Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν είδα ότι η Alysa κάνει tour στο Λονδίνο τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα. Από την μια η επιθυμία να την γνωρίσω έχοντας δει τι κάνει στις ταινίες της, από την άλλη όμως ήμουν επιφυλακτικός καθότι οι πιο πολλές ταινίες έχουν γυριστεί χρόνια πριν και είχα αμφιβολίες για την τωρινή της εμφάνιση. Πολύτιμη όπως πάντα στάθηκε η κριτική του Yorkie, παρότι ήταν το 2014 και μια pornstar μπορεί να είναι αγνώριστη μετά από 5 χρόνια. Αυτό που έγραφε για ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ότι δείχνει μικρότερη με έκανε να πάρω την απόφαση. Γερο-μύστης

Πήρα το sugarbabes και έκλεισα μια ώρα για αρχή. Πήγα το μεσημέρι στο διαμέρισμα σε πολύ καλή περιοχή του δυτικού Λονδίνου. Πολύ ωραίο διαμέρισμα, καμία σχέση με δωμάτιο ξενοδοχείου, και μένει μόνη της. Επίσης είχε τον χώρο πολύ τακτοποιημένο. Όταν την είδα ενθουσιάστηκα. Έρωτας Προσωπάρα, ματάρες, και φοβερό χαμόγελο. Την βρήκα πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε φωτογραφία ή ταινία. Θα έλεγα ότι μάλλον βρήκε τι της ταιριάζει εμφανισιακά σε σχέση με παλιότερα. Ωραίο μαλλί ίσο στο ύψος των ώμων όπως στις φώτο του πρακτορείου με τα μαύρα εσώρουχα. Χείλη λίγο φουσκωμένα αλλά όχι αντιαισθητικά. Επίσης έφτιαξε στήθος (προθέματα) και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό. Το σώμα μου φάνηκε πολύ ωραίο, δεν θα το έλεγα αγύμναστο. Ύψος γύρω στο 1.65. Μικροδείχνει σε σχέση με τις φώτος και της είπα ότι είναι πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα. Μοσχομυριστή, φορούσε μια κοντή ρόμπα, ωραίο make up, και παντόφλες! Όμορφα ανοιχτόχρωμα εσώρουχα από μέσα. Προσωπικά προτιμώ αυτή την εμφάνιση σαν να πήγαινα να συναντήσω μια γκόμενά που με περίμενε φτιαγμένη και περιποιημένη, παρά να έβλεπα κάτι δήθεν με 20ποντα ψηλοτάκουνα σαν σε στριπτιζαδικό . Με ρώτησε βέβαια αν ήθελα να βάλει κάτι άλλο ή παπούτσια. Εδώ να πω ότι το sugarbabes δεν βοηθάει πολύ σε κάποια πράγματα, γιατί σου λένε ότι τα services κλπ τα συζητάς με την κοπέλα όταν βρεθείς και δεν επιτρέπουν να έρθεις σε επαφή μαζί της πριν ούτε δίνουν πληροφορίες. Οπότε δεν είχα ζητήσει ούτε dress code, ούτε είχα μιλήσει για services πριν την δω.
Μόλις της είδα έκανα την ώρα 90 λεπτά. Αυτό σημαίνει το κόστος πήγε από 300 σε 400 λίρες, και βάζοντας και anal άλλες 100 λιρες έφτασε τις 500 λίρες, (580 ευρώ), αλλά χαλάλι!!!

Λίγο κουβέντα στην αρχή για να γνωριστούμε καλύτερα. Εδώ ισχύει αυτό που γράφει στο προφίλ της σε ένα άλλο site: ‘’To fully enjoy a meeting, you must be freshly showered, well-groomed, smell nice, and have minty-fresh breath. Please be respectful and always be a gentleman. Your kindness, generosity, and chivalry will be appreciated and rewarded’’.
Έδωσα τα χρήματα και πήγα για ντους.

