Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνεοηση οπως παντα με το πρακτορειο σε μετριο επιπεδο. Στελνεις ενα μηνυμα με 3 ερωτησεις και απαντανε μονοκοματα μονο στο αν ειναι διαθεσημη η κοπελα. Αφου βρηκαμε μια ωρα που να βολευει και τους 2 πηγα στο ραντεβου και ομολογω οτι περιμενα το προσωπο της πιο περιεργο (λογω φωτο). Ομως ειδα μια κοπελα που ηταν ενα κλικ πιο ομορφη απο τις φωτο. Το βυζι οπως ειπαν και οι συναδελφοι στητο και καλοσχηματισμενο 2. Γενικα πολυ καλο σωμα, καθολου χαλαρο. Ο κωλος δεν ειναι ο καλυτερος που εχει περασει απο την χωρα μας αλλα για ανατολικο μπλοκ τα παει περιφημα.

Ξεκινησε με @@ και κατεληξε σε deep πιπα και στο τελειωμα μια καταποση. Η πιπα της σε πολυ καλο επιπεδο αν και βαζει και τα χερια. Τραβηξα τα χερια της στην αρχη και το στομα εκανε θαυματα.

Μετα απο 15 λεπτα συζητηση 2ο γυρο με πολυ καλη πιπα και αλλαγες στασεων. Στο καβαληκευμα οπως αναφερθηκε και παρακατω δεν ειναι καλη και το λεει ευθεως οτι δεν ξερει πως να κουνηθει απο πανω. Γενικα ομως εχει πολυ καλη συμμετοχη, κανει οτι της ζητησεις αν και δεν περνει πολλες πρωτοβουλιες. Κουλουρι δεν προτιμησαμε γιατι ειμαστε δυσκολα οικομικα.

Η συμπεριφορα της ηταν αριστη χωρις να προσπαθει να φαει την ωρα με ηλιθιες συζητησεις. Καταλαβαινει ποτε πρεπει να μιλησει και ποτε πρεπει να μπει στο ψητο. Μια απο τις καλες περιπτωσεις που εχουν επισκευθει την Θεσσαλονικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
suzuki
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
345
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού