Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 30 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οπως και στα υπεραυτοκινητα, τα όριά σου ως οδηγός, ΟΣΟ καλός και να σαι ΣΙΓΟΥΡΑ θα εξαντληθουν πριν του οχήματος. Επίσης απολαμβάνεις την σιγουριά ότι ΟΣΟ και να πατήσεις το γκάζι έχει κι άλλο. Είναι φυσικά πανάκριβα και καίνε πολύ, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.



Αν παντα θέλατε να χρησιμοποιήσατε όλα τα κλισε σε μια κριτική σπεύσατε. 'Τα πάντα όλα' 'Δεν περιγράφω αλλο΄ ΄Την άκουσα' 'Τα σπάει' 'Δεν υπάρχει' 'Πολλά δίνεις πολλά παίρνεις΄ κλπ.



Είναι ευλογία για τους άντρες οι γυναίκες που για το ΜΟΝΟ που σε προδιαθέτουν είναι πρόστυχο γαμήσι και φτυνουν σαν κουκουτσια τους αγαπουληδες. Ολοι εχουμε την προδιάθεση της μουνοδουλίασης κι εκει χρειαζόμαστε μια Crystal να μας διορθώσει μ ένα 'fuck my ass' κι αυτή ήταν η πιο ρομαντική στιγμή της συνάντησης.



Στην πίπα είχε δάσκαλο τον David Copperfield αφού ψάχνεις να βρεις τον πουτσο σου. Η τεχνικη πασχει γιατι απλα λυσάει. Αν της πείτε να κατεβάσει ταχύτητα θα δείτε ότι είναι πολύ καλή. Μεγεθος οπως μου αρεσει για να κουμανταρεται με κάθε πιθανό τρόπο και προσανατολισμό σε κάθε πιθανό έπιπλο, αλλα λίιιιιγο γυμναστηριο θα την οδηγουσε στην καταστροφικη για τα οικονομικά μας τελειότητα. Anal απο τα καλύτερα στην πιάτσα, γαμήσι κορυφαίο γενικά.



Ηθελα να την ξαναδω μέσα στην εβδομάδα αλλά θα την βγάλω με κομπρέσες χαμομήλι μπας και συνέλθω.



Υ.Γ Οπως έχουν επισημάνει και οι ιδιες οι πουτανες αυτο το κλίμα μπουρδέλου στον γνωστο οροφο του γνωστου ξενοδοχειου ειναι ενα θεμα, αλλα δεν γαμιεται...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
1 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
375
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού