Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
με αναμικτα συναισθηματα κανω την κριτικη για την νεανιδα . αρνητικα γιατι εκτος απο τα χαμενα χρηματα με αναγκαζει να χασω και χρονο για να γραψω μια κριτικη ,κατι το οποιο καποιος πολυασχολος σαν εμενα αξιολογει πιο πολυ απο το χρημα .θετικα συναισθηματα γιατι βλεπω και την κριτικη αλλου συναγωνιστη που λεει πανω κατω τα ιδια οποτε καποιοι αλλοι συναγωνιστες θα γλιτωσουν !
η σαντρα για τα γουστα μου ειναι μια πολυ ομορφη κοπελα . (να ξεκαθαρισω οτι μου αρεσουν οι ψηλες και αδυνατεσ γυναικες εως κοκαλιαρες)
αλλα μεχρι εκει τα καλα .
πηρα ενα προγραμμα μισης ωρας για να δω τι παιζει .οταν μπηκα στο δωματιο της ηταν ψυχρη και αγχωμενη (ισως με το μισαωρο?)
ζητησε τα χρηματα μπροστα , απεφυγε μεταπροσπαθειας να δωσει φιλι(τα δοντια μου ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα απο τα δικα της !)και οταν τη ρωτησα απο πιο μερος της πολωνιας ειναι μου ειπε α -αυτο ειναι μυστικο !!!!!!λες και προκειται να την εντοπισει η CIA η μοσαντ ενα πραγμα.Γενικα δεν παω τις γυναικες που αισθανονται ενοχικα για την πορνεια. το βρισκω εντελως αντικαυλωτικο. παμε να κανουμε 69 και ενω κανει ικανοποιητικη πιπα ,προσπαθει να κρατησει αποσταση ωστε να μην μπορω να την γλυψω καλα. το βρισκω εντελως απαραδεκτο ξενερωνω και φευγω.
Γενικα απομακρη και ψωνισμενη ,συνισταται μονο για καποιους που κυνηγανε ωραιες γυναικες χωρις να τους ενδιαφερουν οι υπηρεσιες. οι κριτικες που υπαρχουν σε αλλο site ειναι μη αξιοπιστες.πιθανοτατα αν τις κανεις κλικ θα εχει καλυτερη αποδοση αλλα αυτο δεν ειναι επαγγελματισμος .αν ειχε εστω μετρια συμπεριφορα δεν θα ειχα προβλημα να σκασω παραπανω ,τωρα η αλλη φορα αλλα τετοια συμπεριφορα δεν εχω συναντησει μετα απο πολλες (ανω των 100 ) συναντησεις με συνοδους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2019
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού