Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το ραντεβού με τη Φραντσέσκα ήταν αρχικά δίωρο αλλά με το γαμωπρόγραμμα μου έπρεπε να ακυρώσω την πρώτη ώρα και να βρεθούμε μόνο για μια. Κακό αυτό γιατί η γκόμενα είναι από τις ωραιότερες που έχω δει στον κόσμο των ct.

Είκοσι χρονών, 1.75, καστανό μαλλί (ωραιότερη από το ξανθό που είχε στο παλιό της προφίλ) με καταπληκτικό στητό στήθος (piercing στο ένα βυζί και τον αφαλό) με λίγα επιπλέον κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες τα οποία δε με χάλασαν καθόλου καθώς ήταν μαζεμένα στο κωλί της που είναι πεταχτό και πανέμορφο.

Από συμπεριφορά στην αρχή φάνηκε κάπως ψαρωμένη αλλά μόλις το ζεσταίνεις, γίνεται τρομερό εργαλείο. Με ψιλοχάλασε που ζήτησε λεφτά από την αρχή και που άρχισε να λέει τα έξτρα σαν τσατσά. Της λέω ότι εγώ διαλέγω το φαγητό μου αφού αρχίσω να τρώω, δεν πολυκατάλαβε και πήγαμε παρακάτω.

Γκριζογάλανα ματάκια που σε κοιτάνε την ώρα της πίπας στην οποία είναι πολύ καλή. Σάλια και φτυσίματα, προσπάθειες deepthroat αρκετά καλές.

Μάλλον φαίνεται να προτιμάει κάπως soft καταστάσεις στο σεξ αλλά αντίρρηση δε θα ακούσετε αν δεν το παρακάνετε. Αν και έχει εμπειρία στα πορνό (γυρίζει και ταινία με ελληνική παραγωγή) δεν λειτουργεί σαν πορνοστάρ και το διασκεδάζει αρκετά.

Σίγουρα θα την ξαναδώ για περισσότερη ώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού