Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Για την Lara πηγαινα αλλα ηταν fully booked. (Γραφτε ρε παιδια κανα review να ξερουμε, κοντευει μηνα σερι...) Ομως το γραφειο μου προτεινε την Rozy στα ιδια χρηματα (!!!). Πολυ καλη κινηση που με κερδισε. Ειδα και τις καλες κριτικες οποτε δεν διστασα καθολου, ισα-ισα δεν θα ειχα και ρισκο. Στο θεμα μας:



Η Rozy ειναι το καλυτερο CT απο αποψη συμπεριφορας που εχω δει ως τωρα. Η λεπτομερεια κανει τη διαφορα: Απο το να μου παρει το μπουφαν και να το κρεμασει εκεινη, απο το χαμογελο και την εμφυτη ευγενεια που εκπεμπει, απο το οτι ενω εβγαλα αμεσως τα χρηματα μου ειπε, "δεν πειραζει, στο τελος", απο το οτι ηθελε να με κανει μπανιο εκεινη (πεντακαθαρη και ευωδιαστη), και last but not least, οι τρυφερες αγκαλιτσες που μου εκανε. Πραγματικα ενα γλυκυτατο κοριτσι. Αντι ομως να τα εχει με κανενα συμφοιτητη της στην οδοντιατρικη της Μοσχας, ειναι εδω μαζι μας. Το αντικειμενο των σπουδων της ειναι και το "ατου" της: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ στοματικο, χωρις χερια, αργο, βαθυ, επιμονο, απολαυστικο. Πια Viktoria...Υπεροχος λοιπον ο 1ος γυρος, ο καλυτερος μου μεχρι τωρα με CT, με το αναμενομενο τελος ;)

-Και γιατι την λες ρε φιλε "κρουασανακι"; Αυτη ειναι ολα τα γλυκα ταψιου μαζι οπως μας την περιγραφεις.

Ε, υπαρχει ενα (για μενα) μεγαλο μειον: Απο το λαιμο και κατω ειναι αδιαφορη. Δεν εχει τιποτα να σε τραβηξει, ειδικα αμα προτιμας τα V6-V8 μοτερ, οπως εγω.

Οποτε για μενα ηταν σαν να εφαγα ενα κρουασαν. Γλυκαθηκα μεν, αλλα..."αυτο ειναι μονο";

Παρολα αυτα ειναι ενα δροσερο 20αχρονο κοριτσακι (λολιτοειδες) το οποιo δυσκολα θα απογοητευσει. Αμα την πετυχετε και σε "προσφορα", ακομα καλυτερα. Πραγματικα κριμα που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σωματικα. Αν την βλεπατε παντως σε μια παρεα και ψαχνατε για σχεση, χαλαρα θα της την πεφτατε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 19, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
228
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού