Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχθές είχα την ευκαιρία να επισκευτώ αυτό το πανέμορφο μογγόλικο μωράκι. Ραντεβού για 2 ώρες σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η συννενόηση με το γραφείο εύκολη και γρήγορη. Φτάνοντας στο δωμάτιο χτυπαώ την πόρτα και μου ανοίγει ένα πανέμορφο μωράκι,φορώντας ένα αισθησιακό πράσινο φόρεμα. Αφου είχαμε το συνήθες social time - τα αγγλικά της είναι πολύ μέτρια-, πήγα για ντουζάκι και βγαλινοντας με περίμενε το μωρό φορώντας μόνο τασ τακούνια της. Σχεδόν τα έχασα με το απίστευτο κορμί της!! Είναι, για μένα, ποιό όμορφη από τις φωτογραφίες, έχει στητό στήθος -έχει βάλει σιλικόνη- βυζάκια που ταιριάζουν αρμονικά με το σουπερ σώμα της, έχει ωραία στενή μέση και 2 piercing στον αφαλό και τέλιο κωλαράκι.

Στο διαταύτα τώρα, η κοπέλα εκτός από μούναρα είναι και πολύ καθαρή και προπάντων είναι στενή!!!! Αν την περιποιηθείτε καλά σίγουρα δεν θα χάσετε στην συνέχεια!! Πίπα καλή, αργή και έχει τέλεια τσιμπουκόχειλα, βάζει λίγο χέρι αλλά είναι πρόθυμη να το αφήσει αν της το ζητήσεις, και στο σεξ τρελή πραγματικά τρελή συμμετοχή!! Είναι συνέχεια υγρή και όταν τελειώνει πραγματικά σπαρταράει!!! Στο δύωρο είχαμε πολλές μάχες σε όλο το δωμάτιο και ήταν πάντα δεκτική και καυλωμένη. Γενικά πρέπει να πω οτι είναι μουνάρα, καυλιάρα, και πολύ σωστή στην δουλειά της. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει ομορφιά,ερωτισμό, καύλα και γενικά V.F.M.

Στα αρνητικά το μικρό δωμάτιο του ξενοδοχείου - για την τιμή περίμενα κάτι καλύτερο- και το οτι δεν μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Σίγουρα θα την ξαναδώ!!! Η βαθμολογία είναι ανάλογη με την δυνατότητα που μου δίνουν οι mods!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού