Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 4 10
Citytours
6438
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είναι καινούρια στο χώρο και ήταν το πρώτο της citytour όπως μου είπε. Ήταν αρκετά σφιγμένη αλλά γι αυτό το λόγο την επέλεξα κιόλας. Αν πας να βρεις PSE δεν θα το βρεις. Αν της συμπεριφερθείς ανάλογα όμως σε ανταμοίβει. Τέλειο σώμα και κορυφαίο πρόσωπο, σφιχτό μουνάκι και καλή συμπεριφορά χωρίς υπερβολές. Καλά αγγλικά δεν ξέρει αλλά προσπαθεί φιλότιμα. Στην πίπα πάλι πολύ καλή (εμένα δεν μου φόρεσε προφυλακτικό παρά μόνο ύστερα από μερικά λεπτά για να ξεκινήσει το sex). Γενικά όποιος ψάχνει girlfriend κατάσταση η Lesly είναι ιδανική.
Γενικά σε κάποιες στιγμές ξέχασα ότι ήμουν με CG και για μένα αυτό ήταν το ζητούμενο. Το πολύ καλό μουνάκι του διπλανού θρανίου στο λύκειο που πάντα ήθελες να γαμήσεις.
Επίσης πάντα προτείνει DUO με τη φίλη της (η οποία και την έβγαλε στο κλαρί) αλλά αυτό το γράφει και στο site. Αν είχα πάνω μου περισσότερα φράγκα θα την έπαιρνα και τη φίλη της γιατί την είδα και είναι και αυτή καλό μουνάκι.
Γενικά σε κάποιες στιγμές ξέχασα ότι ήμουν με CG και για μένα αυτό ήταν το ζητούμενο. Το πολύ καλό μουνάκι του διπλανού θρανίου στο λύκειο που πάντα ήθελες να γαμήσεις.
Επίσης πάντα προτείνει DUO με τη φίλη της (η οποία και την έβγαλε στο κλαρί) αλλά αυτό το γράφει και στο site. Αν είχα πάνω μου περισσότερα φράγκα θα την έπαιρνα και τη φίλη της γιατί την είδα και είναι και αυτή καλό μουνάκι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών