Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Tereza από την Τσεχία που έχει έρθει κι άλλες φορές στην Ελλάδα με διάφορα άλλα ονόματα και πρακτορεία, είναι μια αξιόλογη περίπτωση κατά τη γνώμη μου. Έχει απίστευτα όμορφο πρόσωπο, μάτια, χείλια-στόμα και επίσης καλό σώμα (1.80 μπόι το κορίτσι!) που το μόνο ίσως κακό είναι ότι έχει κάπως φαρδιά λεκάνη-περιφέρεια. Α... φυσικό μεσαίου μεγέθους βυζί ωραιότατο! Παρόλο λοιπόν που η προσωπική μου προτίμηση είναι στα πιπινοειδή, δεν μπορώ να πω, είναι αντικειμενικά όμορφη!!

Λέω ότι είναι αξιόλογη γιατί κάποια πράγματα τα κάνει πολύ καλά, όπως η πίπα... χωρίς χέρια, καλή προσπάθεια deepthroat, υγρή και ακούραστη. Το να βλέπεις τα μάτια της (που είναι ένα περίεργο μπλεγκρί χρώμα) να ψιλοδακρύζουν και να σε κοιτάνε όταν παλεύει να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα... ε πιστέψτε με είναι γαμώ τα θεάματα!!! Από την άλλη έχει κι ένα λίγο υπερβολικό βογκητό στο γαμήσι που σε 1-2 φάσεις με χάλασε ελαφρώς (προσωπική άποψη, άλλοι ίσως το γουστάρουν,μπορεί ακόμη κι εγώ σε άλλη στιγμή) αλλά όταν τον ξαναπήρε στο στόμα της το συγχώρησα ;) Γενικά στο service δεν αρνείται και πολλά αλλά είναι κάποια κλικ παρακάτω από τις πραγματικά super! Η συνολική εικόνα βέβαια ήταν πολύ καλή, κάνει και διάφορα καβλωτικά με τη γλώσσα και το στόμα που είναι από τα ατού της και σε φτιάχνει καλά!

Αγγλικά μάπα, είχε όμως τα βιβλιαράκια της και διάβαζε να μάθει, μπράβο το κορίτσι Χαμόγελο πολύ ευχάριστη όμως και προσπαθεί παρόλα αυτά να κάνει κουβέντα... με καλύτερα αγγλικά θα ήταν και γαμώ τα escort.

Και μια κουβέντα για το πρακτορείο που εγώ τουλάχιστον δεν το ήξερα, δεν ξέρω κι άν είναι παρακλάδι ή κλώνος κανενός άλλου... πάρα πολύ καλή επικοινωνία, μπράβο στη Sylvie που απαντάει στα mail & sms!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
280
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού