Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γιατί πουτανοκράχ?

Διότι η οικονομική κρίση εμφανώς πλέον επηρεάζει και τον χώρο των ct. Διότι δεύτερη ήδη μέρα στην Αθήνα η Olesya και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Πριν απ' αυτήν είχα προσπαθήσει να κλείσω γνωστή και εξαιρετική ct (που ήδη μείωσε την ώρα της κατά 50 ευρώ) αλλά άργησαν να μου απαντήσουν και επιπλέον (άκουσον-άκουσον) μου ζήτησαν - όταν απάντησαν - να αργήσω, αν μπορούσα. Είχα όμως σιχτιρίσει (γιατί σαν πελάτες έχουμε πάντα δίκιο κι απαίτηση τα ευρώ που τους δίνουμε να τα τιμάνε και να μην μας γράφουν) και τους είπα ότι αφού δεν μου απάντησαν αμέσως είχα ήδη κλείσει με πιό σβέλτο πρακτορείο - έτσι ακριβώς τους τάψαλα - και κατόπιν μούστειλαν διάφορα SMS για να με μεταπείσουν και μάλιστα εαν ήθελα μου είπαν ότι θα μπορούσα και άμεσα να μπουκάρω.

Μάλιστα κύριοι, αν κρατάμε χαρακτήρα (μαζί με το γεμάτο πορτοφόλι φυσικά) θα μας κάνουν τεμενάδες. Μην είσαστε ραγιάδες, μην σκορπάτε άδικα τα ευρώ σας (άκουσα π.χ. για πελάτη που άφησε εξτρά 1.000 ευρώ, ο Ωνάσης!!!). Έτσι τους κακομάθαμε και μας μεταχειρίστηκαν σαν χαχόλους. Αλλά ουδέν κακόν (η οικονομική κρίση) αμιγές καλού (το ότι σφίξανε οι κώλοι).

Το ρώσικο πρακτορείο καλό και σβέλτο. Η Ουγγαρέζα (εκ Βουδαπέστης) κοπέλα με ίδιο σώμα, εντελώς άλλη φάτσα από τις φωτογραφίες.

Ξενοδοχείο μέτριο Βερανζέρου και Πατησίων γωνία (κωλοπεριοχή).

Όπως είπα άλλο πρόσωπο πλην όμως όμορφο και γλυκό, χαμογελαστό και κοριτσίστικο. Κατάξανθη με ανοιχτά γαλάζια μάτια και πιτσιρίκα, 21 ετών.

Σώμα και βυζί όπως στις φωτογραφίες, εξαιρετικά αδύνατο αλλά καλό σώμα με μέτριο σε μέγεθος και σφιχτό-στητό και με ωραία ρώγα βυζί. Λευκότατο δέρμα με πολλές όμως ελιές.

Ευγενική με μέτρια γνώση αγγλικών και καλλιεργημένη.

Στο στοματικό (ακάποτο) μέτρια και ρηχή.

Στα υπόλοιπα (κώλο δεν δίνει) αρκετά καλή με διάθεση και τέσσερις (αληθινούς ή προσποιητούς δεν με ενδιαφέρει) οργασμούς (είχε βέβαια και κάτι μέρες να δεί άντρα).

Συνολικά συμπαθητική και άνω του μετρίου περίπτωση μα σίγουρα καλύτερη από πολλές άλλες που τις χρυσώσαμε εδώ μέσα με εννιάρια και δεκάρια (χωρίς να το αξίζουν).



Υ.Γ.: Μετά την συνάντησή μου με την αξεπέραστη ZAFIRA είχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω κριτική.

Επειδή όμως διαβάζω τις τελευταίες ημέρες σχόλια για άποχώρηση των παλαιότερων μελών και παρατήρησα μάλιστα ότι κάποια αναζητούν τον ΒΑΒΥ. Για τον λόγο αυτό έγραψα και την κριτική αυτή, κυρίως για να διαβάσετε το υστερόγραφό μου αυτό και να σας εκφράσω την άποψή μου ότι ο λόγος που τα παλαιά μέλη με τις συχνές, αναλυτικές και αξιόπιστες (πάντα βέβαια με το υποκειμενικό τους ψεγάδι) κριτικές αποχωρούν είναι γιατί μπαΐλντισαν να γράφουν χωρίς ανταπόκριση. Ανταπόκριση θα ήταν π.χ. αν ένας από τους είκοσι και πλέον πελάτες της κακοχυμένης TIA CARRERA (έλεος!μας ξανάρχεται δριμύτερη) που προηγήθηκαν του ΒΑΒΥ είχε προειδοποιήσει (με ένα απλό κειμενάκι βρε αδερφέ) για το τι χλαπάτσα επρόκειτο και δεν θα άφηνε τα κορόϊδα να την πατήσουν και τον ΒΑΒΥ να πει τον δεσπότη Παναγιώτη με την πεσκανδρίτσα που αντίκρυσε ξαφνικά. Ανταπόκριση θα ήταν επίσης να μην έγραφαν κριτικές με δεκάρια για επιεικώς απαράδεκτες γκόμενες κάποιοι διακατεχόμενοι πιθανόν και από το σύνδρομο της κολοβής αλεπούς.

Εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) τα μέλη που καθημερινά αντλούσαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα έγκυρες πληροφορίες από τους λίγους παλιούς κασκαντέρ της πουτανότσαρκας.

Ως επί το πλείστον ωφελήθηκαν πλην όμως όφειλαν και αυτοί να συνεισφέρουν (που και που έστω) σε αυτό που αποτελεί τον στόχο του site: αλληλοκάλυψη, αλληλοενημέρωση με ειλικρίνεια, αλληλοπροειδοποίηση, ένας για όλους και όλοι για έναν κι όχι λίγοι για όλους κι όλοι οι άλλοι να τους έχουν χεσμένους. Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι κούρασε τους λίγους κι αποσύρονται. Νοιώθουν κορόϊδα κι ότι ο κόπος τους δεν πιάνει τόπο.

Ελπίζω όσοι διαβάσουν και ευαισθητοποιηθούν από το κείμενο αυτό να αντικαταστήσουν επάξια τα παλαιά μέλη και ποιός ξέρει αν πιάσει τόπο τούτο το υστερόγραφο να τους ξαναδιαβάσομε τους παλιούς.





Μετά τιμής και λύπης



VARNALIS

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
279
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού