Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ενώ δεν έχει τύχει να γράψω κριτικές στο παρελθόν, επειδή έχω αρκετή πείρα και νομίζω ότι κάτι μπορώ κι εγώ να προσφέρω σε γνώμη και πληροφόρηση, στο εξής θα φροντίζω να παραθέτω τα δικά μου σχόλια για τις κοπέλες που συναντώ για πρώτη φορά ή που γνωρίζω από παλαιότερα.



Η πρώτη παρέμβαση που θέλω να κάνω αφορά τη Melissa του Avantgarde. Επειδή τη συνάντησα πολύ πρόσφατα και λίγες μέρες μετά είδα την αρνητική κριτική που ακολουθεί, αποφάσισα να αποκαταστήσω τα πράγματα όπως νομίζω ότι έχουν και όπως τα έχουν περιγράψει και οι άλλοι.



Την περασμένη Παρασκευή ήθελα τη συντροφιά μιας ωραίας κοπέλας, είχα υπόψη μου από το site τη Melissa, και συνεννοήθηκα με το Avantgarde για συνάντηση το βραδάκι, προτού φύγει από Αθήνα. Η συνεννόηση με το πρακτορείο ήταν σχετικά εύκολη. Αργούσαν λίγο να απαντήσουν στα μηνύματα, αλλά κανονίσαμε χωρίς πρόβλημα και χωρίς παρεξηγήσεις. Καλό ξενοδοχείο του κέντρου, πολύ καλό περιβάλλον. Δωμάτιο όχι υπερπολυτελές, όμως καθαρό και αξιοπρεπέστατο.



Πρέπει να πω για τις φωτογραφίες πως ίσως δημιουργούν την εντύπωση ότι η κοπέλα είναι πολύ ψηλή και ότι πιθανόν έχει πληθωρικό σωματότυπο, τύπου μοντέλου του Playboy ή κάπως έτσι. Μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι, όμως όταν τη συναντάς από κοντά το βλέπεις ότι είναι πανέμορφη, με λεπτά θηλυκά χαρακτηριστικά, υπέροχο χαμόγελο, απίθανα πράσινα μάτια - απλά χάνεσαι... - γλυκύτατη, μοσχομυριστό ξανθό μαλλί και πάρα πολύ ωραίο σώμα. Δεν υπερβάλλω, αδερφέ, (δεν ξέρω και τα γούστα σου) αλλά το σώμα της είναι τέλειο. Νεανικό και σφιχτό, όπως όλη η κατασκευή της, σε καμία περίπτωση περιττά κιλά, σωστό ύψος, θαυμάσια γραμμή, ίσως κάποιος το πει αθλητικό, αλλά παίζει άνετα να το πει και μοντελάκι. Αν την έβλεπες έξω, είχες κολλήσει και της την είχες πέσει. Εγώ τουλάχιστον, 100%. Δεν υπάρχει πάντως αμφιβολία ότι οι φωτογραφίες είναι δικές της χωρίς Photoshop και ότι έχει φυσική ομορφιά. Θυμίζει κορίτσι, αλλά είναι γυναίκα και το ξέρει. Σκέψου μια ωραία φοιτήτρια... Έτσι.



Για το στήθος της, αδερφέ, δε με νοιάζει να σε πείσω να γουστάρεις. Είναι φυσικό το στήθος της, μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά δεν έχει σημασία. Άμα θέλεις μεγάλο στήθος, το πιο μεγάλο που ξέρω, φίλε, το έχει η αγελάδα. Μια χαρά στήθος είχε η κοπέλα και σε όποιον αρέσει. Εγώ το καταχάρηκα και της είπα να μην κάνει πλαστική ποτέ, ό,τι κι αν της λένε. Αν σε νοιάζει τόσο πολύ να έχει η γυναίκα όγκο στο μπούστο, ΟΚ, πήγαινε αλλού λοιπόν. Τί να πω... Υπάρχουν και αδέρφια που γουστάρουν σιλικόνη, ενώ εγώ πάλι ούτε να ακούω τέτοια.



Για τη συμπεριφορά της, προς εμένα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τί συνέβη στον φίλο paravati αλλά εγώ από τη βραδιά που ήμουν μαζί της, νιώθω - ακόμη δηλαδή... - καταπληκτικά. Ευγενέστατη, με ενδιαφέρον, έδωσε χρόνο για μένα (δεν υπήρχε ρολόι, μέχρι και για έξοδο που κανόνιζε με μια φίλη της, το καθυστέρησε, παρ' όλο που δεν ήταν υποχρεωμένη) και μου φέρθηκε όπως δεν μου έχουν φερθεί οι γκόμενες που είχα. Ήταν η κοπέλα μου κυριολοκετικά, αδερφέ, έστω και για μια ώρα και κάτι. Δεν έχουν νόημα οι λεπτομέρειες: όλη η διαδικασία πήγε άψογα. Πριν την αρχή, με ρώτησε τί μου αρέσει και της είπα: να γίνομαι ένα με την κοπέλα μου και να το χαιρόμαστε και οι δυο. Ε, λοιπόν, αυτό ακριβώς έγινε και άξιζε απόλυτα την κάθε στιγμή.



Επειδή θα σε ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα, θα σου τα πω: καμιά κρυμμένη χρέωση, καμιά παγίδα, κανένα πρόβλημα. Πεντακάθαρη και περιποιημένη. Στοματική περιποίηση άριστα 10 - και σου μιλάω εκ πείρας - στάσεις κλασσικές αλλά απολαυστικές, διάθεση τρυφερή(δεν μου πάει το σκληρό μαζί της, της πάει να της φέρεσαι ευγενικά) ολοκλήρωση και για τους δύο παίκτες. Καθόσον η δεσποινίδα (όπως και οι περισσότερες) αποδίδει όταν έχει την κατάλληλη διάθεση.



Φεύγοντας από το δωμάτιο, έστειλα ευχαριστήριο μήνυμα στο γραφείο της και με παρακάλεσαν να γράψω μια κριτική, μιας και έμεινα ικανοποιημένος. Δεν ήθελα να γράψω, το παραδέχομαι. Με ένα περίεργο σκεπτικό, ήθελα να μην πω τίποτα, σαν να βρήκα το θησαυρό και να θέλω να τον κρύψω από τον κόσμο. Χαζό, γιατί η κοπέλα ζει από τη δουλειά και δεν είναι γκόμενά μου, αλλά έτσι την είχα δει. Μακάρι βέβαια να ήταν γκόμενά μου: παίζει σοβαρά να μη γύριζα να κοιτάξω άλλη. Δε με πιστεύεις; Εντάξει, θα το περιόριζα τουλάχιστον - αυτό, πίστεψέ το.



Κάνοντας τον τελικό απολογισμό, ένα πράγμα έχω να πω, και θα το τονίσω όσο δεν πάει άλλο: παιδιά, για μια στραβή που έγινε, μη χαλάτε τη βαθμολογία μιας από τις καλύτερες κοπέλες της δουλειάς, όπως η Melissa. Αν με άφηναν - διότι δεν με αφήνουν, και δεν καταλαβαίνω γιατί - θα της έβαζα άριστα, επειδή το αξίζει αναμφίβολα. Άσε που για το ρίξιμο της αμέσως προηγούμενης κριτικής, δώδεκα θα έπρεπε να της βάλω αντί για δέκα, για να το ισοσταθμίσω, και πάλι αδικημένη θα ήταν. Όπως εσάς δεν σας αρέσει να σας έχουν ρομποτάκια στη δουλειά την κάθε ώρα και στιγμή, σκεφτείτε ότι κι αυτές άνθρωποι είναι και όχι τρύπες. Έλεος...



Στο κάτω κάτω της γραφής, μην πάτε, ρε φίλε, στη Melissa. Άσε να πηγαίνουμε εγώ και ο vip gallivant που καταλαβαίνουμε τί αξίζει και να της γεμίζουμε το πρόγραμμα κάθε φορά που πατάει τα υπέροχα πόδια της στη δοξασμένη γη της Αττικής. (Ωρέ κερατά, 3 ώρες έκλεισες; Ζηλεύω τρελά!) Ψήνομαι να πάω απόψε να τη δω στη Σαλόνικα και να γυρίσω τρέχοντας, γιατί αύριο περιμένει τρελή δουλειά. Έλα πίσω στην Αθήνα, κούκλα μου, πού θα βρεις καλύτερα;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού