Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συναντηση εντός της εορταστικής περιόδου σε επαρχιακή πόλη που δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές του συστήματος.

Κάτι οι ελάχιστες έως μηδενικές επιλογές που υπάρχουν στην επαρχία, κάτι οι φωτογραφίες που με προδιεθεταν ότι πρόκειται για κάτι κοντά στα γούστα μου, κάτι ότι είχαν περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία επί χρημασι συνεύρεση με έκαναν να κανονίσω την εν λόγω συνάντηση.

Εύκολη συνεννόηση και ραντεβού σε 5αστερο ξενοδοχείο της πόλης. Η Μαρία με υποδέχθηκε έξω (!!!) από το δωμάτιο, στον διάδρομο του ορόφου της και αφού με παρέλαβε μπήκαμε μαζι στο δωμάτιο της.

ΕΜΦΆΝΙΣΗ
Η Μαρία έχει πανέμορφο πρόσωπο με καταπληκτικά ματιά. Νομίζω ότι είναι αρκετά ομορφότερη από τις φωτογραφίες.
Όσον αφορά το σώμα πρόκειται για μια ψηλή κοπέλα γύρω στα 30 με ζουμερό σώμα. Γούστα βέβαια είναι αυτά, και ότι αρέσει στον έναν μπορεί στον άλλο να είναι εντελώς απωθητικό αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τη χαρακτήριζα παχιά ή χοντρή όπως ο προηγούμενος συναγωνιστής. Προσωπικά η θέα του σώματος της ήταν πολύ καβλωτικη για μένα. Στα αρνητικά θα έβαζα το μετρίου μεγεθους (αλλά μικρό για το σώμα της) βυζι, το οποίο επίσης δεν ήταν και τόσο όμορφο, πράγμα απόγοητευτικό καθώς τυγχάνω και βυζολαγνος. Επίσης κάποιες μικρό ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς, οι οποίες βέβαια δεν είναι τόσο σημαντικές ώστε να μειώσουν την πολύ θετική εντύπωση για το υπόλοιπο σώμα.


ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ -ΑΓΏΝΑΣ
Κατά τη γνώμη μου η Μαρία, είτε αρέσει σε κάποιον είτε όχι, πρόκειται περί καθαρού escort.Καμιά σχέση με κοπελίτσες που δε ξέρουν να συμπεριφερθουν, να ντυθουν, να μιλήσουν, να σε κάνουν να νιώσεις καλά.
Με υποδεχθηκε λοιπον με ντύσιμο εντυπωσιακό που περιλάμβανε ψηλοτάκουνα, μαύρα εσώρουχα, μαύρες ζαρτιέρες, μαύρο κορμάκι, μαύρο δαντελενιο baby doll.
Φιλάει ικανοποιητικα με γλώσσα, την οποία βγάζει ολόκληρη έξω από το στόμα της για να την περιποίηθεις.
Ξεκίνημα με αισθησιακό στριπτίζ, και μένοντας μόνο με τις δαντελενιες καλτσες, μου αφήνει το πεντακάθαρο μουνακι της προς γλύψιμο. Αφού χόρτασα γλύψιμο της δίνω και γω τον πουτσο μου στο στόμα της. Αρκετά ικανοποιητικη πιπα, πέρασμα προφυλακτικου και τελείωμα εντός του και εντός του κόλπου σε ιεραποστολικη στάση.

Στο ημίχρονο πάρα πολύ καλό social καθώς η κοπέλα μιλάει τέλεια αγγλικά το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια χαλαρωτικου μασάζ, το οποίο έγινε με δική της πρωτοβουλία. Να τονίσω επίσης ότι όσο εγώ έκανα ντουζάκι στο ημίχρονο, αυτή φόρεσε ένα δεύτερο σετ με κόκκινο αυτή τη φορά baby doll,πράγμα που μου άρεσε πολύ αφού είμαι λάτρης των ωραίων εσωρούχων,

Δεύτερος γύρος με 69, με επίσης αρκετά καλή πιπα,προφυλακτικό και δεύτερη εκτόνωση σε doggy style θαυμαζοντας την πανέμορφη κωλαρα της και την ατελείωτη πλάτη της.

Και μόνο το γεγονός ότι το δεύτερο μπαλάκι ήρθε εντός 45 λεπτών από την έναρξη, η συνάντηση για μένα κρίνεται επιτυχημένη. Σπάνια έρχομαι τόσο εύκολα και γρήγορα ξανά σε στύση και εκσπερματωση.

Συνοψιζοντας πρόκειται περί μιας εμφάνισιμης νταρντανας, προσχαρης με διάθεση να σε ικανοποιήσει (δε ζήτησα βέβαια να σημειωσω εδώ κάτι εξτριμ).
Στα αρνητικά πέρα απο αυτα που ανεφερα πριν, θα έβαζα επίσης την υψηλή τιμή για τα δεδομένα της εποχής για αυτό και το Ίσως αν θα την ξανασυναντουσα.

Η βαθμολογία που θα έβαζα αν με άφηνε το συστημα:
Πρόσωπο: 9
Σώμα: 7
Γενική συμπεριφορά :9
Επικοινωνία :10
Διάθεση στο σεξ :9
Απόδοση/τιμή : 6

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
256
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, GeorgePilotChania, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού