Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δανείζομαι το τίτλο από τον raboo και πάμε!



Την Claudia/Alex την έχω δει πολλές φορές αλλά ποτέ δεν έχω γράψει κριτική εδώ (μπορείτε όμως να δείτε στο escortguide παλιά μου κριτική). Θεωρώντας λοιπόν λίγο αδικη τη κριτική του συνάδελφου από κάτω ας ξεκαθαρίσω λίγο τα συν και πλην.



Η εμπειρία μου από τις σλοβάκες γενικά είναι ότι GFE δεν παίζει. Αντίθετα αν ξέρεις τι ζητάς μπορούν να σου βγάλουν και γούστα που δεν αναφέρονται στις υπηρεσίες τους Χαμόγελο



Κάτι τέτοιο είναι και η Claudia. Οι υπηρεσίες είναι σχεδόν πλήρεις (anal ούτε και σε μένα έδωσε, μαλιστα μου είπε γελώντας ότι παλιότερα δεν είχε κανένα πρόβλημα - μέχρι και βοιδόπουτσα έπαιρνε από πίσω - όμως εδώ και λίγο καιρό δεν μπορεί) όμως δεν πρόκειται να ξεχασεις σε καμία στιγμή ότι το ραντεβού είναι επαγγελματικό, ούτε αγκαλίτσες ούτε φιλάκια ούτε γούτσου γούτσου παίζουν.



Γενικά όμως είναι εργάτρια. Πίπα με τις ώρες, δονητές και γλυφομούνια με τη φίλη της (πολύ ωραίο lesbian show) και αντέχει το σφυροκόπημα. Πρωτοβουλίες μέτριες, όμως αν είσαι τύπος που ξεκαθαρίζει τι θέλει ή αν δεν σε χαλαει να μιλάς και να καθοδηγείς την ώρα της μάχης αυτό δν σε ενοχλεί. Προφανώς δεν είναι τοπ (ούτε καν πλησιάζει!), αλλά αν σκεφτείς ότι η τιμή είναι πολυ΄χαμηλή για CT δεν τα κλαις.



Το πρόσωπο εμένα μου αρέσει, ντυμένη με μαύρο μίνι φόρεμα είναι και πολύ σέξυ, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει μέση πράγμα που χαλάει την εικόνα του σώματος. Αλλά όσοι θυμούνται τις φωτός στο swedish harmony αυτή η ατέλεια φαινόταν, όπως φαίνοταν και το μικρό και περίεργο σε σχήμα στήθος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
2
Πόντοι:
3.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού