Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κριτική έρχεται ετεροχρονισμένα, καθώς η συνάντηση έγινε πριν καιρό. Την είχα σταμπάρει, αλλά έφτασα στην τελευταία μέρα της περιοδείας της να την επισκεφτώ και παραλίγο να μην τα κατάφερνα, καθώς κάτι απρόοπτο μου συνέβη και να μην έκλεινα το ραντεβού. Εν τέλει πρόλαβα, αλλά με την ψυχή στο στόμα κι αυτό έπαιξε το ρόλο του, καθώς ήμουν κουρασμένος λόγω του ότι είχα δύσκολη μέρα και δεν το απόλαυσα όπως θα ήθελα. Η συνεννόηση πολύ εύκολη, φτάνω στο δωμάτιο, ανοίγει η πόρτα και με υποδέχεται αυτό το απίστευτο πλάσμα, φορώντας μαύρα εσώρουχα, καλτσοδέτες και ψηλοτάκουνες γόβες. Μπαίνω μέσα, συστηνόμαστε και δίνουμε ένα φιλί στο στόμα.
Τρομερό κορμί, φοβερή πίσω κίνηση, φάτσα όχι κάτι το εντυπωσιακό, αλλά ωραία μάτια. Μου ζητά τα λεφτά στην αρχή του ραντεβού, που ήταν το μόνο μείον (έλεος πια με αυτήν την κακή συνήθεια), αλλά στο τέλος που το έθιξα το ζήτημα μου είπε ότι αυτή είναι η εντολή του ατζέντη της και τέτοιες μπούρδες. Πάω προς το μπάνιο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και με σταματά έξω από την πόρτα το μπάνιου κι αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Φιλά με απίστευτο πάθος, βάζει και γλώσσα. Άρχισα κι εγώ να χουφτώνω, οπότε γρήγορα, γρήγορα άναψα.
Βγαίνω από το μπάνιο με περίμενε στο κρεβάτι κι αρχίζουμε τα προκαταρκτικά. Πίπα φοβερή, βαθιά, με πολύ περιποίηση και στις μπάλες. Έφτασα πολύ κοντά στο τέλος και της είπα ώρα για σεξ. Βέβαια δεν πέρασε κατευθείαν στο σεξ, καθώς ήρθε από πάνω μου κι άρχισε να τρίβει το σώμα της στο δικό μου για 1-2 λεπτά. Πέρασμα προφυλακτικού ανέβηκε από πάνω, το οποίο δε φάνηκε να είναι το δυνατό της σημείο. Δε δοκιμάσαμε άλλη στάση καθώς το τέλος ήρθε σχετικά νωρίς. Πάμε στο μπάνιο για το σχετικό ντουζάκι, επιστροφή στο κρεβάτι, αλλά και πάλι όρμησε κατευθείαν. Της είπα ότι πρέπει να πάρω μια ανάσα, οπότε περιορίστηκε σε χάδια. Μετά από λίγο αρχίσαμε πάλι γλωσσόφιλα, αλλά είχε τόσο πολύ ενέργεια, που εγώ λόγω και της δύσκολης μέρας, είχα αρχίσει να τα φτύνω. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της και την εναλλαγή στάσεων στο σεξ (απίστευτο το στήσιμο στα τέσσερα), σήκωσα λευκή σημαία, καθώς δεν άντεξα άλλο. Στο χρόνο που απέμεινε social, μιλά πολύ καλά Αγγλικά, είπε ότι είναι από την Πολωνία και μένει στο Ισραήλ κι ότι άρχισαν να την κουράζουν τα πολλά ταξίδια. Δήλωσε 24 χρονών, ίσως να κλέβει κάτι.
Σε γενικές γραμμές φοβερό πλάσμα, με ενέργεια, ξέρει πως να φτιάξει τον άλλο και θέλω πολύ να την ξανασυναντήσω γιατί λόγω κούρασης δεν ευχαριστήθηκα το ραντεβού όπως θα ήθελα. Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα παραπάνω στην εμφάνιση του σώματος, στη διάθεση στο σεξ/.συμμετοχή

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
1.201
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, xristos2010, ΦΑΚΙΡΗΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού