Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ωραία γυναίκα.
Λίγες πληροφορίες για μια υπέροχη παρουσία από την Ουκρανία.
Φωτογραφίες ακριβείς, μια γυναίκα γύρω στα 30 (είναι προσβολή τώρα αυτό;Κεφάλι σε τοίχο!).
Κορμί λεπτό με χαλαρότητα, μάλλον δεν έχει πάει ποτέ γυμναστήριο, αλλά δεν το χρειάζεται κιόλας, όλα είναι στη θέση τους χωρίς κάτι αρνητικό. Απαλό δέρμα και ένα τατού στην πίσω πλευρά της, κάτω από το σβέρκο της. Τί έγραφε; Δεν έχω ιδέα, την είχα βουτήξει από εκείνο το σημείο όταν ίππευα το άτι...Κατσικογάμης Να αναφέρω ότι έχει φακίδες στην πλάτη, αλλά μη δίνετε σημασία, το κωλαράκι της είναι πολύ καλύτερο θέαμα στο πισοκωλητό.
Προσωπάρα για τα γούστα μου με ωραίο χαμόγελο και πρησμένα τσιμπουκόχειλα, χωρίς υπερβολές όμως.Έρωτας
Ευγενέστατη, καλά αγγλικά και πολύ ζεστή και φιλική συμπεριφορά, όχι σαν κάτι τσόλια που νομίζουν ότι δικαιούνται τα φράγκα επειδή σου άνοιξαν την πόρτα, άντε και τα πόδια τους.

Στο σέρβις πολύ θερμή, όχι όμως για αγριάδες. Μου έβγαλε μια τρελή οικειότητα, λες και δεν ήταν η πρώτη φορά που πηδιόμασταν. Πίπα όχι και η πιο βαθιά αλλά εξαιρετική.
2 γύροι quality sex και στράγγισμα στο χαμογελαστό στοματάκι της. Έχω κάνει πολύ πιο τρελά πορνογαμήσια με εντυπωσιακότερες παρουσίες, αλλά λίγες φορές ευχαριστήθηκα συνουσία όσο με τη Zara. Να αναφέρω ότι δεν τρελαίνεται και πολύ για σπάτουλα, ήταν το μόνο σημείο που με έβγαλε απο τα νερά μου.

Ίσως για ορισμένους να μην είναι και η πρώτη επιλογή, πολλοί θα σκεφτούν και το 20άρικο που είναι ακριβότερο το γραφείο, κατά την άποψή μου τα αξίζει. Έστω και για αλλαγή παραστάσεων, να ξεφύγουμε ακόμα και από τα συνηθισμένα ξενοδοχεία που βρίσκονται τα σπυριάρικα των άλλων. Δεν κρατήθηκα, την είπα πάλι την κακία μουMoney MouthMoney MouthMoney Mouth, αλλά πάλι επιβεβαιώνομαι ότι με ένα μαγαζί στην πόλη προκοπή δεν γίνεται και άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Πέρασα πολύ καλά και ίσως θα έπρεπε να γράψω και πολύ καλύτερα λόγια για τη Ζάρα, αλλά δεν το έχω πλέον. Βαρέθηκα να διαβάζω εδω μέσα για αεροπλανικά γαμήσια και Tom Cruise και δεν ξέρω και γω τί άλλο. Θα αρκεστώ να πω ότι θα επιδιώξω να την ξαναδώ σίγουρα και παραπάνω από μια φορά, εννοείται με την προοπτική να συναντήσω τον ίδιο χαρακτήρα και συμπεριφορά στην κοπέλα.
Και αυτό το λέει ένας σκατόψυχος κομπλεξικός (αυτές είναι οι ελαφριές περιγραφές στο πρόσωπό μου) όπου θεωρεί ότι μετά από 1-2 ραντεβού δεν έχει να πάρει τίποτα παραπάνω από μια εργαζόμενη κοπέλα. Και αυτό νομίζω λέει αρκετά.

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
181
Likes:
23.879
Πόντοι:
33.598
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Depositos, Ramstein, JACK SPARTALOW και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2019
στηθος; οπως η φωτο; 2αραι προς 3αρι;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1