν οι κακές κριτικές και η μειωμένη προσέλευση, όπως βλέπω. Επειδή είναι πολύ όμορφη και αρκετά συμπαθητική κατά τ΄άλλα, ίσως την επόμενη φορά της δώσω άλλη μια ευκαιρία. Αλλά και για αυτό δεν είμαι σίγουρος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού