Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασα ένα ψυχολογικά δύσκολο ΣΚ και έτσι Δευτέρα πρωί μιας και μπόρεσα να ξεκλέψω χρόνο είπα να μπω στο νετ να δω τι γυναίκες-ψυχολόγοι παίζουν σήμερα στην πόλη μας.
Και τι καλύτερο ψυχολογικό ανέβασμα από μια γυναίκα πρόθυμη να σου δώσει και τις δύο τρύπες της;
Μπήκα στον γνωστό ιστότοπο λοιπόν και ανάμεσα σε 3 διαθέσιμες επέλεξα την Anastasia όντας αυτή με το πιο όμορφο πρόσωπο. (Νο 1 κριτήριο για εμένα).
Διάβασα τις κριτικές εδώ, ψιλοξενέρωσα αλλά λίγο που μου άρεσε το πρόσωπο της, λίγο που πολλές κριτικές ήταν παλιές, λίγο που πλέον δουλεύει ανεξάρτητη, είπα να πάω να δω από μόνος μου τι παίζει.
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι πήγα κρατώντας μικρό καλάθι αλλά τελικά πέρασα καλύτερα από ότι περίμενα.
Η όλη συνεννόηση έγινε μέσω Viber, στα Αγγλικά, εύκολα. Η συνάντηση σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα άνετο και καθαρό. Φαίνεται όπως είπαν και οι προγαμήσαντες οτι προσέχει ιδιαίτερα την καθαριότητα αλλά εγώ αυτό το βάζω στα συν.
Οι υπηρεσίες τηρήθηκαν με μελανό σημείο πως το πρωκτικό κράτησε λίγο γιατί πονούσε. Πάντως με είχε ενημερώσει πριν ξεκινήσουμε ότι λόγω μεγέθους θα κρατήσει λίγο οπότε το σεβάστηκα. Όσο την είχα στα 4 και πηδούσα το μουνάκι της, άρχισε να το τρίβει για να χύσει και μου ζήτησε με τρόπο να της βάλω δάχτυλο στον κώλο. Κάποια στιγμή έβγαλε έναν μεγάλο δονητή από το κομοδίνο και όταν της ζήτησα να αρχίσει να τον γλείφει όσο την πηδάω δεν το αρνήθηκε και κάπως έτσι ήρθε το δεύτερο χύσιμο.
Πάμε στα της εμφάνισης. Θα συμφωνήσω με τον φίλο από κάτω πως η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη. Στήθος ευχάριστο με ρώγες που ανταποκρίνονται άμεσα στο χέρι και στην γλώσσα. Στομάχι γυναίκας που έχει γεννήσει, όχι επιπέδου τοπ μόντελ, χωρίς κοιλιακούς αλλά μια χαρά. Σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγα "θωρηκτό" ή "για πολύ βαρέως τύπου μερακλήδες" όπως γράφτηκε (σε κριτικές 3ετίας). Το πρόσωπο είναι μάλλον το δυνατό της σημείο και μου θύμησε κάτι σε Κων/να Σπυροπούλου. Μου είπε πως σύντομα θα ανεβάσει νέες φωτογραφίες παρεμπιπτόντως.
Σχετικά τέλος με την συμπεριφορά της, δεν ξέρω αν μέτρησε το ότι πήγα χωρίς πολλές απαιτήσεις, ότι πέρασαν τα χρόνια, ότι πλέον δουλεύει ανεξάρτητη, ότι της έδωσα τα χρήμαρα από τηνα αρχή, ότι ήμουν κ εγώ ευγενικός μαζί της αλλά η συμπεριφορά της ήταν μια χαρά. Μόλις μπήκα κ μου ζήτησε να βγάλω τα παπούτσια, μου έφερε παντόφλες. Μου είπε να γδυθώ και χαριτολογώντας μου είπε να το κάνω αργά γιατί με βρήκε σέξυ. Μου έκανε κοπλιμεντα για το εργαλείο αλλά και για τον τρόπο που πηδάω, μέχρι και για το ότι κουβάλησα τα δικά μου προφυλακτικά. Δεν αναιρώ κανέναν από τους προηγούμενους αλλά με εμένα ήταν πραγματικά μια χαρά. Α, επίσης βασικό για μένα, βογκούσε μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές και με μέτρο. Δεν έβαλε αυτήν την αποκρουστική κασέτα με τα ψεύτικα βογκητά που βάζουν οι περισσότερες και με ξενερώνει απίστευτα.
Επιλέγω πως "ίσως την ξαναδώ" και όχι "σίγουρα" μόνο για το οικονομικό. Βέβαια αν αντί για 1,5 ώρα με πρωκτικό πάω για 1 ώρα χωρίς θα είναι τα μισά χρήματα οπότε το πιο πιθανό είναι πως θα ξαναβρεθούμε.
Αυτά από 'μένα, εύχομαι να περάσουν καλά και άλλοι μαζί της και να μην ήταν απλά μια συνάντηση που "έτυχε" να είναι πετυχημένη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
litafade
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
616
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, GALLAS, Aggalitsas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2019
Αλήθεια τώρα;!; Είπες Σπυροπούλου;;!!;;
ΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
24 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι, κάπως ιεροσυλία για την queen, αλλά πρέπει να παραδεχτώ οτι μου την θύμησε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2