Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έπρεπε να βρεθεί μία λύση εκείνες τις ζεστές μέρες του Αυγούστου και αποφάσισα να δοκιμάσω την Mela η οποία είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα πρίν λίγους μήνες και οι συναγωνιστές μας είχαν γράψει καλά σχόλια για αυτή.



Στις φωτογραφίες με φόβιζε λίγο το στύλ του προσώπου της αλλά τελικά δεν είναι τόσο άγριο όσο παρουσιάζεται. Το σώμα όμως είναι ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ειδικά το στήθος της είναι καταπληκτικό. Το χαιδευα, το ζούλαγα, το έγλυφα και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ (κάτι σαν παγωτό). Έχει βέβαια ένα μικρό σημάδι στο ένα βυζί κάτι σαν τρύπα που με χάλασε αλλά εκανα ότι δεν το έβλεπα, γιατί όλη η υπόλοιπη αίσθηση ήταν πολύ καλή.



Ναι η πίπα είναι πολύ καλή, αν και δεν είναι πολύ εύκολο, αυτή η κοπέλα παραλίγο να με κάνει να χύσω αλλά την σταμάτησα. Το άθλημα αυτό το ξέρει πολύ καλά.



Στο μαμησι τώρα ξέρει να χειρίζεται την κατάσταση πολύ επαγγελματικά, το δουλεύει πολύ καλά και δεν προλαβαίνεις να την ξεσκίσεις διότι είναι σχετικά στενή (εντυπωσιακό για πορνοσταρ, εκτός αν ράβεται συνέχεια) και σχετικά γρήγορα φτάνεις στο αποκορύφωμα.



Ναι μπορεί και να την ξαναέβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού