Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 74 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η απάντηση στο μηνυμά μου, ήρθε σε λιγότερο από 2 λεπτά.
3-4 SMS και 3 ώρες αργότερα ακούστηκε το διακριτικό χτύπημα της πόρτας του ξενοδοχείου. Μπήκε μέσα φωρόντας ένα αέρινο λευκό φουστανάκι. Κορμί έφηβης σε σώμα γυναίκας. Κομψή και γοητευτική. Πρόσωπο συνηθισμένο, μάτια πράσινα. Ματάρες. Διαπεραστικά που κρύβουν μέσα τους μια καλοσύνη και ευγένεια. Δύσκολο να ξεκολήσεις το βλέμα σου.

Η ώρα κύλησε γρήγορα συζητώντας σα να είμασταν χρόνια γνωστοί - σα δύο παλιοί εραστές που ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια.

Βγαίνοντας από το ντους τα κορμιά μας αγγαλιαστήκαν και το σώμα της, το άρωμά της γέμιζε τις αισθήσεις μου. Στήσιμο μοναδικό και ένα μαγνητικό λικνισμα καθώς το κεφάλι της ανεβοκατέβαινε με ρυθμό και το στόμα της με έστελνε στον παράδεισο. Η γλώσσα της και τα χείλη της ανέβαζαν την θερμοκρασία καθώς δεν άφηναν ούτε εκατοστό του κορμιού μου παραπονεμένο. “Κάνε με ότι θες” μου ψυθίρισε καθώς συνέχιζε να διεγείρει τις αισθήσεις μου με κάθε κίνηση του κορμιού της. Με χάρη γαζέλας με προετοίμασε και στήθηκε στα τέσσερα δημιουργώτας ένα απίστευτο τόξο με το κορμί της. Μπαίνοντας από πίσω της το δωμάτιο άρχιζε να γεμίζει με βογγητά ενώ εκείνη με παροτρύνει να μην την λυπηθώ και να την κάνω ότι θέλω. Η αίσθηση από το κωλαράκι της μοναδική, μεθυστική. Συνέχισα να βγάζω τα αρρωστημένα πάθη μου στο φιδίσιο κορμί της για ώρα ενώ εκείνη με παρότρυνε με βογγυτά κραυγές και λέξεις. Θέλω να τελειώσω στο στόμα σου είπα και βρήθηκε πάλι να ανεβοκατευάζει το κεφάλι της ρυθμικά ανάμεσα στα πόδια μου. Μετά από αρκετή ώρα χωρίς το πολυπόθητο αποτέλεσμα, ο κύριος από κάτω έχει διαφορέτική γνώμη με ‘σενα, λέει, και πάλι βρισκόμαστε όπως είμασταν πριν, με το γέρικο κορμί μου να χτυπάει τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια με όση δύναμη μου είχε απομείνει μέχρι την κορύφωση του δράματος!

Μια γουλιά κρασί στο διάλειμα, κουβέντα και τσιγάρο. Απαλά αγγίγματα φιλιά και χάδια, μέχρι που ο Πσαχτήρης ξαναβρέθηκε στο υγρό στόμα της. Η ίδια απίστευτη αίσθηση με συνεπήρε όπως την πρώτη φορά. Η γυναίκα γύρισε το πλάι κρατώντας με ακόμα στο στόμα της ενώ με τα χέρια της με παρότρυναν να σπρώχνω όλο και πιο μέσα - όλο και πιο δυνατά, χωρίς ανάσα μέχρι πνιγμού! Συνέχισε έτσι αρκετή ώρα χωρίς να παραπονεθεί, χωρίς δυσταγμό μέχρι που σταμάτησα εγώ. Με μια ματιά της γύρισε κατευθείαν στα τέσσερα χαϊδεύοντας τον εαυτό της και προσκαλώντας με μέσα της όπως πριν. Μείναμε εκεί για αρκετή ώρα με μόνες εναλλαγές στο ρυθμό - πότε αργά και πότε γρήγορα και βίαια μεχρι που το τέλος ήρθε μέσα της για δευτερη φορά.

Η ώρα είχε περάσει πολύ παραπάνω από ότι νόμιζα. Παρόλα αυτά σταθήκαμε και οι δύο εκεί προσπαθώντας να ηρεμήσουμε μέχρι να έρθει η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Η Σύνθια είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε αυτό το χώρο, που αν τη σεβαστείς και της φερθείς σαν άνθρωπος θα στο ανταποδώσει πολλές φορές παραπάνω. Δεν νομίζω να το έχω ξαναγράψει αυτό, αλλά πραγματικά αν δεν περάσεις καλά με τη Σύνθια, είναι μια καλή ένδειξη ότι πιθανότατα είσαι λίγο μαλάκας.

Να περνάτε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2019
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
330
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
PSAXTIRI
Ανώτατος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
3.936
Πόντοι:
17.145
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, travestolagnos, chamy και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2019
φιλε συμφωνω απολυτα.Την εχω παρει 4 φορεσ και η καθε φορα ηταν καλυτερη απο την προηγουμενη.Ηερει και γιυσταρει να γαμιεται.Αντεχει και αγριο πισωκολλητο και βαναυσο deepthroat!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1