Με περίμενε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε με στοματικό εκατέρωθεν, ωραία πίπα αλλά όχι τίποτα εξωπραγματικό. Αξίζει όμως το βλέμμα της και οι στάσεις που παίρνει. Πολύ γλύψιμο και από μέρους μου. Ξεκίνημα με ιεραποστολικό και συνέχεια διάφορες στάσεις. Ωραία γλωσσόφιλα, μυρίζει πολύ όμορφα και το κορμί μαυρισμένο μετά τις διακοπές που έκανε στο Ντουμπάι τον Δεκέμβριο. Επίσης doggy, στο πλάι, όρθια στην άκρη του κρεβατιού, και με αυτή από πάνω κοιτώντας με ή βλέποντας την πλάτη της. Ωραία πατουσάκια με περιποιημένα δάχτυλα, γουστάρει να της γλείφουν τα δάχτυλα όταν την παίρνουν. Γουστάρει σφαλιάρες στο κωλαράκι αλλά όχι παραπάνω βία ή αγριάδες. Πάντως σίγουρα είναι για wild sex αν κάποιος θέλει. Δέχεται δάχτυλα αδιαμαρτύρητα.
Γουστάρει πολύ να την παίρνει κανείς πίσω πόρτα και θα έλεγα ότι η αναλογία ήταν 70-75% πρωκτικό και 20-25% κολπικό κατά το ραντεβού. Εναλλαγές μουνί-κώλο συνέχεια. Άφησα και αυτή να κάνει παιχνίδι και εναλλαγές μπρος πίσω ανάλογα με το τι ήθελε. Μετά ζήτησα σε μια φάση να την παίξω από πίσω και δέχτηκε. Άνετα δέχτηκε 5 δάχτυλα πίσω αλλά μου ζήτησε να σταματήσω πριν το fisting. Πολύ ωραίες οι εκφράσεις της όταν φτιαχνόταν.
Τελείωσε και εκείνη μια φορά, έχοντας έναν inflatable butt plug ενώ την έπαιρνα από μπροστά σε ιεραποστολικό. Ο αγώνας έληξε λίγο μετά την ώρα. Τελείωμα μέσα της (στο προφυλακτικό. Το 20λεπτό που έμεινε χαλαρώσαμε, τα είπαμε λιγάκι, ντους, ντύσιμο και αναμνηστικές selfies! Μεγάλο χαμόγελο Μου πρόσφερε και σταφύλια στο τέλος. Μεγάλο χαμόγελο

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν η δεύτερη μέρα της στο Λονδίνο και την πρώτη μέρα δεν είχε ούτε ένα ραντεβού, ενώ εγώ ήμουν το πρώτο και μάλλον το μόνο για την μέρα μέχρι εκείνη την στιγμή, από ότι μου είπε απορημένη! Τι στο διάολο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Χμμμ;

Γενικά θα έλεγα ότι συνάντησα μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ ευχάριστη συμπεριφορά, ούτε ντίβα, ούτε να το παίζει ιστορία, που τα δίνει όλα στο κρεβάτι. Τα αγγλικά της καλά ώστε να υπάρχει συνεννόηση χωρίς προβλήματα. Τσιμπημένη τιμή, αλλά είναι Λονδίνο, είναι pornstar, παρέχει full service και σε κάνει να περνάς όμορφα. Καλύτερα ένα καλό πακέτο λιγότερο συχνά, παρά πεταμένα 100-150 σε φόλες δεξιά και αριστερά.
Δεν επισκέπτεται γενικά Ελλάδα οπότε δεν ξέρω πόσους θα βοηθήσει η κριτική, αλλά κάνει tour στην Ευρώπη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
580
Πόλη συνάντησης
Λονδίνο (Αγγλία)
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
537
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, 6Y44, Dirty69 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2019
Ωραίος...ωραία εμπειρία με ωραίο καυλάκι!! Προσκύνημα

Παρεμπιπτόντως...που είναι αυτό το παληκάρι ο Γιόρκι ρε παιδιά??? Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1