Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα σε όλους. Αν και διάβαζα το site από παλιά μόλις πρόσφατα αποφάσισα να εγγραφώ μια και μπήκα και εγώ στο club των fan των CT. Όπως καταλαβαίνεται είμαι καινούργιος στο sport οπότε και η κριτική μου θα έχει την ανάλογη βαρύτητα. Κανονικά δεν θα έμπαινα στον κόπο να την γράψω, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι οι κριτικές βοηθούν. Εγώ τουλάχιστον τις διαβάζω, βλέπω τα τικ αυτών που λένε ότι τους βοήθησε η συγκεκριμένη κριτική και βλέπω και άλλες κριτικές από το ίδιο άτομο γιατί πολύ απλά δεν αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα οπότε ψάχνεις να βρεις τον «συναγωνιστή» που έχει περίπου τα ίδια κριτήρια με τα δικά σου. Όπως λοιπόν θα ήθελα να βοηθηθώ εγώ από τις κριτικές άλλων ελπίζω ότι θα βοηθήσω και κάποιους με τις δικές μου.

Συγκεκριμένα λοιπόν. Η επιλογή της κοπέλας έγινε με βάση την τιμή, μια και δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά και να μου βγει μάπα το καρπούζι, δεδομένου και του ότι κανείς δεν είχε μπει στον κόπο να κάνει και κάποια κριτική μέχρι τώρα. Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή στις φωτογραφίες ή την ηλικία. Τώρα μπορώ να σας πω ότι ανταποκρίνονται κατά περίπου 90% στην πραγματικότητα, το κορμί πολύ καλό η φάτσα δεν μου άρεσε τόσο αλλά ας ήμουν πιο προσεκτικός όταν κοιτούσα τις φωτογραφίες γιατί δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Η ηλικία στο site λέει νομίζω 28, εγώ (λόγο προσώπου και μόνο) την κάνω λίγο παραπάνω αλλά μπορεί να φταίει και το αντικείμενο της δουλειάς της. Για αυτούς που τους ενδιαφέρει το δωμάτιο, το ξενοδοχείο είναι κεντρικό, εύκολη πρόσβαση τουλάχιστον για μένα, το δωμάτιο μικρό και σκοτεινό όταν μπήκα, το μπάνιο δεν το είδα οπότε δεν έχω γνώμη. Γενικά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί είχα αλλού την προσοχή μου. Η επικοινωνία με το πρακτορείο γρήγορη και εύκολη με sms.

Η διάρκεια ήταν μία ώρα και ήταν γεμάτη (με το που μπήκα μέχρι που έφυγα) με δύο finish και ένα 10 – 15 massage στο τέλος. Στα πολύ θετικά: ευγένεια, σεβασμός στο πελάτη, καθαριότητα. Υπήρχε επικοινωνία ως προς τι μου αρέσει και τι θέλω να κάνω χωρίς να χρειαστεί να το πω. Δεν άνοιξα ιδιαίτερη συζήτηση με την κοπέλα μια και πήγα για συγκεκριμένο σκοπό αλλά Αγγλικά μιλάει καλά. Στις λεπτομέρειες: Το φιλί δεν ήταν το κλασσικό deep French kiss που κάνεις με την gf αλλά δεν το επιδίωξα και ιδιαίτερα. Η πίπα εξαιρετική (για τα γούστα μου), χωρίς χέρια μια και τις τα κρατούσα (δεν ενοχλήθηκε καθόλου), και μεγάλη σε διάρκεια (μου έδωσε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να συνεχίσει για ώρες αν ήθελα). Το πρώτο finish σαν καβαλάρισσα, μικρό διάλλειμα για να επανακτήσω δυνάμεις και αμέσως πίπα και δεύτερος γύρος. Στήθηκε στα 4, πραγματικά μπήκα στον πειρασμό, αλλά προτίμησα να την βάλω κάτω με τα πόδια στους ώμους μου για να ελέγχω το ρυθμό και την διείσδυση. Γενικά η συμμετοχή ήταν πολύ καλή και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το επίπεδο των υπηρεσιών. Όπως είπα δεν έχω μέτρο σύγκρισης μια και ήταν η πρώτη φορά, θεωρώ ότι ακόμα και για 250 θα ήταν καλά, στα 160 ήταν value for money - κοινώς τα λεφτά έπιασαν τόπο με το παραπάνω – δεν είναι σούπερ ευκαιρία αλλά σίγουρα καλή επιλογή για μία πολύ ευχάριστη ώρα. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να περάσει καλά και οικονομικά για μία ώρα, θεωρώ ότι 2ώρο και 400 είναι too much και είναι πιθανό να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτό το ποσό. Θα την ξανα έκλεινα μόνο ως classic value σε περίπτωση που ήθελα κάτι σίγουρο και φτηνό αλλά προς το παρόν ως νέος στον χώρο, μου αρέσει οι ποικιλία και ως εκ τούτου θα ήθελα να δοκιμάσω και πολλά άλλα CT.

Notes: Δεν κοίταξε καθόλου το ρολόι μέχρι που έσκασε sms πάνω στην ώρα, πιθανότατα για το επόμενο ραντεβού. Τα χρήματα τα άφησα στο κομοδίνο και δεν μπήκε στο κόπο να τα μετρήσει (αν και μπορεί να είναι αετομάτα και να τα έκοψε από την αρχή). Έδειξε ότι περνούσε καλά (μπορεί να υποκρινόταν βέβαια αλλά όχι με εκείνο τον υπερβολικό τρόπο και τις κραυγές τύπου ταρζάν). Γενικά δεν την έκοψα για τύπο ροντέου αλλά για πιο smooth καταστάσεις πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου (ίσως να προσαρμόζεται ανάλογα τους πελάτες). Τέλος έξω από το δωμάτιο είδα την Dianna του ίδιου πρακτορείου, και αν κάποιος κρίνει από την εμφάνιση (με όλους του κινδύνους που αυτό εγκυμονεί) πιστεύω ότι οι κριτικές που έχω διαβάσει είναι σχετικά κοντά στην αλήθεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού