Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Προς τα τέλη του προηγούμενου μήνα και έχοντας απέχει από το άθλημα για κάποιους μήνες αποφάσισα να συναντήσω την Κίρα. Οι επιλογές ήταν αρκετές εκείνη την περίοδο αλλά ποιοτικά τραγικές οπότε είπα να ρισκάρω με την συγκεκριμένη μιας και είχε καλές κριτικές. Οι skinny τύπισσες δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά η καύλα είχε χτυπήσει κατακέφαλα και υπέκυψα.Ναι!
Εύκολη συνεννόηση μέσω SMS και πρώτη προσωπική παρουσία σε παραβαρδάρειο ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας. Το ότι η ρεσεψιόν είναι φάτσα φόρα με την είσοδο δεν εξυπηρετεί και τόσο μιας και το θέμα διακριτικότητας πάει περίπατο ειδικά αν δεν υπάρχει πελάτης που να εξυπηρετείται.Ντροπή
Η κοπέλα με υποδέχτηκε με βαθύ γλωσσόφιλο εν μέσω μαύρου σετ εσωρούχων που τόνιζαν τις βυζάρες της. Πρόσωπο και σώμα τέρμα στεγνά με εξαίρεση τον κώλο και τα σιλικονάτα βυζγιά!Προσκύνημα Είπαμε skinny φάση.
Στον αγώνα πραγματικά το κορίτσι συμμετέχει σε κάθε στιγμή. Τρομερή πίπα με φουλ περιποίηση και dt με πνιξίματα. Αφού με καύλωσε τόσο η άτιμη που τις κρατούσα το κεφάλι κολλημένο πάνω μου μέχρι που σχεδόν χτυπιόταν!! Πράγμα το οποίο είδα της άρεσε και δεν διαμαρτυρήθηκε καν.
Μυρωδάτο στενό μουνάκι που τίμησα δέοντος στην αγαπημένη στάση "Πάνος Καμμένος" με εξαιρετικό στήσιμο από μέρους της. Γενικά οι δύο γύροι ήταν παρόμοιας έντασης χωρίς όμως κάτι το extreme.
Τα αγγλικά της είναι καλά για ένα τυπικό social όπου κουρνιάζει σχεδόν πάνω σου επιβεβαιώνοντας και το GFE στυλ της.Έρωτας
Το παράβολο ζητήθηκε αφού είχα ντυθεί για να φύγω γεγονός που μου άρεσε μπορώ να πω.
Αν είχε λίγα πιασιματάκια το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα θα ήταν σίγουρα!Στα 120-140 θα ήταν πιστεύω πιο τίμια επιλογη.
Βέβαια η θέα της υπέροχης δουλεμένης σούφρας της ίσως με κάνει να την ξαναδώ καθαρά για anal κατάσταση.Κατσικογάμης

Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
202
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gourmet, 123kostas123

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού