Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν Βούλγαρος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως επιθετικός. Υπήρξε αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας από το 2006 έως το 2010 και είναι ο κορυφαίος σκόρερ της όλων των εποχών. Έχει βραβευτεί επτά φορές ως Βούλγαρος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, περισσότερες κι απ' τον θρυλικό Χρίστο Στόιτσκοφ. Μετά από μια λαμπρή καριέρα σε Γερμανία (Μπ. Λεβερκούζεν), Αγγλία (Τότεναμ και Μ. Γιουνάϊτεντ) και Γαλλία (Μονακό), στις 3/9/2015, ο Μπερμπάτωφ μετεγγράφη στον ΠΑΟΚ. Στην παρουσίασή του στο γήπεδο, κατά την ανωτέρω ημερομηνία, 10.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ (ανάμεσα στους οποίους και ο γράφων), παραληρούσαν στις εξέδρες τις Τούμπας, ζητώντας από τον Βούλγαρο άσο το πρωτάθλημα. Κανείς βέβαια δεν έδινε σημασία στις ψυχραιμότερες φωνές, που έλεγαν ότι ο παίκτης ήταν τότε, ήδη, 35 ετών (γεννημένος τον Ιανουάριο του 1981), είχε συχνούς τραυματισμούς, δεν είχε κάνει και καμιά σπουδαία σεζόν με την προηγούμενη ομάδα του (Μονακό) η οποία τον είχε αφήσει ελεύθερο, και είχε έρθει στην Ελλάδα για να κολλήσει τα τελευταία (ποδοσφαιρικά) του ένσημα. Αποτέλεσμα; Ο Μπερμπάτωφ έπαιξε εκείνη την χρονιά σε 17 , όλους κι όλους , αγώνες (στους περισσότερους ως αλλαγή), έβαλε 4 γκολ (τα 2 με πέναλτι), αποτέλεσε παγκόσμια πρωτοτυπία παίκτη που έπαθε θλάση, εκτελώντας πέναλτι, και προκάλεσε την χλεύη των αντιπάλων οπαδών , που τον αποκαλούσαν, ειρωνικά, Περπάτωφ (και καθόλου άδικα…)
Αυτός ο παραλληλισμός μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα στο γνωστό σάϊτ την αγγελία της Έμιλυ. Η συνάντηση μαζί της , βέβαια, ήταν σε προηγούμενη τουρνέ που είχε κάνει από τα μέρη μας, και ήταν το μνημόσυνο του μακαρίτη. Εξηγούμαι :
1.ΗΛΙΚΙΑ : Την κοπέλα την γνωρίζω εδώ και (πολλά) χρόνια. Πρώτη φορά που την είχα συναντήσει ήταν το 2009 ή 2010, και τότε ήταν ήδη στην 2η νεότητά της, κοινώς 35 αρα πατημένη. Άρα αυτό που λέει στην αγγελία , ότι είναι 29 ετών, απλά ξεχάστε το. Την τζούρα από εμμηνόπαυση την έχει πάρει προ πολλού – 45αρα δηλαδή, κι αν δεν είναι τα κοντοζυγώνει.
2. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Οι φωτογραφίες στην αγγελία της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ. Μην περιμένετε να δείτε λοιπόν την κοπέλα των φώτο. Είναι μια κοπέλα που της μοιάζει (πριν 10-15 χρόνια), αλλά όχι αυτή. Ούτε οι φώτο που έχει εδώ είναι, πλέον, αντιπροσωπευτικές, καθώς πρέπει να έχουν , τουλάχιστον, μια δεκαετία που τραβήχτηκαν. Γαλάζια μάτια δεν έχει (ας είναι καλά οι έγχρωμοι φακοί επαφής). Έχει πάρει κάποια κιλά, χωρίς φυσικά να είναι χοντρή, δεν την λες όμως και γαζέλα. Στήθος 3αρι (ενισχυμένο), αλλά ακόμη κι έτσι έχει πάρει την κατιούσα, όπως και ο κώλος της. Ύψος 1.67-1.68, χείλια - ροφός (από τις πρώτες διδάξασες), λεία επιδερμίδα και πολύ προσεγμένα άκρα. Βλέμμα παιχνιδιάρικο που υπόσχεται πολλά.
3. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Το δυνατό της χαρτί. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι , άλλωστε, έχει μάθει πολλά. Νιώθεις άνετα μαζί της, μιλάει πάρα πολύ καλά Αγγλικά, και μπορεί να συζητήσει για μια πλειάδα θεμάτων. Επικοινωνιακή και χαμογελαστή, γνωρίζει πώς να σε χαλαρώσει.
4. ΣΕΞ : Το PSE ξεχάστε το. Πορνοστάρ χωρίς anal, απλά δεν υπάρχει. Η πίπα της είναι πολύ καλή και ξέρει να δουλεύει πολύ καλά την γλώσσα. CIM δεν παίζει, γιατί πολύ απλά μόλις καταλαβαίνει ότι είσαι έτοιμος να τελειώσεις, το βγάζει και σε τελειώνει με το χέρι. Ομοίως ξεχάστε και το τελείωμα στο πρόσωπο… Δέχεται ευχαρίστως το γλείψιμο, εκτιμώ ότι όντως τελειώνει κιόλας, δάχτυλα δέχεται (μόνο μπροστά). Φιλιά δίνει απλόχερα, και μάλιστα βαθιά, και ξέρει να δουλεύει καλά την γλώσσα. Πολύ καλή σε όποια στάση θελήσεις, και με σωστή δόση κραυγών. Δυστυχώς όμως τα χρόνια που περάσαν και τα χιλιάδες χιλιόμετρα που έγραψε, πιθανότατα, την έχουν κουράσει, σε σημείο πλέον, να μην βγάζει την πουτανιά που είχε παλιότερα.
Συμπερασματικά , λοιπόν, η Έμιλυ είναι μια (μεγαλο)γυναίκα, που, δική μου εκτίμηση είναι πως, υπάρχει ακόμη στο κουρμπέτι για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. Ναι μεν έχει πείρα, αλλά πλέον της λείπει η φρεσκάδα. Είναι μια τίμια επιλογή; Κατά την γνώμη μου όχι. Για αυτά που κάνει (ή δεν κάνει – ανάλογα πως το βλέπει κανείς), τα χρήματα που ζητά είναι πολλά. 250 ευρώ για 1 ώρα, χωρίς anal, cof και χωρίς (στην ουσία) cim, είναι υπερβολικό ποσό. Όπως κι ο Μπερμπάτωφ δηλαδή (για να θυμηθώ την αρχή της κριτικής), που ενώ είχε πείρα και ήξερε ποια θέση να πάρει στην περιοχή, αλλά για να κάνει σπριντ και να ξεπεράσει τα αντίπαλα μπακ, έπρεπε αυτοί να είναι (τουλάχιστον) κουτσοί… Γιατί πήγα λοιπόν; Για τον ίδιο λόγο που πήγα και στην υποδοχή του Βούλγαρου. Επ ουδενί δεν πίστευα ότι με αυτόν μπροστάρη θα πάρουμε τίτλο, αλλά μέσα μου έλεγα ότι ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί, για να χω να λέω ιστορίες στους γιούς μου…
Η Χάρις του Κυρίου μεθ υμών
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Η συνάντηση (αν και το έγραψα πιο πάνω) έγινε πριν από πολύ καιρό. Γράφω τώρα όμως γιατί είδα ότι η μαντάμ ξανάρθε στα μέρη μας, και τουράρει στην Κρήτη. Όσοι σύντεκνοι σκοπεύετε να την επισκεφθείτε, διαβάστε την κριτική με μεγάλη προσοχή και μετά αποφασίστε.
ΥΓ2. Ιταλίδα δεν είναι με την καμία. Πολωνέζα είναι, και απορώ γιατί το κρύβει. Φυσικά, όπως έχω κατ’ επανάληψη τονίσει, η καταγωγή της εκάστοτε κοπέλας με αφήνει παγερά αδιάφορο, γιατί εκεί πάμε για να γαμήσουμε, και όχι για εξωτερική πολιτική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, geroksouras, olddog και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2018
Συμφωνώ απόλυτα, αν και ένα ψιλοCIM δεν μου το είχε αρνηθεί. Πατρονάρει επίσης και την Eva VIP, επίσης Πολωνέζα, που είναι χειρότερη εμφανισιακά, αλλά τουλάχιστον προσφέρει anal. Έχει επίσης την κακή συνήθεια, με το που βγαίνει στην πιάτσα να σε πλακώνει στα μηνύματα, που είναι από ενοχλητικό έως επικίνδυνο.

Σπουδαία η ανάλυση σου Καπέλο
19 Αυγούστου, 2018
Την θυμάμαι, που ερχόταν προ κρίσης και μάλιστα ήταν και κολλητές με την Καρολίνα τη Πολωνέζα.
Την είχα πάρει κανα δυο φορές και μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετική αν και ακριβή. 2008/2009 ήταν στα 30+
Δεν περίμενα να εργάζεται ακόμα. Αυτό με τα sms το είχε απο τότε, αλλά το τηλέφωνο ήταν μόνο για τέτοιες δουλειές.
Ωραία η σύνδεση με τον Βούλγαρο ΚαπέλοΚαπέλο
20 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ Nick1000
Σας ευχαριστώ πολύ , αγαπητέ. Τα εύσημα , όταν προέρχονται από ένα εξέχων μέλος όπως εσείς, αποτελούν τίτλο τιμής!!!
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
20 Αυγούστου, 2018
Σύμφωνο απόλυτα ! Δίκαιη κριτικη . Πριν από δέκα χρόνια με είχε ρωτήσει αν είναι οπως στις φωτογραφίες όταν μου άνοιξε την πόρτα . Ακόμα λυπάμαι εκείνο το 300αρι που άφησα .
Αλλα θυμάμαι εκείνο το χορευτικό στριπτηζ που έκανε κ κλαιω από τα γέλια !!!
Που είμαι λεω ρε στα Μπολσόι ??? Κεφάλι σε τοίχο!
20 Αυγούστου, 2018
Ἀπὸ ὅλες τὶς μεγάλες ὁμάδες πέρασαν παῖκτες οἱ ὁποῖοι ἤρθαν εἴτε γιὰ τὰ τελευταῖα ἔνσημα (βλ. Μπερμπάτοφ) εἶτε διότι ἀποδείχθηκαν τουρίστες ἤ «κριάρια». Θυμίζω πάλι στὸν ΠΑΟΚ τὸν ὑποτιθέμενο δεινό killer Σάντορ Τόργκελε (πέτυχε ἕνα γκόλ σὲ 35 ἀγῶνες). Ἐπειδή ὁ τελευταῖος ἤρθε ἀπὸ τὸν πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΟ (τὴν ὁμάδα μου), θυμίζω ἐδῶ τὴν πιὸ άποτυχυμένη μεταγραφή στὴν ἱστορία τοῦ ἑλληνικοῦ ποδοσφαίρου: τὸν βραζιλιάνο Φλάβιο Κονσεϊσάο [τὸ 2005, κόστος 2,1 ἑκατ. € /1 γκόλ σὲ 14 μάτς], ὁ ὁποίος ὑπῆρξε πρωταθλητής Εὐρώπης μὲ τὴν Ῥεἀλ τὸ 2002 καὶ διεθνής μὲ τὴ Σελεσάο. Πολὺς θόρυβος ἐκεῖνο τὸ καλοκαίρι. Δὲν ξεχνῶ κατόπιν τοὺς ἐπίσης κατόχους Champions League Ἰγκόρ Μπίσκαν (2005 μὲ Λίβερπουλ) καὶ Νορντίν Βόουτερ (1995 μὲ Ἄγιαξ)... Στὸν Ὀλυμπιακό ἀναφέρω ὠς πασίγνωστους ἀποτυχυμένους τὸν μακαρίτη Ῥασίντ Γιεκινί (1994-95) καὶ Λάρα Γκαρσία Ντάνι (2005-06).

Ὅσον ἀφορᾶ τὴν Ἔμιλυ, μπορούσατε νὰ φύγετε. Δὲν ξέρω ἄν περισσεύουν τὰ 250€, ἀλλὰ ἱστορίες γιὰ τὴν ἴδια κάλλιστα θὰ διηγεῖσθε. Ἀρκεῖ τὸ ὁρώμενον. Βέβαια ὁρθα πράξατε καὶ ἀναρτήσατε κριτική πρὸς ἐνημέρωση ἀδαῶν καὶ ἀπείρων συναδέλφων.

Ἔχω διαμορφώσει ἄποψη γιὰ ταὴν ὑποτιθέμενη καταγωγή καθεμιᾶς. Τὴν τονίζουν γιὰ νὰ εἶναι πιό θελκτική καὶ εὔηχη. Ἐδῶ διότι οἱ ὄμορφες Ἰταλίδες θὰ εἶναι χάρμα ὀφθαλμῶν.
Καπέλο
20 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ Mad Max & Feragamo : Καπέλο
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6