Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ε, τι να κάνω, έτυχε και πήγα 1 λεπτό νωρίτερα! :-p Σόρυ μου λέει με μισάνοιχτη πόρτα, ήρθες λίγο νωρίτερα, περίμενε 10 λεπτά σε παρακαλώ. Ώπα, λέω στραβά αρχίσαμε. Μετά το 10λεπτο που άνοιξαν οι πύλες για το κοινό, μου λέει συγγνώμη, εγώ μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι είχαμε πιο αργά ραντεβού και άργησα να ετοιμαστώ.

Η Κριζτίνα μας, είναι ένα πολύυυυ πολύ γλυκό κορίτσι, χαμογελαστή, ήπιων τόνων, σχεδόν ντροπαλή, για πρώτη φορά λέει στην Αθήνα. Τα αγγλικά της λίγο φτωχά και ζήτησε συγγνώμη γιαυτό, αλλά οκ βγάζεις άκρη. Πιο όμορφη από ότι φαίνεται στις φωτό, πανύψηλη, με καταπληκτικά μάτια και μεγάαααλα προσόντα που φαίνονται στις φωτό! Το σώμα και οι αναλογίες της είναι "μπόλικες", αναλογικά με το ύψος της. Δεν είναι παχιά και εάν σας αρέσουν ανάλογων διαστάσεων κοπέλες, θα την καταβρείτε με την πάρτη της.

Στο προκείμενο τώρα, είναι ήπιων τόνων γενικά, αλλά σίγουρα δεν τη λες αδιάφορη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το μικρόφωνο το είχε κατά κύριο λόγο στο χέρι και στα φωνητικά σίγουρα δεν είναι για πρώτο όνομα στη μαρκίζα... Φιλότιμη πάντως και δεκτική συνολικά, σε όλα.

Κατά το κυρίως γεύμα, έδειξε σημεία κόπωσης κατά το κομπρεσέρισμα, σε σημείο να βάλει δαχτυλάκια σε σχήμα "Λ" για να μειώσει το μήκος της διείσδυσης, ιφ γιου νόου γουάτ άει μην... Δεν την ζόρισα και πολύ, αφού μου βγήκε και μένα το BFE μου, με αυτή τη γλύκα δίπλα μου!

Για την ιστορία, σιωπηρά και χωρίς καμμιά συζήτηση περί ώρας κλπ. απλά όπως μας έβγαλε η πορεία της συνάντησης, "πήρα" και 15 λεπτά... μπόνους και αποχαιρετιστήκαμε εγκάρδια, μετά το 2ο γύρο που βγήκαμε ελαφρώς νοκ άουτ μποθ οβ ας :-)

Μία εξαιρετική εμπειρία για όσους θέλουν ένα 110% GFE. Δε την κόβω να μεταμορφώνεται σε σεξ μασίν για σκληρή χρήση. Το τιμά πάντως το ωροκάματο, χερ γουέη...

Άψογη σε όλα η συμπεριφορά της, το ίδιο και το πρακτορείο.

Η γενική συμπεριφορά είναι για 17, όχι 7, αλλά είμαι νιούμπης λέει και δε μαφήνει να βάλω παραπάνω :-)

* Δλδ θα πρέπει να χαλασω πρώτα μια χήνα (4 κριτικές) για να μπορέσω να βαθμολογώ όπως πρέπει?

Ή θα πρέπει να βάλω άλλες τρεις μούφα κριτικές για να ξεκλειδώσει το πράμα? :-P

Κύριοι διαχειριστάδες, εξετάστε παρακαλώ το θέμα! :-)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
cooljohn
Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού