Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Τι να πω για αυτό το πράμα!! Απο που να το πιασω και απο που να το αφήσω. Η κοπέλα είναι στα πρόθυρα να της περάσουν την άσπρη πουκαμίσα που δένουν τα χέρια πίσω. Μόλις έφτασα με υποδέχτηκε καλά με μια μαύρη ρόμπα, όμορφα εσώρουχα και γόβες. πραγματικά ήταν μια κούκλα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα πάθαινα. Της δίνω το δωράκι που είχαμε προαποφασίσει και περνάω για μπάνιο. Βγαίνω και η συμπεριφορά της άλλαξε άρδην. Αρχισε να μου λέει κάτι για το ξενοδοχείο που δεν της αρέσει, κάτι για τους πελάτες που της κάνουν την ζωη μαύρη κάτι οτι είναι κλεισμένη όλη μέρα μέσα και δεν βγαίνει να δει λίγο κόσμο, και κάτι άλλα που εμένα δεν με αφορούσαν εκείνη τη στιγμή. Όταν ξεκινήσαμε το χαμούρεμα άρχισε τις φουμάδες. Μη όχι εκείνο, μη το άλλο δεν θέλω να μου γλυφεις εκεί, μη βάζεις δάκτυλο μη τρίβεις μη κουνιέσαι μη πετάς μην αναπνές μη μη μη . Αρχίζει μια άθλια πίπα σε καβλωμένο πούτσο που τον έκανε να πέσει. Με κοίταζε συνεχώς περίεργα έτοιμη να με βρίσει. Ήταν εμφανές οτι θα ξεσπούσε πάνω μου. και τότε άρχισε, αφου δεν σου αρέσω γιατί ήρθες, και την προηγούμενη φορά δεν σου άρεσα, και δεν παίρνεις τα πράγματα σοβαρά κλπ κλπ. ολα αυτα στα αγγλικά τα οποία τα μιλάει καλά και σε ρυθμό πολυβόλου που δυσκολευόμουνα να ακολουθήσω. τέλος πάντων, της στέλνουν μήνυμα στο κινητό οτι η ώρα τελείωσε. μέτρησε ο νταβάς 30 λεπτά με το ρολόι με το μπάνιο μέσα. Τότε σηκώνομαι να ντύνομαι χωρίς να ξεπλυθώ και πάω και φεύγω. Η κοπέλα είναι τρελή για δέσιμο. Μάλλον την έχουν τρελλάνει. Τι να της κάνω όμως? Δεν φταίω για ότι της συμβαίνει. Πρόβλημά της. Από μένα Χ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχολήθω μαζί της. Αν δεν μπορεί ας πιάσει δουλεία σε καμιά τράπεζα. Εχουν έλλειψη από διευθυντές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2018
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
90
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
prokopis_proikismenos
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
2.080
Πόντοι:
3.187
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mad_max, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2018
Φίλε συμφωνω. Άθλια η συμπεριφορα της. Νομιζει οτι καποια ειναι αλλα πισω εχει η αχλάδα την ουρά. Προσκύνημα
12 Αυγούστου, 2018
Δεδομένη η ξενέρα από αυτό που πέρασες, αλλά μήπως την αδικείς στην εμφάνιση; Είναι και η δεύτερη φορά που τη βλέπεις αν κατάλαβα καλά, οπότε δεν στέκει η βαθμολογία που έβαλες.
(Updated: 12 Αυγούστου, 2018) 12 Αυγούστου, 2018
Της έβαλα 6. Δηλαδή πόσο να βάλω σε μια κοντή σαρανταρα; δηλαδή στις δίμετρες κορμάρες με το αγγελικό πρόσωπο πόσο πρέπει να βαλω;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3